Dodaj do ulubionych

ceny ubranek H& M

01.03.04, 12:35
Dziewczyny jakie są mniej więcej przedziały cenowe ubranek tej firmy. Podobno
w marcu mają otworzyć swój pierwszy sklep w Gdańsku, ale niestety dosyć
daleko odemnie, więc zastanawiam się czy warto wogóle jechać, bo to wyprawa
na pół dnia.
Pozdrawiam
Beata
Obserwuj wątek
    • dosiamamafilipa Re: ceny ubranek H& M 01.03.04, 12:57
      hej
      ceny w H&M wiesz to zlezy jak sa jakies promocje wyprzedaze to naprwde warto
      ale jak nie ma to raczej jest drogo zalezy co
      napisze ci kilka cen jak pamietam
      body dl. rekaw 19.90 lub 29.90 to zalezy czy np z koelkcji snoopy czy kubus
      puchatek czy normalne ich zwykle h&m bo tam maja ciuszki loog i disney no i
      firmy h&m
      pajace dl. rekaw i nogawki ze stopkami op 25- 35 zl
      czarpeczki na lato 19.90
      bluzy takie z kapturem 35 zl
      rajstopki 10-17zl
      kurteczko od 39 do 69
      bluzeczki z dl. rekawem ok 20 zl
      naprzykla w zeszlym roku w lato byly kompleciki letnie bluzeczka i spodenki po
      20 zl czyli nprawde tanio
      To chyba tyle co pamietam ale czeto sa wyprzedaze takie male np tylko 1 wieszak
      tanszych ciuszkow np koncowka serii lub cos w tym stylu.
      pzdr.
      • agni71 Re: ceny ubranek H& M 01.03.04, 13:35
        ja jeszcze dodam ceny spodni i sukienek, bo to najczesciej kupowalam w H&M.
        Spodnie cienkie bawelniane nawet od 15zl (ale raczej ok. 20zl), a fajne dzinsy
        z bawelniana podszewka np. 40zl (39,90).
        sukienki od ok 20zl do 40-50zl.

Acha, so to ceny ubranek z przedzialu wzrostu od urodzenia do 80cm, byc moze
        wieksze sa drozsze?

Niektore rzeczy naprawde warto tam kupowac, ja np. znalazlam wlasnie tam super
        wakacyjny kapelusik, wiazany pod szyja, z dluzszym rondem z tylu, ktory
        doskonale sprawdzil sie dla niuni nad morzem w zeszlym roku. Podobny w Chicco
        kosztowal chyba ze 3 razy wiecej.

Warto na pewno zajrzec i zorientowac sie w ofercie. Ja, przyznam, ostatnio, cos
        nie moge nic ciekawego znalezc dla mojej Gabrysi. Byc moze dlatego, ze z tej
        firmy pasuja teraz na nia ubranka na 80cm, a tych wydaje mi sie, ze jest maly
        wybor.

aga
        • edi.k Re: ceny ubranek H& M 01.03.04, 17:15
          Wczoraj w H&M kupiłam swojemy trzyletniemu synowi super dżiny za 59,99. smile
          Ceny spodni w tym przedziale rozmiarowym (98-104) od 49 -59.
          Bluzy 39 - 49.
          • gadusia Re: ceny ubranek H& M 01.03.04, 18:05
            Ceny juz poznalas z postow wyzej, ja dodam inny watek, otoz rzeczy tej firmy sa
            wykonane z dosc dobrego gatunku materialow i wiekszosc mozna je prac w temp. 60
            st.C. Poza tym sa bardzo ladne a dzieciaczki wygladaja w nich po prostu
            wspaniale. Mam synka i niedawno kupilam mu koszulke supermana wyglada slodko.
            pzdr
            Magda
            • monid1 Re: ceny ubranek H& M 16.03.04, 21:22
              jestem tu zupełnie "świeża" więc nie wiem czy umieściłam swoje pytanie we
              właściwym miejscu. Doradźcie proszę jak z rozmiarówką H&M. Mój synek (2i pół
              miesiąca, 60cm i 6 kg) dostał dwie super koszule na lato w rozmiarze 74 (6-9m),
              wyglądają na bardzo duże, nie wiem czy nie wymienić ich na rozmiar 68 (4-
              6m),jaki rozmiar w H&M pasował na wasze pociechy w wieku ok. pół roku? tyle
              Hubert będzie miał latem - poradźcie proszę!
              • ursgmo Re: ceny ubranek H& M 16.03.04, 22:39
                Oni maja zanizoną rozmiarówkę , te 74 to wychodzi duze 80 ,i jest to na dziecko
                (przecietnej budowy) ok. roku do półtora. Ja mojemu synkowi przymierzałam parę
                dni temu spodenki ogrodniczki z zeszłego,na 80 cm ( niby 9-12 mies.) i są
                akurat ,Maciek ma 2 lata i 86 cm wzrostu. Z wieku 6 miesięcy ma parę koszulek w
                rozm.62 .
                • agni71 Re: ceny ubranek H& M 17.03.04, 08:31
                  Potwierdzam, ze ubranka sa duze. Moja coreczka ma teraz ok. 80cm wzrostu i nosi
                  body H&M na 74. Ale juz na przyklad dzinsy musialam kupic nowe, bo te na 74
                  byly juz przykrotkie. te ubranka tez sa dosyc szerokie, co czasami moze
                  stanowic problem przy szczuplym dziecku - ja musialam zwezac kilka par spodenek
                  w talii, zeby nie spadaly. A teraz mamy dzinsiki, w ktorych mozna regulowac
                  obwod pasa tak jak w ubraniach ciazowych - super sprawa, polecam! smile

aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka