alfa36 23.07.10, 09:23 Mj 5 latek koniecznie chce płetwy do płwania. Póki co raczj moczy się w wodzie niz plywa, więc chaialabym kpic płetwy, ktore na jakis czas wystarczą. Ktoś z Was wie może, czym kierowac sie w wyborze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfa36 Re: Płetwy 04.08.10, 09:50 Doradźcie, proszę. lepsze będą pletwy z tworzywa sztucznego czy gumowe (bo takie znaazlam). Niestety w mojej miescinie pletw nie kupię. Muszę wybrac w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Płetwy 04.08.10, 11:20 Moje dzieci mają z tworzywa, tylko sam "but" (to, w co się wkłada stopę) jest gumowy. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Płetwy 04.08.10, 11:31 moja córka ma z tworzywa Płetwy z tworzywa bardzo się rysują i niestety pękają. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Płetwy 04.08.10, 14:05 Moja pięciolatka ma z Mothercare, w komplecie z maska. one sa zabawowe, z tworzywa, ale sie ptrzydają - dzieki nim pływa (w kole, rekawkach) duzo szbciej i mozemy pływac razem. Bez płetw nie nadążała za mna (pływam wolno, zabką) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Płetwy 04.08.10, 15:14 Dzięki za pomoc. Kupię z tworzywa, bo jednak tych jest większy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Płetwy 04.08.10, 16:33 Te z Mothercare maja taki pasek za pięta do regulacji, na rózne nóżki pasują. Z Decathlonu - syn ma - sa bardziej profesjonalne, ale "butowe" Odpowiedz Link Zgłoś