clio_yaga Re: gdzie kupię kwiaty sztuczne wygladające jak ż 13.05.10, 11:59 Pojecie sztuczne kwiaty wyglądające jak żywe brzmi dla mnie dość abstrakcyjnie, no ale co kto lubi. Spory wybór ładnych sztucznych kwiatów jest w BRW, na allegro też jest dość dużo. Może jak napiszesz skąd jesteś i czego konkretnie szukasz łatwiej będzie Ci doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: gdzie kupię kwiaty sztuczne wygladające jak ż 13.05.10, 13:45 Ja akurat wiem co znaczy "sztuczne jak żywe". Niektóre sztuczne to takie badziewie, że żal patrzeć. Widział sporo ładnych (nie najtańszych) w Leroy Merlin i Ikea, ale to było jakiś czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_hanka Re: gdzie kupię kwiaty sztuczne wygladające jak ż 13.05.10, 14:11 Wczoraj byłam w Ikea i był duży wybór sztucznych kwiatów, dodatkowo niektóre (tulipany) w promocji. Te kwiaty Ikea są dość starannie zrobione i z takich lepszych materiałów. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: gdzie kupię kwiaty sztuczne wygladające jak ż 13.05.10, 14:51 jest siec takich sklepow american classic - sa w wiekszych miastach i tam maja piekne sztuczne kwiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: gdzie kupię kwiaty sztuczne wygladające jak ż 13.05.10, 17:02 Home Concept store - w warszawie jest np. w arkadii. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagos Re: gdzie kupię kwiaty sztuczne wygladające jak ż 14.05.10, 09:41 Jestem z wrocławia. A może znacie na allegro sprwdzonego sprzedawcę? Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: gdzie kupię kwiaty sztuczne wygladające jak ż 14.05.10, 13:22 Almi Decor. Orchidee oraz inne- ktorych nazw nie pomne - jak zywe Odpowiedz Link Zgłoś