Dodaj do ulubionych

ZNÓW O IMPLAŚCIE

22.03.04, 10:48
Obserwuj wątek
    • carlascuzo Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 22.03.04, 10:52
      Nie wiem dlaczego wysłało się bez treści...

Mam pytanko:
      Przeczytałam gdzieś na forum, że kosz na zakupy doczepiony jest na rzepy. Czy
      to możliwe? Chodzi mi o wersję 4XL lub 3XL

• carlascuzo Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 22.03.04, 10:54
      I jeszcze jedno:
      Jak wygląda przykrycie spacerówki i jak sprawują się inne dodatki typu
      parasolka, torba, śpiwór?
      Dzięki
    • miniaxv Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 22.03.04, 14:33
      Hej, ja jestem od dóch tygodni posiadaczką Implasta Drivera 3XL. Dzieciaczek
      jeszcze brzuchu, ale wózek wypróbowany dzięki wypożyczeniu dziecka
      przyjaciółki. Kupiłam kolor ciemnobeżowy z jasnymi wykończeniami. Cała rodzina
      i wszyscy znajomi są nim zachwyceni, jest naprawdę bardzo porządnie wykończony
      i wszystko idealnie do siebie pasuje. Teraz stoi złożony, ale o ile pamiętam to
      kosz jest przytwierdzany do rurk na zatrzaski - bardzo duży i fajny, z przodu
      osłonięty folią, aby nie zachlapać przednimi kółkami. Jeśli chodzi o dodatki,
      to śpiworki są prześliczne i niedrogie (70zł), można je dopasować
      kolorystycznie do każdego koloru wózeczka, torba też jest fajna (w środku
      ceratka do przewijania), parasoli nie mam. Dodam jeszcze,że gondolkę i
      spacerówkę bardzo łatwo się montuje. Gondola ma mininózki i uchwyty do
      przenoszenia, wóżek wyposażony jest w filie przeciwdeszczową i moskitierę.
      Jeśli chodzi o okrycie na nóżki to jest uniwersalne, stosuje się je zarazem do
      gondolki. Muszę powiedzieć, że z obciążeniem 9 kilowym (waga wypożyczonego
      dziecka)super amortyzuje! Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to chętnie
      odpowiem! Pozdrawiam!
      • mamazuzy Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 25.03.04, 13:17
        Ja też b. dziękuję za te informacje. A nie wiesz może, czy w Driver 4XL jest
        inne tylko podwozie, czy reszta (gondola, spacerówka, fotelik) też? A czy
        nabyłaś też fotelik? Potrzebuję tych informacji, bo nie wiem czy czekać na ten
        wózek (podobno ma być na początku kwietnia, ale ciągle się opóźnia) sugerując
        się Driverem 3XL, czy będzie to coś zupełnie innego???
        Pozdrawiam
    • carlascuzo Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 23.03.04, 07:53
      Dziękuję bardzo
      Brakowało mi wiedzy o takich właśnie szczegółach.
      Pozdrawiam
      Karina
    • apolka Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 23.03.04, 12:01
      Podczepię się do tego wątku i zadam pyt. dotyczące drivera 4XL. Wiem, że
      jeszcze nie ma go w sprzedaży ale może ktoś z Was posiada informacje dotyczące
      kół w tym wózku. Podobno mają być dwa rodzaje, jedne pompowane, drugie
      piankowe. Ciekawa jestem, jak wpłynie to na wagę wózka? Na stronie Implasta
      nie mogę nic znaleźć. Zdjędie jest zrobione chyba z kołami piankowymi, podają
      wagę 12,5kg., czyli co, z pompowanymi będzie cięższy? Wolałabym pompowane,
      wszyscy je polecają jako najwygodniejsze dla dziecka i w prowadzeniu. Pisałam
      do firmy w rej sprawie ale, niestety, nie uzyskałam odpowiedzi. A tak swoją
      drogą ..., niby tak dokładnie tą stronę zrobili a nawet nie można znaleźć
      indormacji, jakie koła są w wózku (poza tym, że super itd...). Z tego co wiem,
      w 3XL są pompowane.
      MAm jeszcze prośbę do posiadaczy/urzytkowników driwerów 3XL o podzielenie się
      Waszymi spostrzeżeniami? Jakie macie zastrzeżenia? Jak wyglądą rzeczywista waga
      wózka, jak się prowadzi? Czy gondola łatwo odpina się od stelaża (będę to
      praktykować codziennie, przy znoszeniu wózka z 4 piętra, tak sobie
      wykombinowałam, że osonbno gongolę i osobno kółka).
      Z góry dziękuję i podzrawiam.
      A
    • carlascuzo Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 23.03.04, 13:00
      Ja też bętę uskuteczniać targanie wózka z dzidzią na 4 piętro.
      Wydaje mi się, że waga 12,5 kg dot. kół pompowanych. Co do piankowych, to chyba
      będą lżejsze, ale drastycznej różnicy nie odczujemy. Nie jestem pewna. Wózek z
      piankowymi ma być trochę później - kwiecień.
      Dodatkowe pytania, czytałam, że można kierować bezpośrednio do nich. Tak też
      zrobiłam, ale nie ma to co opinia doświadczonej matki...
    • miniaxv Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 23.03.04, 14:59
      Z tego, co wiem, to waga Implasta Driver 4 XL 12,5 kg, dotyczy kół pompowanych.
      W firmowym sklepie Implasta pani nie wiedziała, ile dokładnie będzie ważyć
      wersja z kołami piankowymi, ale ma być podobna lżejsza. Natomiast stwierdziała,
      że tak na jej wyuczucie to werska 3XL wazy trochę więcej niż 12,5 kg. Z tego
      samego źródła wiem, że cały wózek jest zrobionych na zagranicznych materiałach,
      a te wózeczki sprzedają sie bardzo dobrze w wielu krajach Europy, ale w każdym
      pod inną nazwą, wzory niektórych modeli są nawet zastrzeżone na tamtejsze rynki
      Tak jak pisałam gondola mocuje się bardzo łatwo na klamry i jest to bardzo
      proste - ja też będę dźwigała mój wózeczek. W instrukcji jest tylko napisane,
      że nie można go wciągać po schodach, bo szkodzi to resorom - ale nie wiem, czy
      nie piszą tak zawsze. Ja próbowałam i szło mi bardzo dobrze. W terenie byłam
      tylko na krótkim spacerku i wszytko było ok, trzeba tylko przyzwyczaić się do
      skrętnych kółek. Jedyny mankament, który na razie stwierdziłam to głośno
      chodząca budka. Ja jestem bardzo zadowolona, ale każdy musi sam dokonać
      wyboru.Warto obejrzeć go nażywo, choć jest to dosyć trudne, bo firma nie stawia
      za bardzo na sprzedaż w kraju. W sprawie jakiś szczegółowch informacji możecie
      zadzwonić do sklepu firmowego. Pozdrawiam - Monika
      • larvva waga 12,5 26.03.04, 12:15
        o ile sie niem yle dotyczy kol pompowanych - ale jest to waga stelaza z sama
        spacerowka
    • yousta1 Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 23.03.04, 22:33
      Oglądałam D3XL ale pod kątem podobieństw do 4xl.
      Ogólnie wózeczek prezentuje się naprawde "europejsko". Kółeczka są duże, lekko
      się skręcają. Złożenie i rozłożenie tez nie stanowi problemu. Jedyny mankament
      to bardzo mała gondolka ale podobno gondolki używa się krótko i wiele mam w
      ogóle z nich nie korzysta.
      Dziewczyny zwróćcie uwagę na kółka ponieważ w kwietniu ma się pojawić wersja
      kółek nieszprychowych tylko takich przypominających alu felgi (takie jak na
      stronie implastu). Podobno te marcowe D4xlmają mieś kółeczka szprychowe takie
      jak ma obecnie 3XL.
      Co do wypełanienia kół pani w sklepie nie miała zielonego pojecia
      Pozdrawiam
      Justa
    • carlascuzo Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 24.03.04, 09:56
      Dostałam odp. od Pana Michała z IMPLASTU. Wkleję ją i mam nadzieję, że Pan
      Michał się nie pogniewa, bo przecież chodzi tu o dobro naszych Robaczków:

"Przykrycie spacerówki w DRIVERze 4XL jest w cenie. Na stronie jest podana zła
      cena 146 zamiast 46 za przykrycie do wózka np. Roy. Na naszej stronie w
      internecie jest do pobrania katalog w pliku PDF z naszymi produktami. Wkrótce
      na stronie będą zamieszczone wszystkie informacje o akcesoriach i dodatkach do
      naszych wózków.
      W przypadku reklamacji, a mamy ich tak naprawdę bardzo niewiele sklepy
      najczęściej oferują wózek zastępczy lub drobne naprawy dokonywane są na
      miejscu. W przypadku trudniejszych napraw przekazywane są one do nas - do
      Poznania - naprawa z przesyłką trwa kilka dni i wózek jest odsyłany do sklepu.
      Dno w gondoli jest białe - jest to wyjmowana wkładka, którą można prać.

pozdrawiam serdecznie

Michał Kulesza
      IMPLAST"

Ja też pozdrawiam zwolenniczki Implastu
    • ashm Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 24.03.04, 21:24
      Przyłacze się do wątku. Mam pytanie do posiadaczek implasta driver3xl:czy ten
      wózek zmieści się do średniego bagażnika (punto)- wymiary podane przez
      producenta jakoś do mnie nie przemawiają, czy można zdjąć kołka ?
      Pozdrawiam
    • miniaxv Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 24.03.04, 22:05
      Ja posiadam Implasta Driver 3 XL, ale nie mam samochodu i mimi szczerych chęci
      nie odpowiem Ci na pierwszą część pytania. Mój mąż uważa, że się zmieści, ale
      głowy nie dam. Natomiast kółka zdejmują się bardzo łatwo, bo to akurat
      przetestowaliśmy.Musiałabyś poprostu sprawdzić w sklepie, bo przy kupnie kółka
      są osobno i możesz spróbować, czy go upchasz! Zmierzyłam - długość 90 cm,
      szerokość - 48 cm, a grubość (patrząc z boku) ok.56 cm. Pewnie wyrażam się mało
      fachowo, ale jestem humanistką! Pozdrawiam - Monika
    • ashm Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 25.03.04, 15:46
      Zrozumiałam.Dziękuję za informację.Niestety nie mogę obejrzeć wózka w sklepie,
      wózek bedę kupowala w sklepie internetowym, dlatego studiuje uważnie wszystko o
      wózkach z ostatnich kilkunasty miesięcy.Mam dylemat implast czy maxi cosi
      speedi sx.Pozdrowienia
      • ksas Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 25.03.04, 16:21
        a ja zrezygnowalam z zakupu implasta po tym jak sprobowalam go samodzielnie
        zlozyc i rozlozyc- ciezko chodzil i strasznie ciezko zaklada sie fotelik na
        stelaz - montowanie adaptera tez mi sie nie spodobalo... owszem wyglada
        europejsko, ale do tych europejskich rozwiazan troche mu brakuje...
        • larvva ksas 26.03.04, 12:18
          ja rowniez zastanawialam sie nad implastem.
          po zobaczeniu i przetestowaniu implastu w sklepie poprostu go sobie odpuscilam.
          dla mnie niestety troszke przerost formy nad trescia.
          i jest mimo wszystko ciezki.
    • kj74 Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 26.03.04, 11:15
      Mam D3XL, póki co jeżdżę nim w domu, bo moja córeczka ma dopiero 1,5 tygodnia.
      A więc wózek moim zdaniem składa się bardzo lekko, fotelik również montuje się
      bez problemu. Co do gondoli i spacerówki to jak wyżej. Zakupiłam dodatkowo
      torbę, śpiworek zimowy i fotelik. Wszystkie te rzeczy są wykonane bardzo
      solidnie. Co do wagi to wydaje mi się, że wózek waży trochę więcej niż 12,5kg.
      Dla kobiety jest z pewnością ciężki, ale gondola ma wygodne uchwyty, więc można
      ją zdjęć i w jednej ręce nieść stelaż wózka a w drugiej dzidziusia w gondoli.
      Co jeszcze...... Wiem, że bez kół wózek waży 5,7 kg a z kołami pompowanymi
      12,5, te piankowe są podobno bardzo lekkie, więc myślę, że może z nimi będzie
      ważył 8-10 kg. Mankamentem jest głośno składająca się budka, ale taki feler
      mają nawet wózki renomowanych firm za przeszło 2 tyś. Wózek bez problemu można
      bujać w prawo i lewo albo w górę i dół. Nie wiem jak sprawa z bagażnikiem, bo
      nie mieliśmy okazji jeszcze wózka tam włożyć (dostała go kupierem). Generalnie
      jesteśmy bardzo zadowolenie i z pewnością gdybyśmy mieli jeszcze raz dokonać
      wyboru, byłby taki sam.
      • apolka Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 29.03.04, 07:52
        Wielkie dzięki, Kasiu! Szkoda tylko, że producent jakoś nie kwapi się by
        wyjaśniać wątpliwości i odpowiadać na pytania (wszelkie moje maile pozostają
        bez odpowiedzi). Przecież na stronie nic nie ma o różnicy w rodzaju kół (ba,
        nie ma ani słowa o tym, z czego są zrobione te widoczne na zdjęciu), z tego co
        piszesz wynika, że opis (waga 12,5) nie dotyczy wózka, który widać na zdjęciach
        (bo skoro ma koła piankowe...). Powoli tracę cierpliwość i ... chyba jeszcze
        się rozejrzę po innych firmach.
        Acha, Ingusia jest naprawdę słodka! Gratuluję!
        Pozdrawiam, a.
    • carlascuzo Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 30.03.04, 10:51
      OD DZIŚ W SKLEPACH!
      Jedziemy zobaczyć!
      • kj74 do apolki 30.03.04, 11:14
        Dzięki za miłe słowa - Ingusia.
        Słuchaj a pisałąś do p. Michała? Mi zaawsze cierpliwie odpowiadał na pytania, a
        jak nie to tak długo go "molestowałam" aż wiedziałam to co chciałam smile
        KOła te takie szare, na plastikowych felgach to właśnie te piankowe, sama
        jestem ciekawa ile wózek z nimi waży. A może zadzwoń do Implastu i poproś pana
        Michała Kulesza.
        • apolka Re: do apolki 30.03.04, 12:34
          Czy mogłabyś podrzucić mi adres e-mail do p. Michała? Będę wdzięczna po
          stokroś :o)
          Dzięki!
          • kj74 Re: do apolki 31.03.04, 20:55
            Proszę bardzo - michal@implast.com.pl
    • carlascuzo Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 31.03.04, 09:54
      BUUUUUUUUUUUUU!
      BARDZO SIĘ ZAWIODŁAM!
      Jest taki ciężki!!!!!!! W sklepie powiedziano mi, że nie waży 12,5 tylko 14! A
      jak dla mnie to jest różnica! którą się czuje. Jestem malutka i mieszkam na 4
      p. bez windy, dojdzie jeszcze dzidzia i zakupy. I chyba rzeczywiście jest
      przereklamowany.
      Ale...
      Obok stał Implast ROY. Ten to dopiero jest piórko!
      Bardzo mi się spodobał. Ale ma bardzo mały koszyk, który jest PRZYCZEPIONY NA
      RZEPY! Wyobrażacie sobie? 2 kg ziemniaków, chleb i jeb! Na leżąco zmieszczą się
      2-3 duże chleby, do tego zastanawiające jest oparcie w spacerówce.
      Może któraś ma Roya?
      Jak się sprawdza?
      Tylko, nie może być za pięknie
      • agni71 Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 31.03.04, 11:40
        carlascuzo napisała:

> Obok stał Implast ROY. Ten to dopiero jest piórko!

szczerze mowiac, dla mnie Roy tez jest ciezki, na pewno nie wnioslabym go na
        pietro, a juz na pewno z dzieckiem w srodku...

> Bardzo mi się spodobał. Ale ma bardzo mały koszyk, który jest PRZYCZEPIONY NA
        > RZEPY! Wyobrażacie sobie? 2 kg ziemniaków, chleb i jeb!

Nie jest tak zle, wozilam zblizone ciezary (nawet ciezsze) i nic sie nie stalo -
        jednak niezbyt czesto, wiec byc moze przy dluzszym uzywaniu faktycznie moze
        byc ten kosz awaryjny..
        >
        > 2-3 duże chleby, do tego zastanawiające jest oparcie w spacerówce.

Generalnie przyjrzyj sie spacerowce, mnie nie wydaje sie zbyt wygodna dla
        dziecka i dlatego nawet mysle o kupnie innej spacerowki dla drugiego dzidziusia.

aga
        • megi122 Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 31.03.04, 14:03
          Więc nie polecasz Carlascuzo tego wózka? A oglądałaś właśnie 4xl, jeżeli mogę
          wiedzieć to gdzie, może w warszawie? Dziś wybiorę się na Plac uni lub. i tam
          może już bedzie? Mnie waga nie przeraża, nie będę musiała go wnosić. Ale myślę
          o reszcie, czy też jest przereklamowana? Przecież w 4xl miały być te piankowe
          koła dużo lżejsze i co nie ma ich?
    • carlascuzo Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 31.03.04, 18:45
      Miałam nadzieję, że zobacze 4XL, ale jeszcze nie ma. Do wózeczka podeszłam i
      poprostu go podniosłam... I to przeważyło, a tak to wydaje mi się ze super. Nie
      przygladalam sie juz mu z bliska (a zawsze czepiam sie szczegolow). Poprostu
      zalamka.
      Juz mie wiem, mam metlik w glowie...
      • megi122 Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 02.04.04, 08:15
        Też jestem nim rozczarowana, na razie 3xl, bo na Pl. Uni jeszcze nie ma 4xl i
        co gorsze nie widzą kiedy Implast go wypuści. Wydawał mi się jakiś
        niedorobiony, wszystko na zdjęciach wygląda dużo lepiej niż w rzeczywistości.
        Chyba powrócę do Mutsy mimo ceny sad ale ten jest o niebo lepszy, lepiej
        wykonany. A ta budka, tragedia, jak można coś takiego wypuścić na rynek?
    • carlascuzo Re: co z tą budą????????? 03.04.04, 18:44
      Tak ciężko chodzi.
      Czy się wyrobi?
    • mamami Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 04.04.04, 11:26
      Wczoraj byłam na targach "Ciąża i Dziecko" w Spodku i tam bez problemu można
      zobaczyć 4XL, był np na stoisku firmy z Zabrza która już jakiś czas ma go w
      swojej ofercie i mozna go bez problemu u nich kupić. Niestety nie odpowiem na
      zadne nurtujące was pytania bo 4XL w ogóle nie oglądałam. Co do hałaśliwej
      budki to jest to niestety wada 90% wózków na rynku (dla mnie Mutsy hałasuje
      tylko troszkę mniej).
      Na targach był też wystawiony Speedy SX i w nim sie zakochałam. Prowadzi się o
      niebo lepiej niż Implast, po prostu płynie (ale to chyba zasługa miedzy innymi
      tego że Implast 3XL ma z przodu dwa koła i one mają tendencę do "kantowania"
      przy nagłych manewrach)
    • kafik1 Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 04.04.04, 17:55
      Dziewczyny które widziały IMPLASTY na żywo!-dlaczego jesteście tak bardzo nim
      rozczarowane - czy chodzi tylko o wagę czy również o sposób wykonania, rodzaj
      materiału, funkcjonalność, trwałość ???? Mogłybyście podać więcej
      szczegółów???? Na dzień dzisiejszy jesteśmy na niego zdecydowani jednak na żywo
      bedziemy mogli go odbejrzec dopiero po świętach i aż sie boje surprised) co bedzie
      jesli sie nam nie spodoba- przeciez do maja zostalo niewiele czasu!!!!
    • carlascuzo Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 05.04.04, 09:39
      Wózeczek BARDZO mi się podoba, ale:
      1. budka tragicznie chodzi, wózek aż się trzęsie. W Implast Roy można to
      skorygować, ale po pewnym czasie sama opada... O.K. maże się wyrobi.
      2. jestem zła, bo tej klasy wózek i nie ma osłonki na nóżki! PORZĄDNEJ!
      Oczywiście ma, ale jaka beznadzieja!!! To też można przeżyć, bo przecież można
      dokupić np. z graco, ale po co się pytam...! Taki super wózek, a tu nagle
      osłonka na nim nie wiadomo skąd.
      3. wagę też już przeżyję, bo nie chcę wózka na malutkich kołach
      4. nie mam już z czego wybierać i chyba zdecydujemy się na niego
      • ulus Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 05.04.04, 18:25
        Oglądałam 3 XL, kolorek czerwony jest prześliczny, lekko się go prowadzi, choć
        przednie skrętne koła wg mnie za bardzo robią co chcą, ale można je zahamować.
        Wadą jest głośno składająca się budka. Torebka jest taka sobie, bo nie ma
        żadnych dodatkowych przegródek, ani kieszonek.
        Czekam na 4XL, bo ten model bardziej mnie interesuje.
        • megi122 Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 06.04.04, 12:56
          Oglądałam tylko 3XL, bo mimo, że na stronie piszą o dacie 30 marca, w sklepie
          powiedzieli mi, że do tej pory nie przysłali mimo zamówienia. Na stronie
          zmieniła się tylko cena z 1210 na 1240zł. Mnie po pierwsze rozczarował ten
          czerwony kolor, który na stronie wygląda bardziej jak bordowy a rzeczywistości
          jest zbyt ordynarny i trochę tandetny w tym kolorze. Te charakterystyczne rurki
          z bliska wyglądają na niedorobione i widać spawania. Wątpliwie też rozwiązana
          sprawa trzymania nóżek w spacerówce, u mniejszego dziecka będą musiały zwisać a
          u większego być podkulone.
          Mimo tych wad, w tej cenie to jednak coś co mi najbardziej odpowiada i też
          chyba się zdecyduję, choć już nie z takim entuzjazmem jak z początku. Gdyby to
          był jedyny zakup z wyprawki kupiłabym mutsy ale jeszcze tyle wydatków, że na
          wszystko z górnej półki mnie nie stać.
          • carlascuzo Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 06.04.04, 14:33
            rzeczywiście ten kolor czerwony nie jest taki, jak w katalogu
    • kafik1 Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 06.04.04, 18:59
      My też czekamy na 4XL. W krakowie powiedzieli że będą ok 10 kw. tak więc
      jedziemy obejrzeć go dopiero po Świętach-wtedy mamy zamiar skompletować
      wyprawkę-jak na razie mamy tylko łużeczko i parę prześlicznych pajacyków,
      którym nie mogliśmy się oprzećsurprised).Pozdrawiam i Wszystkim życzę zdrowych,
      pogodnych Świąt!!!!!
      Kafik
    • anicaf Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 06.04.04, 21:48
      Hej!
      My właśnie tydzień temu kupiliśmy Drivera 3xl - sport.
      Zamierzałam kupić Techno, a marzyłam o 4XL.jednak kiedy mój mąż zobaczył 3XL
      sport - taki z nosidełkiem. kupiliśmy 3XL. I nie jestem rozczarowana.
      Jest zgrabniejszy niż $XL, a po rozmowach z doświadczoną siostrą, upewniłam sie
      w tym wyborze.
      Fakt torba jest do niczego, więc jej nie kupiliśmy. budka chodzi troszke
      głośno, ale przy minimum dobrej woli i wprawy można złożyć ja lekko.
      Wózek składa się lekko, nosidełko jest fajne później może być jako śpiworek.
      Kolor kupiłam niebieski i jest śliczny. Czerwony był fajny, ale troszkę za
      ostry jak do wózka-na mój gust. Beż kojarzył się z mocną kawą z mlekiem, taki
      ponóry.
      Spacerówka ma dodotkowo barierke, która służy jako dopełnienie do wózka
      głebokiego, ale jak maluch podrośnie to spokojnie mozna wozić go w spacerówce
      tak jakby w głebokiej (bez nosidełka).
      Kółka przednie są fajoskie i wózek jedzie tam gdzie ja chcę.
      Ogólnie jestem, co ja piszę jesteśmy zadowoleni, choc przedtem patrzyliśmy na
      trójkołowce z dystansem.
      Ciekawe co na to mój maluszek.
      Podrowionke.
      Anka i 30-tyg. Chłopczyk
      • kluska39 Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 07.04.04, 10:55
        hej. tez mysle o driverze, ale mam pewne watpliwosci. otoz mlode mamy mowia
        mi , ze z trojkolowkami jest tak, ze generalnie niewygodna jest gondola, jakby
        za mala i dziecko niejako trzeba tam upychac. druga sprawa to demontaz.
        podobno, by schowac go do samochodu trzeba demontowac kola, nie wystarczy
        zlozyc. czy to potwierdzasz ? a doswiadczona siostra ma wlasnie drivera 3 xl? i
        jak dlugo ? a jakie Ty mialas obawy co do trojkolowek ? bede zobowiazana za
        odpowiedz...
        pozdrawiam
        anicaf napisała:

> Hej!
        > My właśnie tydzień temu kupiliśmy Drivera 3xl - sport.
        > Zamierzałam kupić Techno, a marzyłam o 4XL.jednak kiedy mój mąż zobaczył 3XL
        > sport - taki z nosidełkiem. kupiliśmy 3XL. I nie jestem rozczarowana.
        > Jest zgrabniejszy niż $XL, a po rozmowach z doświadczoną siostrą, upewniłam
        sie
        >
        > w tym wyborze.
        > Fakt torba jest do niczego, więc jej nie kupiliśmy. budka chodzi troszke
        > głośno, ale przy minimum dobrej woli i wprawy można złożyć ja lekko.
        > Wózek składa się lekko, nosidełko jest fajne później może być jako śpiworek.
        > Kolor kupiłam niebieski i jest śliczny. Czerwony był fajny, ale troszkę za
        > ostry jak do wózka-na mój gust. Beż kojarzył się z mocną kawą z mlekiem, taki
        > ponóry.
        > Spacerówka ma dodotkowo barierke, która służy jako dopełnienie do wózka
        > głebokiego, ale jak maluch podrośnie to spokojnie mozna wozić go w spacerówce
        > tak jakby w głebokiej (bez nosidełka).
        > Kółka przednie są fajoskie i wózek jedzie tam gdzie ja chcę.
        > Ogólnie jestem, co ja piszę jesteśmy zadowoleni, choc przedtem patrzyliśmy na
        > trójkołowce z dystansem.
        > Ciekawe co na to mój maluszek.
        > Podrowionke.
        > Anka i 30-tyg. Chłopczyk
      • bearbel Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 08.04.04, 09:38
        Cześć! Właśnie zastanawiam się nad wyborem koloru miedzy niebieskim a
        czerwonym!!! (po obejrzeniu w sklepie tego czerwonego-straciałm wszekie chęci-
        taka odpustowa czerwień).
        Kobieto z nieba mi spadłaś pisząc, ze o wiele śliczniejszy jest ten niebieski.
        Tylko pytanie, który niebieski to jest, bo na stronie www są dwa rodzaje, tzn.
        niebieski z czarną lamówką i jasnoniebieski z granatową lamówką. Czy to ten
        pierwszy?? Bardzo proszę Cię odpowiedz mi jak najszybciej, bo w tę sobotę mam
        wpłacić zaliczkę i złożyć zamówienie.
        Pozdrawiam. Mój email: bearbel@poczta.onet.pl
        • anicaf Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 14.04.04, 18:05
          Ja mam ten niebieski z czarną lamówką.
          Miłego użytkowania.
    • kj74 Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 07.04.04, 14:50
      Jesteśmy po pierwszym spacerze D3XL. Powiem tylko, że było super. Jeździlismy
      po parku, gdzie nie ma chodników i prowadziło się wózek bardzo lekko.
      Kół nie trzeba zdejmować, żeby schowac wózek do bagażnika no chyba, że się nie
      mieści.
      Co do podnóżka to nie będę nóżki małemu dziecku zwisały, bo przecież jest drugi
      regulowany podnóżek.
      Gondolka nie jest za duża, ale jak oreientowałam się w sklepach jeszcze w lutym
      to mówiono mi, że jeśli chodzi o wóżki uniwarsalne 3w1 to wcale nie jest mała.
      My jesteśmy z D3XL bardzo zadowoleni. Zamieszczę później zdjęcia ze spaceru to
      będziecie mogły zobaczyć.
      • netka12 Re: ZNÓW O IMPLAŚCIE 07.04.04, 21:56
        kj74, a mozesz wyprobowac wozeczek na trudniejszym terenie? bo domyslam się ze
        w tym parku to zapewne ściezki byłny mimo wszystko utwardzone.. a ja mam do
        pokonania dziury, żwirki i trawe, a w najlepszym wypadku brukowe ulicecrying

Pozdrawiam
        Netka
    • netka12 znów o IMPLAŚCIE: nosidlo w wersji SPORT 07.04.04, 19:44
      Witam - przymierzam sie do wersji 3XL sport z nosidlem - prosze bardzo czy
      uzytkowniczki terj wersji moglyby mi powiedziec czy zmiesci sie w nosidle moja
      mała ktora ma obecnie ok 65 cm (i skonczone 3 miesiace)?
      Chcialabym ja jeszcz jakis czas powoozic na płaskowink
      Pozdrawiam
      Netka i Patka (02.01.2004)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka