Dodaj do ulubionych

wózek Adbor Ring 1

20.02.04, 20:01
czy ktoś ma taki wózek. Bardzo proszę o opinie na jego temat. Widziałam w
internecie i bardzo mi sie spodobał ale ciekawa jestem opinii e-rodziców,
którzy mieli okazje go przetestować w praktyce.
Z góry dziękuję za wiadomości
Alicja
Obserwuj wątek
    • ela127 Re: wózek Adbor Ring 1 23.02.04, 10:37
      Niestety zmartwię Cię, miałam Adbora, co prawda inny model (głęboko-spacerowy)
      ale z ulgą zmieniłam na inny. Był po prostu nieudany. Skręcał przy prowadzeniu,
      piszczał okrutnie, co dwa dni go oliwiliśmy, czasem wstyd mi było w sklepie, bo
      wszyscy się oglądali. Budka nie miała płynnej regulacji, albo otwarta, albo
      zamknięta. Teraz mamy Babydreams Walker i odżyłam. Nie polecam Adbora, ale
      wiem, że byly już posty na ten temat i inne mamy były zadowolone. Myślę, że
      trafił mi się okropny egzemplarz.
      Nie życzę Ci tego. Pozdrawiam
      Ela
      • bea744 Re: wózek Adbor Ring 1 26.02.04, 09:13
        Babydreams Walker -mam pytanie, czy polecsz ten wózek dla dzidziusia od samego
        początku? też mi się ppodoba, ale czy nie jest trochę za wąski w środku i brak
        chyba dobrej amortyzacji dla noworodka? proszę o odpowieć.Bea
      • bea744 do Ela 129 26.02.04, 09:15
        • ela127 do Bea 26.02.04, 09:52
          Droga Bea
          Wózek Walket jest typową spacerówką. Moim zdaniem nie nadaje sie dla noworodka.
          Musisz kupić wózek z gondolą. Babydreams ma też takie wózki. Wejdź na ich
          stronę i pooglądaj www.babydreams.com.pl np. model Explorer.
          Pozdrawiam
          Ela
          • bea744 Re: do Ela 26.02.04, 12:20
            Dziekuje za odpowiedz, mam teraz dylemat, między babydrymsem"explorer" lub
            firma Eliot lub Mardomi.Wszystko to firmy z Częstochowy,aha tylko Eliot ma
            półke dla dzidziusia.
            Bea
    • w_ania Re: wózek Adbor Ring 1 24.02.04, 21:48
      Nie kupuj tego wózka!!! miałam i to był koszmar . wózek jest ciężki skrzypi
      przekładana rączka jest ale jako spacerówkę bardzo źle się prowadzi.
      Zresztą już kiedyś opisywałam ten wątek wejdź sobie w wyszukiwarkę i znajdź
      temat wózek Adbor czy coś w tym stylu.
      Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka