olaj 18.03.04, 12:57 foto.onet.pl/albumy/album.html?id=18374&q=ponee&k=2 Przed i po - jak baba do wózka podnóżek dorobiła ..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ponape Re: Chicco Ponee z podnóżkiem :)))))) 19.03.04, 10:45 Fajnie, a jak to dorobiłaś, tzn. z czego wkładka? No bo coś obszyłaś materiałem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: Chicco Ponee z podnóżkiem :)))))) 19.03.04, 11:11 No tak, miałam: kawałek pleksi bluzę polarową promocyjną pod kolor wózka akurat nici fioletowe (innego koloru ciemnego nie było w domu) guknę od spodni dresowych I teraz tak: prostokątny kawałek plekski obszyłam polarem (a raczej rękawem bluzy, mniej szycia )), doszyłam takie pętelki, do zahaczania o barierkę, a trzyma się na gumce przysztytej i przywiązanej dołem. Wczoraj cały personel sklepu Chico zleciał się oglądać ))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pooh_01 Re: Chicco Ponee z podnóżkiem :)))))) 19.03.04, 13:19 Gratuluje, super pomysł. Gdy zastanawiałam sie nad tym wozkiem wlasnie tego mi brakowalo!!! Pati Odpowiedz Link Zgłoś