kaku79 27.07.10, 21:49 szukam fanych mebli dla 3-latki. znalazłam w internecie fiorentino (podobają mi się 532, 521 green i 829) - szukam użytkowników. są drogie, a widziałam je tylko w internecie. proszę o sygnał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaku79 Re: meble fiorentino 30.07.10, 14:32 naprawdę nikt nie zna tych mebli? www.fiorentino.pl/fiorentino.532.nowoczesne.meble.mlodziezowe.i.dzieciece.fiorentino.dla.dziewczynek-produkt-11.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia2003 Re: meble fiorentino 30.07.10, 17:09 Meble są rewelacyjne !! Prezentują się chyba jeszcze lepiej niż na zdjęciu i są pięknie dopracowane w szczegółach - moja koleżanka zakupiła je dla córeczki. Twierdziła, że tylko dużo trzeba było włożyć pracy w ich skręcenie. Ja zdecydowanie kupiłabym te meble córciankom, ale nie wejdą mi dwa komplety do jednego pokoju. Jednak skuszę się dla najmłodszego dzieciątka, jak tylko osiągnie wiek przedszkolny, gdyż będzie w pokoju sam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kaku79 Re: meble fiorentino 30.07.10, 21:44 a co z ich solidnością? wiesz może coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia2003 Re: meble fiorentino 30.07.10, 22:37 Z obserwacji wydaje mi się, że są nawet lepsze niż młodszej córy Susannah z Vox'a. A już firmy typu Drewex odpadają w "przedbiegach" - mam serię Max dla starszej córy. Ogólnie rzecz biorąc ostatnio rozglądałam się za dziecięcymi i młodzieżowymi meblami na rynku (będziemy wrzucać córcie do jednego pokoju) i nie wiedziałam nigdzie ładniejszych mebli - Fiorentino w realu widziałam tylko u mojej koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: meble fiorentino 30.07.10, 22:21 Zajrzałam na strone: nie ma łatwego dostepu do poszczególnych elementów zestawów i pojedyńczych cen. (nie potrzebuje zestawu, bo mam łózko na antresoli). Katalog jest PŁATNY Ja dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia2003 Re: meble fiorentino 30.07.10, 22:41 No właśnie - szkoda, że nie można kupić poszczególnych elementów oddzielnie.... Ja przykładowo nie potrzebuję szaf, więc szkoda mi płacić za cały zestaw.... Poza tym "wyra" są naprawdę duuuże - przy dwóch takich łożach w pokoju musiałabym ściany porozciągać... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kaku79 Re: meble fiorentino 30.07.10, 23:28 prawdę mówiąc też na początku cały komplet mi nie odpowiadał (mała ma garderobę), ale szafę mam zamiar wykorzystać jako regał (z plusem, że zamknięty i nie będzie widać bałaganu w zabawkach Odpowiedz Link Zgłoś
dollores1 Re: meble fiorentino 31.07.10, 17:11 Moja córka użytkuje meble Fiorentino. Jakość mebli jest dobra, wykończenie zewnętrzne bardzo ładne. Problem jest ze skręceniem mebli - instrukcja jest kiepska i trzeba się nieźle nagłówkować, żeby je skręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: meble fiorentino 08.08.18, 12:42 Jeśli Fiorentino stać na opłacanie zachwyconych celebrytów to na reklamę też powinno być stać, a nie na taki spam. Odpowiedz Link Zgłoś