loganmylove 03.03.10, 22:29 Moja córka zachorowała na chomika zhu zhu i męczy nas straszliwie Czy ktoś się może orientuje czy to fajna zabawka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgit Re: chomik zhu zhu 04.03.10, 12:35 tez jestem ciekawa- ma juz ktos chomiczka? Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: chomik zhu zhu 04.03.10, 13:51 my mamy 2 chomiczki i tunele dla nich Ogolnie fajna zabawka, dla dzieci w roznym wieku moje (8,5 i 2 lata) wszystkie sie tym bawia w rozny sposob. Chomiczki maja sensory w nosku, reaguja tez chyba na ruch i dzwiek , co czasami jest niedogodne jak sie zapomni wylaczyc. Gdy wyjda z tuneli i wejda pod sofe czy w kazdy inny kacik i tam sie wylacza to trudno znalezc Bardzo przypominaja zywe chomiczki, zarowno dzwiekami, ruchem. Ogolnie polecam, ale : -strasznie zzeraja baterie, gdy bateria jest slaba to juz sie nie poruszaja a wydaja dzwieki - mielismy trzeciego ale wypadl mu nos, nie wiem czy sam czy ktos sie do tego przyczynil ( bo byly urodziny mojego dziecka i tlum dzieci) w kazdym badz razie chomik stracil nos w pierwszym dniu swojego zycia Odpowiedz Link Zgłoś
iws Re: chomik zhu zhu 20.03.10, 19:14 podciągam, może ktoś jeszcze się wypowie o chomiczku Odpowiedz Link Zgłoś
mialuka Re: chomik zhu zhu 20.03.10, 19:46 To znalazlam, gdy szukalam swego czasu opinii o tej zabawce Chomik straszy antymonem Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: chomik zhu zhu 20.03.10, 23:11 a ja zdecydowanie uwazam ze to konkurencja robi taka anty-reklame, nie wierze w to, chomik od grudnia ma sie swietnie w sklepach USA, dwa tygodnie temu kupowalam na prezent urodzinowy i ledwo co dostalam cokolwiek. Toysrus mial dostawe w czwartek w sobote kilka rudych i rozowych stalo na pulkach, zero w 2 inych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: chomik zhu zhu 20.03.10, 23:12 Świetna zabawka. Szczerze polecam!!! Moja córcia (5l)ma go od wczoraj, od urodzin. Na urodzinach cała rodzina, z dziadkami włącznie, wszyscy się bawili chomikiem lawirującym między talerzami no stole, a potem na podłodze. Chomik wydaje prześmieszne dźwięki, ale niezbyt głośne(na szczęście) ani nie irytujące i tylko bardzo głośny śmiech mojej córki(bliski ugotowaniu się!) gdy chomik coś zbroi tu może być problemem Ma milutkie futerko jak chomiczek i na prawdę porusza się jak żywy chomik, tylko jeszcze fajniej(no i nie trzeba po nim sprzątać). Ale moja córka mówi, ze to myszka i tak go nazywa(nasz jest szary). Ja go kupiłam w Smyku ze zniżką 10% dla stałych klientów za 53zł (59,99 bez zniżki), na Allegro widziałam je po ok 40zl. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: chomik zhu zhu 20.05.10, 20:06 Czy chomiki nadają się dla trzylatki? Jakie te chomiki mają funkcje? Czy dwa chomiki jakoś odziałuja na siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: chomik zhu zhu 20.05.10, 22:24 Nie odpowiem na twoje pytania, ale chciałam kupić chłopcom te chomiki i coś mnie tknęło żeby pokazać starszemu synowi film na youtube... powiedział że nie chce takiego, że jest głupi i wcale niepodobny do prawdziwego, dobrze że zapytałam bo zamiast niespodzianki byłoby rozczarowanie. Najpierw byłam zachwycona, wydawały mi się one fajne, jednak potem jak przemyślałam to chyba trochę bez sensu ta zabawka, tak samo bez sensu jak te wszystkie "twarde" (mechaniczne) psy interaktywne. Odpowiedz Link Zgłoś