Dodaj do ulubionych

czy znajdę jeszcze gdzieś wyprzedaż zimówek?

19.08.10, 20:38
w sumie już obojętnie jakie: Geoxy, Superfity, Ecco, Naturino....byle
cena była w okolicach 200zł,goretex, rozm. 31 a raczej 32. Miałam
właśnie kupić ecco snowboarder w outlecie ecco a tu klops, podrożały o
ponad 80zł. Butom za 300zł mówię kategoryczne nie (chyba, że są to buty
dla mnietongue_out).
Obserwuj wątek
    • iwek33 Re: czy znajdę jeszcze gdzieś wyprzedaż zimówek? 19.08.10, 20:48
      Tu są jeszcze Primigi z gore-texem, rozmiar 32, nie pisze na
      stronie, dopytaj, ale ja pytałam i wiem, ze to 32.
      www.eobuwie.com.pl/product-pol-17002-PRIMIGI-19353-77-THORO.html
      No i są jeszcze Kangaroos, mnie się podobają i cena też, ale nie
      wiem, czy ta membrana Roostex jest tak samo dobra jak gore-tex:
      www.kangaroos.pl/sklep/CoreVelcro_10672_517/Product.aspx
      • mmala6 Re: czy znajdę jeszcze gdzieś wyprzedaż zimówek? 19.08.10, 21:02
        dzięki Iwek, też je znalazłam, przypomniałam sobie o Primigi po
        napisaniu posta. Tylko wygląda na to, że ich nie ma, bo nie ma żadnego
        rozmiaru do zamówieniasad wysłałam zapytanie czy mają 32, bo buty
        bardzo ładne.
        • iwek33 Re: czy znajdę jeszcze gdzieś wyprzedaż zimówek? 19.08.10, 21:09
          Chyba są, jeszcze dwa dni temu były i pisało 32, może tylko coś na
          stronie im się pokiciało, jakby ich nie było, to i fotki by nie
          było??
          • mmala6 Re: czy znajdę jeszcze gdzieś wyprzedaż zimówek? 19.08.10, 21:15
            w sumie racjawink
            na dodatek nie wiem jaki rozm ma młody 31 czy 32 bo jesteśmy na
            dłuższym wyjeździe i nie mam jak mu zmierzyć stopy. Chyba zainwestuję w
            miarkęsmile
            • mmala6 Re: czy znajdę jeszcze gdzieś wyprzedaż zimówek? 21.08.10, 14:15
              pociągam, bo nadal szukam. Niestety tych Primigi nie ma już w żadnym rozmiarze.
              Za to, gdyby ktoś szukał, to jest kilka par Ecco w mocno obniżonej cenie na
              taniebuty.pl, pojedyncze rozmiary, niestety mojego braksad
              www.taniebuty.pl/Ecco%20Shoes/list.aspx
    • alkara Re: czy znajdę jeszcze gdzieś wyprzedaż zimówek? 21.08.10, 22:52
      A masz konto na www.outletstore.pl?
      Tam dla tych, którzy już kiedyś coś u nich kupili np te buciki
      www.outletstore.pl/ecco/7594253859/Product.aspx
      są po 209zł
      a te www.outletstore.pl/ecco/7592251707/Product.aspx po
      175zł.
      • alkara Re: czy znajdę jeszcze gdzieś wyprzedaż zimówek? 21.08.10, 22:53
        Przepraszam, te zalinkowane jako drugie są po 180zł
        • mmala6 Re: czy znajdę jeszcze gdzieś wyprzedaż zimówek? 21.08.10, 22:56
          no właśnie nie mamsad
          • pdubno Re: czy znajdę jeszcze gdzieś wyprzedaż zimówek? 22.08.10, 08:53
            poproś kogoś żeby Ci kupił ze zniżką , a zapłacisz przy odbiorze kurierowi. może
            znajdzie się jakaś pomocna osoba wink
            • alkara Re: czy znajdę jeszcze gdzieś wyprzedaż zimówek? 22.08.10, 15:06
              Hej, ja bez problemu mogę Tobie tak kupić te butki, a przelew możesz
              Ty wykonać po prostu ze swojego konta no albo zapłacić kurierowi
              (tylko że pobranie jest droższe). Tylko trzeba się jeszcze
              dowiedzieć czy wysyłają na inny adres niż ten podany przy
              rejestrowaniu się.
              • 77iwona Re: prośba o sprawdzenie ceny 23.08.10, 12:35
                Witam
                Czy sprawdzisz mi po ile były by te buciki po rabacie:
                www.outletstore.pl/ecco/07336155849/Product.aspx
                www.outletstore.pl/ecco/07336156831/Product.aspx
                www.outletstore.pl/ecco/07024151052/Product.aspx

serdecznie dziękuję i przepraszam za kłopot. Noszę się z zamiarem zakupu bucików
                dla córki i tak sobie przeliczamsmile
                Czy jak bym się zdecydowała to mogłabym prosić Ciebie o zakup?
                pozdrawiam

• kinas3 Re: prośba o sprawdzenie ceny 23.08.10, 13:01
                  Ceny to: dwie pierwsze to 238,13, trzeci link 202,85
                  • mmala6 ceny 23.08.10, 13:28
                    aby samemu obliczyć cenę wystarczy od kwoty podstawowej (tej przekreślonej,
                    najwyższej) odjąć procent zniżki dla stałych klientów. Jest napisana na czerwono
                    bodajże. Nie ma jej we wszystkich modelach.
    • alkara Re: czy znajdę jeszcze gdzieś wyprzedaż zimówek? 22.08.10, 15:12
      Doczytałam, że można zmienić adres dostawy, więc obejrzyj co sie
      Tobie podoba, te buty z tymi promocyjnymi cenami dla stałych
      klientów to powiedz mi które a napiszę Tobie jaka jest cena
      specjalna jak sie zaloguję. Możesz napisać do mnie na priv
      albro@poczta.onet.pl smile
      • milen7 do alkary 22.08.10, 20:33
        alkara napisała:

> Doczytałam, że można zmienić adres dostawy, więc obejrzyj co sie
        > Tobie podoba, te buty z tymi promocyjnymi cenami dla stałych
        > klientów to powiedz mi które a napiszę Tobie jaka jest cena
        > specjalna jak sie zaloguję. Możesz napisać do mnie na priv
        > albro@poczta.onet.pl smile
        >
        napisałam ci wiadomośc na maila... odbierz i jak możesz odpisz
        pozdrawiam
        • mmala6 Re: do alkary 22.08.10, 20:51
          coś mi się zdaje, że znalazło się więcej chętnychwink
          wielkie dzięki, na pewno skorzystam tylko najpierw na 100% ustalę
          rozmiar buta (w Ecco Kids), żeby potem nie było problemu z odsyłaniem,
          wymienianiem etc.
          • alkara Re: do alkary 22.08.10, 22:27
            Oj znalazło się smile
            Ale jest takie hasło "dobro powraca" więc może i mi kiedyś ktoś
            pomoże w zakupach smile)))
            Byle mnie ze sklepu nie wypisali smile))
            Całe szczęście ja kupiłam buty, które nie były w promocyjnej cenie
            dla stałych klientów (przynajmniej jeszcze tydzień temu, bo teraz
            już podwyższyli ich cenę a zrobili zniżkę dla stałych klientów i
            kosztują po zniżce tyle za ile je tydzień temu normalnie kupiłam),
            więc nie żal mi, ze nie oszczędziłam a teraz mam już rabaty.
            • mmala6 Re: do alkary 23.08.10, 14:19
              alkara napisała:

> Oj znalazło się smile
              > Ale jest takie hasło "dobro powraca" więc może i mi kiedyś ktoś
              > pomoże w zakupach smile)))

Też parę razy coś kupowałam dla naszych forumekwink

> Byle mnie ze sklepu nie wypisali smile))

nie sądzę, jakby nie było mają sprzedaż.Lepiej sprzedać taniej niż w ogóle, bo
              pewnie wiele osób kupiłoby inne buty po prostu.

> Całe szczęście ja kupiłam buty, które nie były w promocyjnej cenie
              > dla stałych klientów (przynajmniej jeszcze tydzień temu, bo teraz
              > już podwyższyli ich cenę a zrobili zniżkę dla stałych klientów i
              > kosztują po zniżce tyle za ile je tydzień temu normalnie kupiłam),
              > więc nie żal mi, ze nie oszczędziłam a teraz mam już rabaty.
              • patatajowa Re: rejestracja na outletstore 23.08.10, 14:35
                wczoraj wieczorem zalogowałam sie na ich stronie i zrobiłam pierwszy malutki
                zakup-sprej eccco do impregnacji wink
                po zaplacie przez mtransfer i mailowym potwierzeniu,dosłownie po pol minuty masz
                ceny w sklepie ze zniżkami smile)
                wiec w kolejnym kroku zamówilam dla córki i siebie ecco winerqueen czarne w
                cenie 172 zł smile , pow.35 sa droższe.
                ufff, jedne z głowy wink
                • patatajowa Re: rejestracja na outletstore 23.08.10, 14:37
                  a propos butów zimowych to oglądałam dzisiaj nową kolekcji primigi. śliczne moim
                  zdaniem, leciutkie -bardzo leciutkie-tylko cena za r.30 dla syna 249 zł a dla
                  córki pow.35 za 279 zsad
                  • mmala6 Re: rejestracja na outletstore 23.08.10, 15:02
                    właśnie się zastanawiałam czy nie kupić synowi butów na jesień (nie ma na nie
                    zniżki dla stałych) a potem od razu zimówki już jako 'stały' klient. Tylko nie
                    zamierzałam wydawać tyle kasy na jesienne, bo mój limit na przejściówki to
                    100złwink (jakieś zasady musiałam sama sobie ustalić).Ale skoro wyszło ze
                    sprejem...? w sumie sprej się przydawink
                    Patatajowa, a w jakich sklepach (stacjonarnych) są Primigi?
                    choć i tak chyba kupię te snowboardery za 209zł. I już.
                    • patatajowa Re: rejestracja na outletstore 23.08.10, 15:38
                      primigi oglądałam w Rzeszowie w primastradzie.
                      a sprej sie przyda do impregnacji bucików zimowych wink
                      aaa, przypomniałam sobie,ze ktos tu pisał -chyba iwek33, o bucikach kangaroos z
                      outletstore.
                      widziałam dzisiaj na zywo kilka egzemplarzy , dość fajne wyglądają ,lekkie,
                      sprawiaja wrażenie ciepłych. cena 99 zł za krótsze ocieplane i kozaczki
                      wysokie.tylko chłopięce wzory były.też w Rzesz. wink
                      • mmala6 Re: rejestracja na outletstore 23.08.10, 15:50
                        czytałam o kangaroos ale nikt nic nie napisał jak się sprawują, więc nie chcę
                        ryzykować. Zrobiłam tak samo jak Ty, tj kupiłam sprejwink i już mam niższe ceny.
                        Jutro wybiorę się z dzieciem do sklepu bo nie wiem czy 31 czy 32 i kupuję.I
                        problem z głowy.
                • mama_pyzuni Re: rejestracja na outletstore 23.08.10, 14:54
                  Ooo, a które winterqueen są po 172, bo nie mogę znaleźć?
                  • patatajowa Re: rejestracja na outletstore 23.08.10, 15:35
                    mama_pyzuni napisała:
                    > Ooo, a które winterqueen są po 172, bo nie mogę znaleźć?
                    czarne,krótkie na rzepy,to cena dla stałych klientów po zalogowaniu.
                    • greenland Re: rejestracja na outletstore 23.08.10, 15:50
                      coś mi się wydaje, że ceny podskoczyły od godziny 12

miałam w koszyku buty dla dzieci szwagierki - snowboardery ale mi je wykasowało
                      z koszyka a jak weszłam na nie raz jeszcze to cena była juz wyzsza... hmmm....
                      sporo wyższa
                      • inx123 Re: rejestracja na outletstore 23.08.10, 15:56
                        nam sie udało zamówilam wczoraj wintery dziś droższe o 80
                        zł :]...uff wink
                        • kinas3 Re: rejestracja na outletstore 23.08.10, 15:59
                          Miałam właśnie to samo napisać. Wczoraj była cena 176 zł, a dziś już 239 zł.
                          • aniaop Re: rejestracja na outletstore 23.08.10, 16:03
                            Rany, faktycznie, te, co wczoraj kupilam za 202zl, dzis kosztuja
                            273uncertain ale moje juz wyslane, kurier w drodze, dostalam list
                            przewozowy z upssmile
                            • patatajowa Re: rejestracja na outletstore 24.08.10, 17:15
                              a ja jestem wsciekła, zrobiłam dwa zamówienia tak jak pisałam, pierwsze sprej i
                              płatnosc przelewem a drugie kozaczki dal siebie i córki płatne za pobraniem. i
                              dzisiaj dowiaduję sie ze nie dostali drugiego zamówienia!!! no bardzo dziwne,
                              złożone w odstepie jakims 15-minutowym...
                              i owszem moge sobie kupic je ponownie po cenie oczywiscie wyższej o prawie 70 zł.sad
                              naciągacze i tyle moim zdaniem. im wiecej bedzie sie pisac na forum tym ceny
                              bardziej beda podnosic. moze dojdą do tego ze beda wyższe niż w normalnym sklepie.
                              no rozżalona jestem po prostu i uważam ze zagranie nie fair.sad(
                              • aniaop Re: rejestracja na outletstore 24.08.10, 17:55
                                Ale dostalas od razu potwierdzenie tego drugiego zamowienia mailem i
                                kliknelas link "potwierdzam"? Mialas go w statusie swoich zamowien
                                jako zamowienie potwierdzone?
                                Jesli tak, to mysle, ze powinnas dochodzic swoich praw.
                                Ja tez kupowalam za pobraniem, dostalam maila z linkiem, ktory
                                potwierdzilam, potem DWA maile z potwierdzeniem zamowienia a wczoraj
                                mail z potwierdzeniem wysylki. Wtedy mialam juz pewnosc, ze buty sa
                                i ze sa w tej ceniesmile
                                • patatajowa Re: rejestracja na outletstore 25.08.10, 16:21
                                  nie dostałam zadnego maila o potwierdzeniu, dopiero mail ze przesyłka
                                  wyslana.nawet sprawdziłam spam w skrzynce mailowej. wiec dla mnie dziwne było to
                                  ze jedno doszło a zaraz nastepne nie.
                                  odpusciłam po rozmowie telefonicznej, nie oni jedni sprzedaja ecco.
                                  dla siebie zamówilam na stronie "butydolatania" a dlasyna i córki kupiłam w
                                  stacjonarnym ecco w Rzeszowie.
                                  fioletowe winterqueeny za 219 zł z ubiegłego sezonu
                                  www.outletstore.pl/ecco/72075255775/Product.aspx
                                  i dla syna snowboardery w cudnym błękitnym kolorze z obecnej kolekcji ze zniżką
                                  50-złotową smile
                                  www.outletstore.pl/ecco/72100354112/Product.aspx
                                  wiec dobra wiadomosc dla mieszkanek rzeszowa i okolic, warto zajrzec do ecco na
                                  grunwaldzkiej, sympatyczny pan udziela rabatów wink
                                  • mmala6 Re: rejestracja na outletstore 25.08.10, 16:57
                                    ja zgapiłam od Ciebie i też zamówiłam sprej a potem buty i już obie paczki są u
                                    mnie w domu. Niestety w domu nie ma mnie, więc paczki czekają na otwarciewink
                      • kuczynska78 Re: rejestracja na outletstore 23.08.10, 16:05
                        Podskoczyly, ja winter queen kupiłam o 9:31 jeszcze za 199 zl...
                        Nieźle
                        A.
                        • inx123 Re: rejestracja na outletstore 23.08.10, 16:09
                          moje też w drodze smile....gdyby ktoś był zainteresowany winterami
                          queen coffee to podaję długośc wkladki wew dla rozmiarów 27 i 28
                          (info ze sklepu)...27-17,8cm 28-18,4cm...........smile
                          • mmala6 Re: rejestracja na outletstore 23.08.10, 16:15
                            nastraszyłyście mnie i kupiłam szybko te snowboardery za 209, bo zaraz
                            podrożeją. Najwyżej wymienię.Mówiłam,że oni tu mają swojego 'kreta'wink widzą
                            ruch i ceny myk do góry.
                            • greenland Re: rejestracja na outletstore 23.08.10, 16:20
                              no to teraz chyba wolę poczekać aż w outlecie stacjonarnym się pojawią a mają
                              się pojawić ze tydzień podobno.
                              Trudno ale 26 % zniżki to mało biorąc pod uwagę, że w outlecie jest 30% a można
                              przymierzyć, wymiana też na miejscu, ewentualna reklamacja również.
                              Ech...
                          • kuczynska78 Re: rejestracja na outletstore 23.08.10, 16:24
                            Hmm, ja mam trochę wątpliwości co do numeracji podawanej przez nich.
                            Zasugerowali mi zakup winter queen dla córki w rozmiarze 37 ( obecnie mamy
                            sandały 34, jedna z forumek pisała, że 35 też zamawiała dla córki,na allegro
                            rozmiar 35 ma wkładkę 23,5 cm), a oni napisali: "ługość wkładki w rozmiarze 35
                            wynosi 22cm, a rozmiaru 39- 25cm
                            36-22,8cm; 37-23,5cm; 38- 24cm. Co mogę zaproponować to, że Pani powinna kupić
                            rozm. 37."
                            Zakupiłam jednak 35, najwyżej wymienię.
                            A.
                            • greenland Re: rejestracja na outletstore 23.08.10, 16:35
                              dzwoniłam do nich bo miałam zakupić buty nie dla moich chłopaków a dla
                              szwagierki i nie chciałam wymieniać jakby co bo to dodatkowy kłopot. Zadzwoniłam
                              i zapytałam jak mierzą wkładkę i Pani mi powiedziała, że bez zawijasa na pięcie
                              więc dlatego wypadają ich pomiary troszkę mniejsze, o jakieś 0,5 cm niż np ja
                              mierzę swoje ecco (dokładnie od do).
                              • kuczynska78 Re: rejestracja na outletstore 23.08.10, 16:41
                                Rozumiem, to już naprawdę głupieje.
                                Bo skoro oni podają, że 35-to 22cm+0,5 zawinięcia=22,5 cm, a na allegro wszędzie
                                podaja 23,5 cm...
                                No nic muszę się przekonać sama. Najgorzej, że wyjeżdżam, buty odbierze moja
                                siostra i dopiero 1 września będę miała okazję sprawdzić co i jak... I tylko w
                                razie czego jeden dzień na odesłanie.
                                Trochę mało czasu, ale ta cena, no cóż była kusząca...
                                A.
                                • czarnulkaaa2 snowborder-help :-) 24.08.10, 14:45
                                  Mi się te wyświetlają po zniżce w cenie 202 zł...warto?
                                  www.outletstore.pl/ecco/7326150595/Product.aspx
                                  Potrzebuję chyba 25-Mlody ma teraz stopę 15 cm, czytając wątki
                                  wychodzi mi że 25 w tym modelu ma 16.5 więc chyba będzie oki?
                                  Doradzcie czy zamawiać bo mi cenę zmienia, zanim sama się
                                  zdecyduję wink Korci mnie żeby jeszcze poczekać, może na Allu się
                                  nówki pojawią, w zeszłym roku płaciłam za Mountain Peaki 179 zl, no
                                  ale to był styczeń i malutki rozmiar...
                                  A jakie macie doświadczenia z krótszymi kozaczkami niż te? Bo
                                  widziałam na Allu nówki fajne ale właśnie krótsze...
                                  • czarnulkaaa2 Re: snowride, oczywiście :-) 24.08.10, 15:13
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka