basiaikarol 23.07.10, 12:07 Lato w pełni ,ale może ktos juz cos zakupił z nowej kolekcji NEXT? co warto kupić , a co jest totalnym niewypałem ? podzielcie sie doświadczeniami .Szykuje sie do zamówienia i chciałabym uniknąć rozczarowań Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groszka07 Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 23.07.10, 13:28 ja też szykuję się do zamówienia, ale myślę, że niewiele osób może na razie powiedzieć coś więcej o kolekcji, bo kupując z allegro paczka najwcześniej dotrze w połowie sierpnia, a w sklepach na razie raczej sprzedaje się kolekcję letnią... ale także chętnie poczytam o hitach i kitach Odpowiedz Link Zgłoś
basiaikarol Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 23.07.10, 13:37 te osoby co kupuja na allegro to faktycznie sie nie wypowiedzą ,ale dziewczyny z UK lub te co maja tam rodzinkę lub znajomych moze już cos widziały z nowe kolekcji? Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 01.08.10, 13:34 Ja juz kupilam pare ciuszkow z nowej kolekcji,wszystkie w rozmiarze 5-6 lub 6,gdyby ktos chcial wymiary to chetnie pomierze itd. 1.Plaszczyk czerwony www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/10/8 2.Plaszczyk przeciwdeszczowy w kwiatki. www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/13/1 3.Parka z krolikiem. www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/15/4 4.Zielona bluzka z dziewczynka i szalikiem ze starszych dziewczynek. www.next.co.uk/shopping/girls/oldergirls/40/1 5.Tunika z kapturem w kratke ze starszych dziewczynek. www.next.co.uk/shopping/girls/oldergirls/30/3 6.Jeansy z kwiatkiem. www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/12/1 7.Jeansy z aplikacja torebek przy kieszeniach. www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/1/7 8.Komplet szorty i rajstopy. www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/1/8 9.Komplet fuksjowe szorty i rajstopy. www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/9/8 10.Bluzeczka z ptaszkiem. www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/9/10 11.Jeansowa sukienko-tunika z kotkiem. www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/18/3 12.Zielony polar z kwiatkiem. www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/5/1 Czekam tylko jeszcze na parke z krolikiem i plaszczyk przeciwdeszczowy,bo nie bylo na stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 01.08.10, 14:14 w jakim rozmiarze kupiłaś zieloną bluzkę z szalikiem i sukienkę dzinsową z kotkiem? czy są to rzeczy dobrej jakości, można prosić o wymiary? brałaś jakieś nakrycia głowy? podoba mi się komplet szary (czapka, szalik, rękawiczki) i czapa w kratę, nie wiem jaki rozmiar kupić, 3-6 czy większe?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 01.08.10, 14:32 Sukienke z kotkiem na 5-6 lat, a bluzke zielona z szalikiemm na 6 lat.Co do jakosci nie mam zastrzezen.Nakryc glowy nie bralam na razie,bo nic jakos szczegolnie nie wpadlo mi w oko,mam nadzieje,ze dorzuca cos fajnego z czapek we wrzesniu.Jezeli chodzi o rozmiarowke czapek to wedlug mnie wychodza dosc male bym powiedziala,mimo,ze corka ma dosc mala glowke. Daj znac czy Ci pomierzyc ciuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga-only Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 01.08.10, 14:47 napisz proszę, czy te dzinsy z kwiatkiem maja regulację w pasie? Ja napiszę jutro bo odbiorę swoje zamówienie - mam całą kolekcje z kotkiem i komplet z Peppą wiec jak komus potrzebne bedą wymiary to służę rozmiar 5/6 lat Niestety ja też nie mam na razie kurtek /ani z Króliczkiem ani z Dziewczynką / Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 01.08.10, 14:52 Tak,jeasny z kwiatkiem maja regulacje w pasie.Wzielam je na probe,bo w opisie na stronie pisze,ze sa lekko zwezane ku dolowi,w rzeczywistosci tego wcale nie widac i wydaja sie proste na dole,wiec zostawilam,bo sliczne sa. Parka z krolikiem ma do mnie dotrzec za 1-2 tygodnie,wiec napisze jak wyglada w realu jak bede ja miala juz w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 02.08.10, 09:45 czy te dzinsy z kwiatiem maja z tylu gumke tak ze mozna je zdjac bez rozpinania guzika? Bo moja corka z guzikiem chyba sobie jeszcze nie poradzi... A zielona bluza z kwiatkiem dobrej jakosci? Ten kwiatek szczegolnie? Bo na stronie z bliska tak srednio wyglada a chetnie bym zamowila. Dzieki z gory! Aha jak dostaniesz te krutke przeciwdeszczowa w kwiatki to napisz prosze jak z jakoscia Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 02.08.10, 10:29 Jeansy z kwiatkiem maja 3 guziczki z przodu,jeden jest do odpinania tylko,a reszta jako ozdoba.Maja regulacje w pasie i co z tym idzie jest gumka z tylu pomarszczonaCo do bluzy to ja sama nie bylam przekonana,bo ogolnie jakos nie przepadam za polarami,ale wzielam na probe,kwiatek wedlug mnie zupelnie ok.O plaszczyku przeciwdeszczowym bede pamietac jak juz dostane. Odpowiedz Link Zgłoś
eweliska18 do Ilo9 02.08.10, 11:53 proszę napisz jak parka z królikiem, chciałabym kupić dla mojej 2- letniej córki na zimę, zastanawiam się czy jest bardziej jesienna czy zimowa, dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: do Ilo9 02.08.10, 12:07 Parke z krolikiem mam dostac za 1-2 tygodnie.Tez mnie zastanawia czy to bardziej jesienna czy zimowa,ale sugerujac sie futerkiem na kapturze,mysle,ze bedzie grubsza raczej i mam taka nadzieje, bo mamy parke khaki przejsciowa z wiosny,wiec wolalabym,zeby ta okazala sie zimowa. Odpowiedz Link Zgłoś
77iwona Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 02.08.10, 19:12 Witam. Napisz proszę odnośnie sukienki z kotkiem - czy jest z miękkiego materiału - myślę o ubieraniu jej córeczce przez jesień/ zimę do przedszkola i podaj jeśli możesz jaka jest długość tej Twojej. Ja myślę o rozmiarze 104 lub 110. dzięki serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 02.08.10, 20:07 Tunike jeansowa z kotkiem mamy 5-6,dlugosc calkowita mierzona z przodu to 63 cm.Jest z miekkiego,przyjemnego jeansu,wedlug mnie do przedszkola nada sie swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasianowa2 kupiłam dla dziewczynki 2-3 lata 02.08.10, 22:21 w Złotych Tarasach: 1. Płaszczyk przeciwdeszczowy - zielony w kwiaty - nie ma go na stronie next 2. 2 pack spodni dresowych bawełnianych 3. Bluzeczkę w kropy z kokardka 4. spodnie w kant z kokardką 5. Polar ecru w kwiatuszki z kapturem 6. polar w kolorze niebieskim w kwaity - nie ma go na stronie next cała reeszta idzie z allegro Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: kupiłam dla dziewczynki 2-3 lata 02.08.10, 23:01 Ja tez zapomnialam,ze kupilam jakis czas temu bluzke z krolikiem w kolorze brzoskwiniowym,tez jej nie ma na stronie. kasianowa2 a ten przeciwdeszczowy to nie taka cienka zielona kurteczka w zielone kwiatuszki czasem,bo widzialam jakis czas temu w sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasianowa2 Re: kupiłam dla dziewczynki 2-3 lata 04.08.10, 17:19 Tak, dokładnie ta. Tylko nie ma jej w katalogu next. I nie było jej w moich planach zakupowych... Odpowiedz Link Zgłoś
dan-ka6 Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 01.08.10, 19:52 Mam pytanie o rozmiarówkę, jaki rozmiar dla dziecka 3 i pół roku chodzi o ubrania jesiennno zimowe teraz kupuję 110 do 116 troche już na wyrost ale jak z rozmiarówką z Next? Dziękuję za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 01.08.10, 20:00 Zalezy jakiej jest budowy dziecko,ale 3,5 roku to pewnie 104 lub 110,ze wskazaniem na 104 raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga-only Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 01.08.10, 20:01 Jak moja Mała miała 3,5 roku to kupowałam w NEXT rozmiar 3/4 latka. To zależy jednak od postury dziecka - moja jest szczuplutka/wszystkie spodnie koniecznie z regulacją w pasie/. Praktycznie wszystkie ubranka z rozmiaru 3/4 latka spokojnie nam wystarczyły niemal do 5 lat . Teraz mamy rozmiar 4/5 lat a Mała ma 5,5 roku i jeszcze wszystko jest dobre Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 01.08.10, 20:13 Dokladnie wszystko zalezy od budowy dziecka,moja ma 4 lata i 5 miesiecy i 111,5 cm wzrostu i wszystkie spodnie na 110 zaczynaja byc przykrotkawe,bluzki tez juz na styk powoli,dlatego ten nowy rozmiar 5-6 w mlodszych dziewczynkach cieszy mnie niezmiernie Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 01.08.10, 22:11 dan-ka6 napisała: > Mam pytanie o rozmiarówkę, jaki rozmiar dla dziecka 3 i pół roku chodzi o ubrania jesiennno zimowe teraz kupuję 110 do 116 troche już na wyrost. chyba sporo na wyrost jesli 116. mój syn ma dokładnie 4 lata, 108 cm,18 kg, i ubrania z next na 104, lub 4-5 lat zależy co. teraz ma nawet kilka t-shirtów na 98 ile waży i mierzy ten twój 3,5 latek???? łatwiej bedzie doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
dan-ka6 Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 01.08.10, 20:18 Dziękuję za odpowiedź ,mam jeszcze jedno pytanie proszę o sprawdzonych sprzedawców na allegro. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
sprycia1979 Chłopiec 2-3 l 02.08.10, 00:03 Pomarańczowa kurtka Orange Padded Jacket- super, od środka podszyta polarem, miękka, wygodna Bluzki- Vehicle T-Shirt, Stripe Grandad And Plain Crew, Małpka, kilka innych-ok brałam w w dwóch rozmiarach 1,5-2 i 2-3 (są spore) Spodnie- sztruksy, kraciaki, jeansy- lekko ocieplane na podszewce Czapki- 3pak granat super! beż z daszkiem- super!(jest duża) Generalnie kolekcja udana,niektóre rzeczy będę wymieniała tylko ze względu na rozmiary... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Chłopiec 2-3 l 02.08.10, 00:30 czy masz moze te spodnie-kraciaki"? moglabys wrzucic real fotke? czy one sa grubsze czy takie cienkie na cienkiej podszewce? czy troczki sa tylko na ozdobe czy da sie nimi zwęzic pas? Odpowiedz Link Zgłoś
sprycia1979 Re: Chłopiec 2-3 l 02.08.10, 10:42 Tak, te spodnie czarna krata. Nie są one ocieplane, materiał plus cienka podszewka, troki regulowane, można sporo ściągnąć- dla szczupaków idealne. Fotka później. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Chłopiec 2-3 l 02.08.10, 10:44 dzięki wielkie, czy materiał to taka flanelka jak w piżamach? Odpowiedz Link Zgłoś
18buzka pytanie do sprycia1979 02.08.10, 09:56 hej chciałabym zapytac czy ta pomaranczowa kurtka jest twoim zdaniem jesienna czy zimowa. ja szukam kutki jesennej i boje sie ze ta pomaranczowa bedzie za ciepła. mozesz dac linka do czapek, które kupiłas pzdr 18buzka Odpowiedz Link Zgłoś
sprycia1979 Re: pytanie do sprycia1979 02.08.10, 11:00 Na jesień bym jej nie kupowała, nie jest może mega gruba, ale wg. mnie zimowa. www.next.co.uk/shopping/boys/youngerboys/25/4 www.next.co.uk/shopping/boys/youngerboys/26/9 Odpowiedz Link Zgłoś
asmielaczek Re: pytanie do sprycia1979 02.08.10, 15:47 Ja planuję zakup dla synka tej żółtej kurteczki ktoś może ją kupował? jak wygląda i czy bardziej jesienna czy zimowa? Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga-only Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 02.08.10, 19:50 Gdyby ktoś potrzebował wymiary badz jakiś informacji to służę pomocą dziewczynka 5/6 lat buty 10, 11 bluza z kotkiem www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/2/6 spodnie z kwiatkiem/ juz opisane/ i tunika z królikiem www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/15/2 legginsy z kotkiem www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/19/5 tunika i legginsy PEPPA www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/25/6 emu z KOTKIEM - są czerwone www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/30/3 tenisówki z kotkiem i trampki z motylkiem www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/32/ rajstopy www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/47/3 rajstopy www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/48/7 Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda babajaga - only 03.08.10, 07:05 chciałabym spytac o rajstopki z wzorem, takim azurkowym, czy one są cieniutkie, czy grubsze? Odpowiedz Link Zgłoś
mazja4 Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 02.08.10, 22:52 właśnie miałam się was pytać o te rozmiary w tej młodszej kolekcji ale doczytałam , że jest nowy. bo w tam tym roku jak kupowalm to był rozm największy 110 a teraz ten 5/6 lat tj 116 ? bo zastanawiam się nad kurtką www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/15/1 "Parka". W tam tym roku mieliśmy zimową z wiatrakami i teraz jest akurat ale u nas to jest 3,5 latka młodsza więc ona mogła by ją przejąć . Jak będziecie mieli wymiary kurtki zimowej to bardzo proszę podać Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2601 Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 03.08.10, 07:07 Dziewczyny, czy dla chłopca, który zimą skończy 6 lat i nosi z H&M rozmiar 116, wystarczy kurtka na 5-6 lat.Chyba nie,trzeba raczej kupować 7 lat jak myslicie?On chudy jest, ale wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: Parka z krolikiem 03.08.10, 20:08 Mialam dostac za okolo 2 tygodnie,ale doszla juz dzisiaj Nie jest to wedlug mnie typowa zimowka(porownujac do np.czerwonej jezykowej,ktora mamy sprzed 2 lat),ale jest cieplejsza na pewno niz np.parka,ktora mamy z kolekcji wiosennej. Ma futerko na kapturze,zapinana jest na zamek,a oprocz tego na zatrzaski.W srodku jest podbita rozowa podszewka. Moge wymierzyc jakby ktos chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga-only Re: Parka z krolikiem 03.08.10, 20:20 Kurcze - szkoda bo ja liczyłam,że właśnie będzie taka jak jak czerwona z "jezykiem" .Ta nam się super sprawdziła A nie wiecie może jaka jest ta zielona z dziewczynką ? Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: Parka z krolikiem 03.08.10, 20:30 Na oko ta zielona z dziewczynka jest na pewno cieplszejsza,bardziej wlasnie jak ta jezykowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: co to znaczy "parka"? 03.08.10, 20:52 'Parka' rodzaj przedluzanej kurtki z kapturem. Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga-only Re: Parka z krolikiem 03.08.10, 20:49 ja zamówiłam obie -mam nadzieję,że "dziewczynka" będzie jak "jezyk" No cóż to Królik będzie na jesień i wiosnę Z bólem serca zatem wystawię"jeżyka" Napiszcie jak ktoś ma juz z "dziewczynką" - plissss Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: Parka z krolikiem 03.08.10, 20:57 Ta dziewczynkowa na bank bedzie jak jezykowa,bo szycie i nawet ten polarek bialy jest identyczny jak w jezykowej.Ja poczekam jeszcze na dorzut wrzesniowy i zobacze jakie kurtki dodadza.Ta parka z krolikiem w Uk sie moze i nada na zime,taka lagodniejsza,bo na wiosne to chyba za ciepla,zreszta okaze sie wszystko w praktyce Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 Re: Parka z krolikiem 03.08.10, 21:16 a mnie się ta jako przejściówka dla córki bardzo podoba: www.next.co.uk/shopping/girls/oldergirls/32/3?extra=sch&n=children&pid=704-627&exclude=00OA00%7c00O00&returnurl=% 2fshop%2fgattgender%2doldergirls%2dgattgender%2dyoungergirls%2dcat% 2dcoats%2dcat%2djackets%2d0%3fx%3d1%26nxti%3d0%26nxtv%3d0%26isort% 3dbst&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b% 26nbsp%3bOlder%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger%20Girls% 26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bCoats%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bJackets Odpowiedz Link Zgłoś
basiaikarol Re: Parka z krolikiem 03.08.10, 22:09 już tez idzie do mnie ta kurteczka napisz proszę czy jest cieplejsza od tej ? allegro.pl/item1164553015_next_nowa_kurteczka_parka_khaki_4_5_lat_110.html dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: Parka z krolikiem 03.08.10, 22:20 basiaikarolmamy ta zalinkowana wlasnie z wiosny i wedlug mnie ta z krolikiem jest minimalnie cieplejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: Parka z krolikiem 03.08.10, 22:32 a ta zielona z dziewczynka pewnie taka jak zeszloroczna zielona z wiatrakiem Odpowiedz Link Zgłoś
mazja4 Re: Parka z krolikiem 03.08.10, 22:35 bardzo podobna ale jak ktos nie miał w z wiatrkami to bardzo polecam. ja byłam zadowolona i fajnie córcia wygladała i cieplutka jest Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: Parka z krolikiem 03.08.10, 22:35 aha, dostalam dzis paczke i po raz pierwszy dostalam tez papierowy "europejski" katalog z cala kolekcja Odpowiedz Link Zgłoś
basiaikarol Re: Parka z krolikiem 03.08.10, 22:36 no to u mnie podobna sytuacja bo też ja własnie mamy a liczyłam ,że ta bedzie na zimę ...hm trzeba bedzie szukac zatem czegos cieplejszego ta zielona jest fajna ,ale miałam ta z wiatrakiem dla młodszej w zeszłym roku i teraz chciłam cos innego kolorystycznie Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: Parka z krolikiem 03.08.10, 22:40 a mnie sie tak podobala ta z wiatrakiem ze wlasnie zastanawiam sie nad ta z dziewczynka A ta lzejsza z krolikiem to w realu wpada troche w zielen? Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: Parka z krolikiem 03.08.10, 22:47 Jest na pewno jasniejsza od tej drugi parki z linka(wiosenna kolekcja),bo tamta to typowe khaki,a ta z krolikiem to taka jasna zielen,oliwka bym powiedziala. U nas chyba decyzja zapadla,zostawiam,corka zakochana w kroliku i futerku na kapturze,no nic pozostaje dokupic znow zimowke Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: Parka z krolikiem 03.08.10, 22:53 No ja tez chyba sie skusze na krolika skoro nie jest to takie prawdziwe khaki, bo te z wiatrakiem moze jeszcze corka troche ponosi a troche bez sensu miec dwie prawie identyczne na jeden sezon... Dzieki za porady! Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: Parka z krolikiem 03.08.10, 22:41 Tez liczylam wlasnie,ze cieplejsza i teraz nie wiem czy zostawic czy nieMi sie ta z dziewczynka podoba,ale chcialam wlasnie jakas odmiane,bo co roku podobne w sumie.Ale zobacze jeszcze,jak nic fajnego nie doloza to moze sie i skusze Odpowiedz Link Zgłoś
eweliska18 Re: Parka z krolikiem 04.08.10, 10:30 dziękuję za info, bardziej mi zależy na zimowej, mam nadzieję, że ta z dziewczynka będzie cieplejsza, proszę dajcie znać jak ktoś ją zamówił Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: Parka z krolikiem 04.08.10, 20:48 juz się pogubiłam w tych kurtkach, więc zapytam jeszcze raz, która parka jest cieplejsza ta z królikiem czy ta z wiatrakiem, bo chciałam jedną z nich kupić i rozumiem, ze one są na wiosnę/jesien, ale mają ocieplenie, tak? bo własnie taka mi potrzebna... i gdyby ktoś miał rozmiar 3-4 lata to prosiłabym wymiary Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: Parka z krolikiem 04.08.10, 21:08 Z tego co rozumiem to: kurtka zielona z dziewczynka jest cieplejsza niz ta z krolikiem. A z wiatrakiem to odpowiednik tej z dziewczynka tyle ze z zeszlego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: Parka z krolikiem 04.08.10, 22:14 Dokladnie tak jak ella111 wyzej napisala,ta parka z krolikiem z nowej kolekcji jest wedlug mnie lzejsza niz ta kurtka limonkowa z dziewczynka (choc nie widzialam tej dziewczynkowej na zywo). Ta opisywana parka z krolikiem jest podbita rozowa miekka podszewka. Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: Parka z krolikiem 05.08.10, 08:19 ale ja nie chce porównywac parki z królikiem z kurtką limonkową z dziewczynką, bo widac, ze 1 jest na jesien, a druga na zimę,,, mi chodzi o parkę z królikiem, a tą z zeszłego roku, khaki, którą mozna jeszcze dostac na allegro, w ogóle czy te parki jesienne mają ocieplenie??? bo potrzebuje kurtkę na jesien, ale nie na samej podszewce, polarku, tylko z jakimś tam jednak ociepleniem w środku Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: Parka z krolikiem 05.08.10, 10:31 We wczesniejszym poscie napisalas o parce z krolikiem i parce z wiatrakami(takowej nie bylo)Wiec myslalam,ze chodzi Ci o porownanie parki krolikowej a tych kurteczek z dziewczynka i wiatrakami W kazdym badz razie jak juz wczesniej pisalam parka z krolikiem jest zdecydowanie cieplejsza od parki khaki z wiosennej kolekcji!!Zadna z nich nie ma polarku.Wedlug mnie parka z krolikiem ma cieplejsze ocieplenie niz ta khaki.Jest jakby minimalnie grubsza jednak. Jakby co to pytaj.Moge fotke zrobic dla porownania obydwoch parek,gdyby to mialo pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: Parka z krolikiem 05.08.10, 10:55 dziękuję, to mi wystarczy gdyby ktoś miał jeszcze wymiary tej z królikiem, córka ma teraz 100cm, chciałam jej kupić rozmiar 3-4 lata, ale też nie chcę, zeby się w niej utopiła... Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: Parka z krolikiem 05.08.10, 11:05 Ja wczoraj znalazlam na allegro wymiary tej kroliczej 3-4 lata ale tylko dlugosc rekawa zapisalam: 42 i 23 pod pacha. Moja corka jeszcze metra nie ma i kurtka (tyle ze ta ciepla z wiatrakiem) w rozmiarze 2-3 lata jest na nia tak akurat, w rozmiarze 3-4 lata bedzie miala luz ale wlasnie tez sie zastanawiam czy sie nie utopi... Bo ten rekaw wydaje sie o wieeeeele dluzszy... Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 a wiecie może... 05.08.10, 12:05 ...jak się mają ceny online, do cen w Złotych Tarasach? Wychodzi mniej więcej to samo?(oczywiście nie licząc kosztów wysyłki) Odpowiedz Link Zgłoś
magda292 do babajaga-only 06.08.10, 15:49 ja bardzo proszę o wymiary spodni z kwiatkiem oraz tuniczki i legginsów z peppą ( komplecik) z góry dziękuję i pozdrawiam. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga-only wymiary kpl.Peppa i spodni z kwiatkiem 08.08.10, 13:04 spodnie z kwiatkiem - Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 08.08.10, 00:32 Mazja, tej parki z królikiem na 5-6l. na razie nie ma i nie będzie jeszcze prawdopodobnie długo, bo wczoraj chciałam zamówić i było info, e dopiero za 5-6tyg. będzie Odpowiedz Link Zgłoś
mazja4 Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 12.08.10, 11:55 ja i tak we wrzesniu dopiero mam zamawiac tylko teraz to juz nie wiem bo jak nie jest gruba to na jesień to nie potrzebuje. a nie wiecie jak wygądają przeceny w nexcie w angli ? Odpowiedz Link Zgłoś
basiaikarol papierowy katalog next 06.08.10, 16:16 Dziewczyny które posiadają katalog next w wersji papierowej .Czy zawiera on całą kolekcję -łącznie z uzupełnieniem czy tylko to co jest obecnie dostepne online? jestem ciekawa czy jakieś kurtki zimowe jeszcze dołożą Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: papierowy katalog next 11.08.10, 10:58 Jeszcze odnosnie parki z krolkiem,kolezanka ogladala i dla niej to jest kurtka zimowa,ale na lzejsza zime...To juz teraz sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Jaki rozmiar kurtki - dziewczynka 106 cm? 11.08.10, 11:13 Dziewczyny, czy na dziewczynkę o wzroście 106 cm dobra będzie kurtka zimowa w rozmiarze 4-5 lat? Kurtka ma posłużyć na października do marca, to jeszcze pół roku, zakładam, że córki urosną o 3-4 cm. Poradźcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: Jaki rozmiar kurtki - dziewczynka 106 cm? 11.08.10, 11:29 anjazzielonego wedlug mnie 4-5 lat bedzie dobra.Moja corka ma 111,5 cm i kupuje na 116. Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: Jaki rozmiar kurtki - dziewczynka 106 cm? 11.08.10, 13:09 Ilo, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
sandra00 Next nie jestem w temacie ! 12.08.10, 10:54 Nie czytałam całego forum , ale mam pytanie może głupie jak w Polsce zamawiacie ubrania Next - nie jestem z Warszawy a więc kupno w sklepie odpada ? Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: Next nie jestem w temacie ! 12.08.10, 12:15 1. możesz kupować nowe od sprzedawców z allegro - zamawiasz, wpłacasz pieniądze, potem czekasz do 3 tygodni na wysyłkę 2. możesz zamawiać sama w sklepie internetowym online (www.next.co.uk), ale trzeba mieć kartę kredytową, ceny są wyższe, bo przeliczane na EURO - nie bardzo się opłaca. Ja zamawiam przez siostrę męża, która mieszka w Anglii. Przywozi mi ubranka 2 x w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Next nie jestem w temacie ! 12.08.10, 12:23 fakt, troche głupie pytanie... do Wa-wy mozna sie wybrac autem,pociągiem itp. i kupic w sklepie. no ale to koszty, czas ibilet/benzyna. sprzedaz nie jest reglamentowana tylko dla warszawiaków zamówic bezposrednio ze strony nexta w euro,no ale minus trzeba miec i zaplacic kartą, zamowic przez posrednika, kupic na allegro- minus ze placisz prowizje i koszt przesyłki. innych sposobów nie znam. aha jeszcze-wybrac sie na łikend do Lądka i tam zaupic w funtach w ichniejszych sklepach. jak widac kazdy sposobjest problematyczny, w tym ostatnim trzeba znac jezyk tubylcow w stopniu chociaz podstawowym.i doliczyc koszt biletu lotniczego no ale mozna pozwiedzac cos przy okazji. skalkuluj co ci sie opłaca najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa513 Re: Next nie jestem w temacie ! 12.08.10, 13:12 no a www.halens.pl, widzialam tam takie same rzeczy jak na allegro tylko taniej, nie wiem jak z przesyłką, bo nie wnikalam dalej, ale chyba niektóre dziewczyny tam zamawiają nexta? Odpowiedz Link Zgłoś
kina1 Re: Next nie jestem w temacie ! 12.08.10, 14:15 Ja wiosną zamawiałam na halens. Dotarło wszystko w obiecanym terminie. Teraz przymierzam się do zakupów na jesien i zimę, ale czekam, że może coś jeszcze dorzucą, bo nie ma tam calej kolekcji. Ale ceny mają atrakcyjniejsze niż na allegro a wysylka w podobnej cenie. Szkoda, że nie za bogaty asortyment. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Next nie jestem w temacie ! 12.08.10, 16:18 kajam sie faktycznie zapomniałam, mozna zamowić przez strone halens, dawniej Quelle. ceny atrakcyjne w porównaniu do allegro ale asortyment uboższy i rozmiary dosc przebrane. Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: Next nie jestem w temacie ! 12.08.10, 13:13 z wszystkich możliwosci podanych przed poprzedniczkę, pierwszego na pewno nie wybieraj, bo na darmo do tej Wawy pojedziesz... braki w sklepie lepiej zamów na allegro lub sama z ich strony Odpowiedz Link Zgłoś
basiaikarol kurtka z królikiem 13.08.10, 12:52 Dzisiaj doszła moja. Uważam ,że tak jak pisała dziewczyna wczesniej - jest to jurteczka zimowa,ale nie na ostry mróz. No i nie jest wodoodporna niestey . ja zostawiam bo jest śliczna.Na silniejsze mrozy poszukam czegoś innego. Rozmiar 5-6 więc służe wymiarami Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: kurtka z królikiem 13.08.10, 13:53 Ja tez zostawiam,bo fakt sliczna jest,nie taka gruba jak sie spodziewalam,ale na lzejsza zime i chlodniejasza jesien jak znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Moje zakupy - starszy chlopiec 17.08.10, 08:56 Wszystko w rozmiarze 8 lat (czyli 128) bluzka z upiorem www.next.co.uk/shopping/boys/olderboys/26/5?extra=sch&n=children&pid=499-083#LID=01_01_06 bluzka z czaszkami www.next.co.uk/shopping/boys/olderboys/26/6?extra=sch&n=children&pid=720-828 2 pack bluzeczek z gorylami www.next.co.uk/shopping/boys/olderboys/27/1?extra=sch&n=children&pid=727-455 bluza lego star wars www.next.co.uk/shopping/boys/olderboys/35/11?extra=sch&n=children&pid=728-508 oraz czapka na 7-10 lat - traperka z futrem www.next.co.uk/shopping/boys/olderboys/49/2?extra=sch&n=children&pid=737-486 w razie czego sluze wymiarami. Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: Moje zakupy - starszy chlopiec 17.08.10, 09:16 Poprosze o dlugosc rekawa bluzy Lego. Jaki jest ten motyw, taki bardzo plastikowy w dotyku? Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Moje zakupy - starszy chlopiec 17.08.10, 16:37 Długosc rekawa od paszki w rozmiarze 8 lat (128 cm) to 38 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Moje zakupy - mlodsza dziewczynka 17.08.10, 09:05 Wszystko w rozmiarze 2-3 lata, oprocz sukienki z kotkiem, ktora wzielam na 3-4 komplet z kokardkami - bluzka w kropki i do tego dzinsy www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/1/7?extra=sch&n=children&pid=730-562 sukienka MIAOW - rozmiar 3-4 lata www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/3/7?extra=sch&n=children&pid=728-505 2pack legginsow do przedszkola www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/8/4?extra=sch&n=children&pid=728-545 urodzinowa bluzeczka - 3 lata www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/23/1?extra=sch&n=children&pid=739-953 2 pack pizamek z kotkami www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/40/2?extra=sch&n=children&pid=726-612 legginsy z kotkami www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/19/5?extra=sch&n=children&pid=729-412 Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: Moje zakupy - mlodsza dziewczynka 17.08.10, 09:21 Dwupak leginsow: jaka dlugosc i jaka szerokosc w pasie (bez rozciagania)? Pizamy: czy wygladaja na dobre jakosciowow? Takie raczej cienkie czy srednie? A bluzka "I'm 3", czy bardzo cienka? I jaka jest dlugosc rekawa? Z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Moje zakupy - mlodsza dziewczynka 17.08.10, 09:37 Wszystkie wymiary podam jak wroce z pracy. Co do bluzy lego, to przyjemnie sie zdziwilam, jest naprawde sliczna, ludzik nie plastikowy, ladnie przylegajacy do bluzy. Bluza wyglada na dobra jakosciowo - troche sie balam jej zamawiac, bo droga jest, ale teraz nie zaluje. Bluzeczka urodzinowa 3 latka jest cienka raczej i w sam raz na zdjecie z tortem, nic specjalnego, ale niedroga jest. Pizamki sa dobre jakosciowo, szczuple w pasie (u mnie to wazne, moja coreczka jest chudziutka) - powiem nawet, ze niemal identyczne jak pizamki GAP. dol legginsowaty i przylegajacy. wygladaja na mile i cieple. wczoraj je wypralam, nie zmienily fasonu. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Re: Moje zakupy - mlodsza dziewczynka 18.08.10, 10:48 Moja córa też chudzinka - ma 91 cm , waży 12 kg - myślisz że ubrania w rozmiarze 2-3 lata będą na nią pasować ? Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Moje zakupy - mlodsza dziewczynka 18.08.10, 11:03 moja tez prawie 12 wazy, ale ma 86 cm wzrostu. Ciuszki 2-3 sa troszke za duze, ale bedzie w nich chodzila do wiosny, wiec dlatego wzielam taki rozmiar. Zwlaszcza getry, ktore linkowalam. gdyby coreczka byla wyzsza, to widac by jej bylo czesc nozki. a na razie sa tak dlugie jak jej cala nozka. dzinsy z kokardkami sa na nia za duze i sprobuje jej ubierac dopiero w zimie. Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: Moje zakupy - mlodsza dziewczynka 18.08.10, 11:18 Moja corka ma ok. 93 cm, szczupla (nie wiem ile wazy ale teraz ma reke w gipsie wiec nie moge sprawdzic!), i rozmiar z nexta 2-3 jest na nia dobry. Tylko zimowa kurtke zamowilam na 3-4 bo ta z zeszlego roku (2-3) jest akurat a wole zeby troche wieksza byla. Dzinsy tylko z regulacja bo inaczej spadaja! Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow ella !!!! 18.08.10, 11:41 a jaki kolor tej kurtki ? bo ja poszukuje dla mojej coreczki Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: ella !!!! 18.08.10, 11:47 Zielona z wiatrakami Ale ja nie mieszkam w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
sagaa Re: Moje zakupy - mlodsza dziewczynka - do Maja 22.08.10, 15:13 Czy dżinsy z kokardkami mają regulowaną szerokość w pasie? Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: Moje zakupy - mlodsza dziewczynka - do Maja 22.08.10, 16:00 Ja wprawdzie nie Maja,ale podpowiem,ze maja regulowa szerokosc w pasie.A tak nawisem mowiac,to te kieszonki i aplikacja na bluzce sa w ksztalcie malutkiej portmonetki Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Moje zakupy - mlodsza dziewczynka - do Maja 23.08.10, 08:01 tak, na pewno maja regulowana szerokosc. moja coreczka musi takie miec, kazde inne leca jej z tylka Odpowiedz Link Zgłoś
sagaa Re: Moje zakupy - do Maja i Ilo 23.08.10, 09:38 Dzięki dziewczyny za błyskawiczną odpowiedź, jutro albo pojutrze robię zamównie w Next i na początku września ciuszki będą u mnie Moja córcia też szczuplutka, a spodnie wyglądają na fajne Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka [...] 19.08.10, 09:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkka [...] 23.08.10, 11:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 25.08.10, 19:44 mariolko masz sygnaturke na pól monitora! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek.w.77 Uwaga - kurtka - młodszy chłopiec 19.08.10, 11:10 No właśnie, nasza ulubiona, niemal od 4 lat kupowanaa kurteczka z dzianinowymi rękawami jest w tym roku totalnym niewypałem, oprócz rękawków dzianinowych ma także całe plecki z dzianiny, no i do tego nie jest podszyta jak to było co roku ortalionem od spodu. Piszę to, ponieważ w katalogu tego nie widać a później można być mega rozczarowanym Mam oczywiście na myśli te kurteczki - granatową i zieloną: www.next.co.uk/shopping/boys/youngerboys/4/3 Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Plaszczyk przeciwdeszczowy w kwiatki1 22.08.10, 10:17 Wczoraj dostalam wreszcie plaszczyk przeciwdeszczowy w kwiatki. www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/13/1 Jest sliczny,nie za gruby,ani nie za cienki,ma delikatny polarek pod spodem.Na gorze zapinany na dwa wieksze guziki,a nizej na dwa bardzo wygodne zatrzaski. Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Kurtki zimowe multikolor w pasy 22.08.10, 10:23 Ja kupiłam kurtki w pasy: www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/10/2 już zostały dostarczone (do siostry męża w Anglii, 2 dni od złożenia zamówienia online), ponoć b. ładne, w ślicznych, żywych kolorach, ładniejsze niż na zdjęciu; kurtki ciepłe, odpowiednie na naszą zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_tka81 Re: Kurtki zimowe multikolor w pasy 22.08.10, 13:02 Jak do Ciebie dotrze opisz wrażenia, bo mi się ta kurtka spodobała, ale coś mnie odrzucają te rękawki u góry czy one nie będą cisnąć jak np jakiś gruby sweter sie założy, i w ogóle wizualnie jak wygląda. Bo ja na razie się przymierzam do kurtki z dziewczynką, choć powiem, że ta co ty kupiłaś kolorystycznie mi się bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: Kurtki zimowe multikolor w pasy 22.08.10, 17:41 Agatka, ok, napiszę, ale kurtkę będę miała dopiero za miesiąc, więc wtedy mogę zdać relację. Nie zwróciłam szczerze mówiąc uwagi na przeszycie rękawa, dopóki Ty o tym nie napisałaś - mam nadzieję, że w użytkowaniu nie będzie taki krój przeszkadzał, na zdjęciu mi się podoba. Zależało mi na mega kolorowej, wesołej kurtce, ta wydaje się taka być. Odpowiedz Link Zgłoś
ella111 Re: Kurtki zimowe multikolor w pasy 25.08.10, 17:37 Dostalam zielona kurtke z dizewczynka. Bardzo ladna, podobna do tej z zeszlego roku z wiatrakiem ale w dotyku wydaje mi sie ze troche ciensza! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia7611 Potrzebuję wymiary kurtki multikolorowej w pasy ?? 22.08.10, 13:07 Chodzi mi o przedział wiekowy 5-6 lat ?? jakie są dokładne wymiary kurtki??? moja córa ma 5,5 roku i boję się że będzie za mała a tak mi się podoba!!! czekam na informację Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: Potrzebuję wymiary kurtki multikolorowej w pa 22.08.10, 17:43 Sylwia, ja kupiłam kurtki w rozmiarze 4-5 lat, na dziewczynki, które dopiero pod koniec roku będą miały 4 lata; taki rozmiar doradziły mi dziewczyny tu na forum; zresztą po innych ubrankach widzę, że Next ma dość duże ciuchy - moje dziewczyny mają spodnie, bluzki, sukienki,polarki, rybaczki z Nexta, zawsze nosiły je znacznie dużej, niż wskazywałaby metka, a nie są niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia7611 anjazzielonego 22.08.10, 22:17 czyli mogę zamawiać fajnie bo te kurteczki są śliczne Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: anjazzielonego 22.08.10, 22:23 Sylwia, tylko żeby w razie czego nie było na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
anjazzielonego Re: anjazzielonego 23.08.10, 09:42 ok Ja mam już do kompletu z tymi kurtkami świetne fioletowe spodnie narciarskie, więc zamówię tylko jakieś jednokolorowe czapki i szaliki. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: Uwaga - kurtka - młodszy chłopiec 23.08.10, 07:51 o cholercia nie zauważylam postu i zamówilam Mlodemu własnie skuszona tym ortalionowym podbiciem...Na całe szczęście zamówiłam w Quelle więc jak faktycznie wyjdzie że to zwykły sweterek to zwracam w diabły Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina003 Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 20.08.10, 19:14 podbijam Dziewczyny ma któraś już kurtkę dla dziewczynek ,chodzi mi o zieloną -seledynową i oliwkową parkę ,ktora w końcu grubsza ? Szukam kurtki na zimę ,robię zamówienie i nie wiem ktora cieplejsza ? Mam jeszcze pytanie odnośnie czapek moze macie może tą? www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/44/4?extra=sch&n=children&pid=464-826&exclude=00SH00%7c00S00&returnurl=% 2fshop%2fgattgender%2doldergirls%2dgattgender%2dyoungergirls%2dcat% 2dhats%2dcat%2dgloves%2dcat%2dscarves%2d0%3fx%3d1%26nxti%3d0%26nxtv% 3d0%23464%2d826&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp% 3b%26gt%3b%26nbsp%3bOlder%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger% 20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bHats%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp% 3bGloves%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bScarves Jak wygląda w realu ,córka uwielbia wszystko co ma uszy i ta byłaby idealna tylko nie wiem jak jakość.Dzięki z góry Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś
ilo9 Re: kolekcja jesień/zima NEXt ? 20.08.10, 20:07 Nie mam wprawdzie tej seledynowej z dziewczynka,ale wedlug mnie jest cieplejsza niz oliwkowa parka z krolikiem.Ta parka jest na lzejsza zime wedlug mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anjaand Mam pomarańczową kurtkę dla chłopca 4-5 lat 23.08.10, 10:26 Właśnie dotarła do mnie zamówiona w Hallens kurtka w rozmiarze 4-5 lat. Zainteresowanym służę wymiarami Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek.w.77 Re: Mam pomarańczową kurtkę dla chłopca 4-5 lat 25.08.10, 20:53 To ja poproszę o wymiary bo się waham pomiędzy 4-5 a 5-6, te w tym stylu ubiegłoroczne były bardzo małe, więc jak nosiliśmy rozmiar 3-4 to kurtkę powinniśmy mieć na 4-5. Dlatego będę wdzięczna za wymiary pomarańczowej kurteczki Odpowiedz Link Zgłoś
anjaand Re: Mam pomarańczową kurtkę dla chłopca 4-5 lat 25.08.10, 22:08 Proszę bardzo rękaw od ramienia 40 cm + ok 2cm szary ściągacz rękaw od pachy 29 cm + ok 2cm szary ściągacz szerokość w ramionach 33 cm, pod pachami 38 cm długość przodu 47 cm a tyłu 51 cm Na mojego 4 latka (105 cm) troszkę duża, ale mam nadzieję że do zimy podrośnie Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek.w.77 Re: Mam pomarańczową kurtkę dla chłopca 4-5 lat 26.08.10, 06:52 Dziękuję To już wiem, że musimy mieć na 5-6, mamy już tą na 5-6 www.next.co.uk/shopping/boys/youngerboys/5/4 ale jest dość duża, synek też 4 latek, ale ma 110 cm wzrostu. Jeszcze raz dziękuję ! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia7611 co ma od środka kurtka multikolorowa??? 30.08.10, 18:08 polar, poszewkę czy bawełnę??? Odpowiedz Link Zgłoś
domi-no1 Potrzebuje dokładnych wymiarów kurtki 16.10.10, 23:24 Może ktoś z Was ma tą kurteczkę w rozm. 4-5 lub 5-6 lat? www.next.co.uk/viewShot.asp?itemno=722273 Bardzo prosze o podanie dokładnych wymiarów i info czy kurtka jest cała na futerku? Odpowiedz Link Zgłoś
domi-no1 Re: Potrzebuje dokładnych wymiarów kurtki 17.10.10, 16:13 Naprawdę nikt z Was nie ma tej kurtki www.next.co.uk/viewShot.asp?itemno=722273 potrzebuje wymiary rozm. 4-5 i 5-6 lat... Odpowiedz Link Zgłoś