Dodaj do ulubionych

Multitool Leatherman - czy któryś mąż ma?

26.02.10, 19:52

Mój M. marzy o tego typu narzędziu, ale ja się kompletnie na tym nie
znam, a M. ma za kilka dni urodziny. Może któryś z Waszych
mężów/partnerów ma takie ustrojstwo i mogłybyście coś polecić?
Obserwuj wątek
    • magkon1 Re: Multitool Leatherman - czy któryś mąż ma? 21.07.13, 12:15
      Mój mąż ma i jest mega zadowolony (kupiłam mu w zeszłym roku na urodziny i od tamtej pory prawie się z nim nie rozstaje). Model zależy od tego ile chcesz przeznaczyć, bo ceny są zróżnicowane w zależności od ilości funkcji.
    • starobrno Re: Multitool Leatherman - czy któryś mąż ma? 21.07.13, 21:27
      Moj dostal Charge TTi, i sie z nim nie rozstaje, jest fajny bo ma w zestawie dziewiec koncowek srubokretow. Zastanawialam sie jeszcze nad Wave New, ale panowie ze sklepu mnie przekonali smile To bardzo porzadne toole, bedzie zadowolony.
    • gimlak1 Re: Multitool Leatherman - czy któryś mąż ma? 09.10.13, 19:53
      multitool to idealny prezent dla każdego faceta - każdy bedzie zachwycony. dobry wybór :

ostry-sklep.pl/c/28/multitool.html
    • mamaemmy Re: Multitool Leatherman - czy któryś mąż ma? 09.10.13, 20:12
      Fajny pomysl-aż dolączyłam watek do ulubionych-mam już prezent na gwiazdkę !!! Dzięki
      Może niekoniecznie tez za 690zł smile ale ten za niecałe 400-wydaje sie calkiem,calkiem smile
      Mój byłby przeszczęsliwy !
      • ju_mi Re: Multitool Leatherman - czy któryś mąż ma? 09.10.13, 21:05
        To jest wątek, który założyłam ponad 3 lata temu wink
        Leathermana kupiłam (model za ok. 300zł) i był to strzał w 10! Mąż się z nim nie rozstaje - nie raz uratowal nam życie np. na wakacjach jak nagle potrzebne były kombinerki czy piła wink Jest niezastąpiony przy wymianie fleków w moich butach wink Bardzo polecam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka