Gość: mimi IP: *.acn.waw.pl 09.04.10, 08:29 nic specjalnego, taki bazarowy styl. wszystko juz bylo.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e Re: Kolekcja Summer H&M IP: *.acn.waw.pl 09.04.10, 08:54 tandeta w stylu blachar Odpowiedz Link Zgłoś
rrrzodkiewka Re: Kolekcja Summer H&M 09.04.10, 08:58 nie wszystko. mnie tam przypadły do gustu koralowe sandałki na obcasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Login Re: Kolekcja Summer H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 09:04 Wszystko fajnie tylko dlaczego po przeliczeni ciuch jest droższy niż w Niemczech? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Kolekcja Summer H&M IP: *.pools.arcor-ip.net 09.04.10, 10:06 @login- tym razem bo euro polecialo w dol. Ale poza tym to w Polsce wszystko jest drozsze, bo Polacy sa tak strasznie bogaci. Glupi puder Margaret Astor kosztuje w Niemchech 3 euro, a w Polsce 24 zlote. W Polsce to jest marka ekskluzywna, kon by sie usmial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Kolekcja Summer H&M IP: *.pools.arcor-ip.net 09.04.10, 10:07 Te koralowe sandalki sa sliczne, ale pewnie plastikowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kolekcja Summer H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 10:58 Fajne ) lekkie, letnie, zwiewne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: Kolekcja Summer H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 11:29 W H&M jak zwykle badziew i tandeta. Bez kitu ale takie ciuchy mogłam kupić kilka lat temu w najgorszych lumpeksach. tymi ciuchami chyba już podniecają się tylko nastolatki które konieczni chcą się pochwalić metką znanej filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciar Re: Kolekcja Summer H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 11:33 Moja kuzynka pracuje w magazynie H&M-u gdzie sortuje się ciuchy tej firmy. Zasada tam jest prosta: do Niemiec idą najlepsze i najfajniejsze ciuchy,a w Polsce zostają ciuchy których nie chcą w innych krajach, najgorsze i najbrzydsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sojgura Re: Kolekcja Summer H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 13:23 @lady metkę znanej Firmy?Nie rozśmieszaj mnie,znana firma zaczyna się od ESPRITa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia551 Re: Kolekcja Summer H&M IP: 81.219.4.* 10.04.10, 12:05 Właśnie, zgadzam się z kiciar. Widziałam wiele b.fajnych ciuchów z H&M, ale nie u nas, a za grancą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Kolekcja Summer H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 19:55 to jedzcie kupowac ciuchy za granice jak wam tu nie pasuja;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królowa Re: Kolekcja Summer H&M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.10, 10:22 Jak chcecie lepszą jakość i większy wybór to w s.Oliver mają ciekawszą kolekcję a na dodatek do końca kwietnia mają promocję i można " wyhaczyć " cudne ciuszki. Odpowiedz Link Zgłoś