j.iwi 27.02.10, 11:49 ZAMAWIAŁ KTOŚ CIUSZKI NEXT W HALENS.PL ? www.halens.pl/pl/q4r/markenwelt/next_wiosna_lato/moda_dziecieca/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazia4 next w QUELLE/HALENS 27.02.10, 12:27 tak, w ubiegły piątek - czyli 19 ale do tej pory jeszcze ani widu, ani słychu Odpowiedz Link Zgłoś
j.iwi Re: next w HALENS 27.02.10, 12:33 ja też 19-go i tez jeszcze nic nie dostałam ( chłopak 104/122) wczoraj pokusiłam sie o drugą turę zamówienia i czekam.... co dostanę i kiedy?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: next w HALENS 01.03.10, 09:32 Zamawialam 18-go lutego i przyszla paczka w zeszlym tygodniu. Niestety, z osmiu zamowionych rzeczy doszlo 5. Wyslalam mail, kiedy reszte dosla. W sumie powinni zawiadomic, ze wysylaja niepelne zamowienie i ze nie bedzie reszty lub dosla reszte i kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: next w HALENS 05.03.10, 23:44 Dostalam zamowiona reszta na pocz. tygodnia. Mam wiec juz wszystko, co zamawialam. Odpowiedz Link Zgłoś
marriposa Re: next w 27.02.10, 14:25 zamawiałam w tamten weekend, przyszło mi info ze jedna bluzka dla mnie wyprzedana (nadal można ją sobie zamawiac). Jakoś specjalnie nie liczę na realizacje większości. Perełek pewnie nie maja Odpowiedz Link Zgłoś
kasianowa2 Re: next w 27.02.10, 14:58 Moje zamówienie zostało zrealizowane w calości w ciągu ok. 3 tyg. Kupiłam zieloną sukienkę i 4 bluzek z długim rękawem, Wszystko super Odpowiedz Link Zgłoś
maks_olo 25 lutego 27.02.10, 18:02 też zamówiłam 2 bluzy - 25 lutego (czwartek) na razie cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
annaba1 Re: next w Quelle 01.03.10, 20:33 Ja zlozylam zamowienie 17 lutego na 3 ubranka Next. Dzisiaj otrzymalam cale zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
marriposa Re: next w QUELLE 04.03.10, 16:49 właśnie dostałam kolejnego maila o towarze wyprzedanym zaraz mnie trafi #^*$ jasny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j.iwi Re: next w QUELLE 04.03.10, 18:09 u mnie od 19-go lutego cisza, nie dostałam jeszcze żadnej informacji ani paczki Odpowiedz Link Zgłoś
anettab HALENS 04.03.10, 21:55 ten cały Halens to porażka jakaś, złożyłam zamówienie 17 lutego, do dzisiaj była cisza, w końcu zadzwoniłam i dowiedziałam się, że wszyskie z zamówionych przeze mnie artykułów są wyprzedane, oczywiście nikt mnie nie raczył uprzedzić.... Nie polecam, mają w nosie klientów! Odpowiedz Link Zgłoś
marriposa Re: HALENS 04.03.10, 22:13 ja na razie na 4 szt zamówienia na pewno nie mam 2 Zakręcony jak dla mnie temat wysyłki. Zamówienie złożyłam 18.02 i czy oni pakują te 4 szt 2 tyg! Tzn pakują a po 2 tyg odkrywają, że ich nie ma. NA dokładke mają popaprany system, mój niedostępny towar nadal można kupować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga-only Re: next w 05.03.10, 00:01 Zamawiałam ok.1,5 msc temu 2 x legginsy/ kwiatek i domek/, bluzeczke z domkiem i legginsy/kwiaty z różową sukienką - wszystko na 4/5 lat. O dziwo wszystko dotarło jakieś 2 tygodnie temu ale legginsy dość szerokie - spodziewałam się węższych i sukienka też dość spora Odpowiedz Link Zgłoś
marriposa Re: next w 05.03.10, 23:25 dostałam info ze 2 rzeczy są w drodze. Także czekam Odpowiedz Link Zgłoś
kazia4 już w drodze;) 06.03.10, 16:33 wczoraj dostałam mail, że przesyłka poszła - całość zamówienia zrealizowana (i weź teraz płać za rozbuchane żądze) Odpowiedz Link Zgłoś
j.iwi Re: już w drodze;) 06.03.10, 17:27 moja też w całości już jest w drodze do mnie z tym, że moje żądze podzieliłam na dwie tury Odpowiedz Link Zgłoś
tonya Re: next w Quelle/Halens 06.03.10, 18:04 zamawiałam 14 lutego a 26 lutego kurier przyniósł paczkę - z zewnątrz pudełko Halens'a a środku moje ubrania były w worku z Next'a, nawet list przewozowy od Next był w środku, nic nie brakowało, ale to mi wygląda na to, że oni nie mają tych ubrań na stanie, tylko dopiero je zamawiają w Next jak ktoś złoży zamówienie i jak w Next nie ma to dopiero po jakimś czasie się okazuje że zamówienia nie można zrealizować ale i tak kicha, bo nie trafiłam z rozmiarami i musiałam trzy rzeczy odesłać, jestem w plecy 13 zł za przesyłkę, ale na szczęście pieniądze za odesłane rzeczy zwrócili bardzo szybko Odpowiedz Link Zgłoś
aguskazeg Re: next 07.03.10, 17:27 zamówiłam 27 lutego i jeszcze nic mi nie przysłali, z tego co widzę to jest taniej niż na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
pati1707 Re: next 07.03.10, 19:12 Moje ciuszki dla 3-latka są już w drodze,zamówione 22.02,wysłane 5.03.Zamówiłam 4 rzeczy wszystko wysłaneRobiłam dwa zamówienia mam nadzieję,że z drugiego też wszystko będzie dostępne.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: next 08.03.10, 10:42 Quelle działa dokładnie tak samo jak sprzedawcy z allegro - w momencie, gdy klient złoży zamówienie, zamawiają w Next, nic nie trzymają na magazynie! Ja dziś złożyłam zamówienie, za tydzień mam dzwonić pytać, czy towar będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika19792 Re: next 08.03.10, 13:03 zamówiłam 20 - go lutego i do dzisiaj żadnego info nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
marriposa Re: next 08.03.10, 14:56 nic nie mam przeciwko zamawianiu na życzenie klienta, tyle że po co mieć dalej towar na stronie jak wysyłają do ludzi info ze juz niestety niedostępne i więcej nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
j.iwi Re: next 08.03.10, 17:22 i kicha z drugiego zamówienia dosyć sporego dostanę tylko JEDNĄ koszulkę ( na której mi najmniej zależało ) Odpowiedz Link Zgłoś