viedzminek 20.02.08, 09:32 Wiecie, ze za chwile wiosna? Jak wiem, ze juz jest blisko to od razu sie usmiecham Duzo usmiechu dzis Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isha5 Re: :) 20.02.08, 10:09 Też na nia czekam z utęsknieniem i na pierwsze promyki słońca.Mam już dość zimy.A wszystko przez świstaka.Miłego dnia dla wszystkich. Odpowiedz Link
kruz7 Re: :) 20.02.08, 10:42 Ja tęsknię za zimą. Kobiety szukają kogoś, kto je przytuli, ogrzeje. Wszędzie jest wtedy biało, napawa to nadzieją. Odpowiedz Link
isha5 Re: :) 20.02.08, 12:01 dlatego szukam innego źródła ciepła...mogłabym nawet polubić zimę mając kogoś kto przytuli,ogrzeje...ech tylko się rozmarzyłam Odpowiedz Link
viedzminek Re: :) 20.02.08, 12:17 oj pogoda jest niewazna jak sie kocha ale wiosna wplywa tak jakos optymistycznie. Kazda pora roku ma swoj urok a przytulac lubie sie wtedy kiedy chce a nie tylko w zimie Odpowiedz Link
dunka76 Re: :) 20.02.08, 13:42 Jeśli już mowa o pogodzie, to niech wiosna będzie wiosną, a zima zimą. Żeby nas biel nie zaskoczyła w maju. Osobiście się tego obawiam. Przytulać się można zawsze, każda pora jest dobra. Gorzej jak nie ma do kogo. Odpowiedz Link