cardamomo 24.03.04, 23:18 Czy któraś z Was może wie? Chciałam kupić ten wózek w Niemczech, ale tam też trzeba było czekać 4 tyg Dzidzia ma się urodzić na początku maja, a ja tracę nadzieję, że powożę ją właśnie w tym cudeńku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygisek Re: Maxi Cosi SX - kiedy w Polsce? 25.03.04, 08:34 poszukaj w przegladarce, ja juz pisalam dokladnie co i jak, od glownego dystrybutora wiem ze w kwietniu, ale ma byc ich bardzo malo i tylko dwa kolory dostepne...przewiduja po dwie trzy sztuki w wiekrzych miastach tygisek Odpowiedz Link Zgłoś
ashm Re: Maxi Cosi SX - kiedy w Polsce? 25.03.04, 10:26 Możesz ten wózek zamówić bezpośrednio u dystrybutora(strona dystrybutora poltrade@bazafirm.pl ).Dowiadywałam się o mozliwosc kupna tego wózka tydzień temu. Odpisno mi , że będzie to możliwe na początku kwietnia, cena ok 1400 zł spacerówka i ok 350 zł śpiworek, nic mi nie powiedziano o dostepnych kolorach. Spróbuj do nich napisać. Ja dostałam bardzo szybko odpowiedź.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cardamomo Re: Maxi Cosi SX - kiedy w Polsce? 25.03.04, 11:12 Bardzo dziękuję Zaraz do nich napiszę. Pozdrawiam serdecznie, Eliza + 34 tc dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
aneea Re: Maxi Cosi SX - kiedy w Polsce? 26.03.04, 00:38 bylam pare tygodni temu w Poltrade, bo mieszkam niedaleko nich - w kwietniu maja byc dostepne 2 kolory: Anthracite i Violet. Czyli, przynajmniej jak dla mnie te najbrzydsze . A teraz najlepsze: nastepna spodziewana dostawa za 4 ... miesiace. Hue, hue Odpowiedz Link Zgłoś
tygisek Re: Maxi Cosi SX - kiedy w Polsce? 26.03.04, 08:31 no wlasnie ja tez mam takie od nich informacje.... dlatego nie czekalam na ten wozeczek, kupilam inny... pozdrawiam tygisek Odpowiedz Link Zgłoś
cardamomo Re: Maxi Cosi SX - kiedy w Polsce? 26.03.04, 12:30 A ja wczoraj do nich napisałam i dowiedziałam się, że wózki będą w Polsce ok. 5 kwietnia i że można wtedy zamówić bezpośrednio u nich. Kolor mi już naprawdęobojętny... Ja chcę te wózek!! Odpowiedz Link Zgłoś
lemona1 Re: Maxi Cosi SX - kiedy w Polsce? 26.03.04, 14:24 Cześć, Miałam fioła na punkcie SX (czekałam 4 miesiące ), już prawie umówiłam się z Pinik, ze pomoże mi go sprowadzić z Niemiec, ale mój syncio urodził się dwa tygodnie wcześniej (3.03.04) i musieliśmy miec wózek już, a poniewaz podobnie jak SX zauroczył mnie Casualplay T4 i TR4 to zdecydowaliśmy się go kupić i nie załujemy. SX cały czas również mi się podoba, szczególnie spacerówka szaro- czerwona navy blue, z dystrybutorem byłam na gorącej linii już od dłuższego czasu, kolorki fiolet i szaro-zielony potwierdzam, tez dostałam taką informację. Trzymam kciuki za to, żeby udało się Wam kupić ten wózeczek. Pozdrawiam, lemona1 Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: do lemony 26.03.04, 14:40 Hej Lemona1, czekam na Twoje rezenzje o play t4 (ale nie na tym watku, tylko na tym o tym wozku). Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
cardamomo Re: Maxi Cosi SX - kiedy w Polsce? 27.03.04, 16:29 A Casualplay można kupić bez problemu? Bo obawiam się, że skoro Maxi cosi SX mają byc dwa na krzyż "prawdopodobnie ok. 5.04" może poszukam innej alternatywy? Choć muszę przyznać, że chodzi mi po głowie ciągle ten... Odpowiedz Link Zgłoś
serat Re: Maxi Cosi SX - kiedy w Polsce? 31.03.04, 15:43 Mam pytanie odnosnie wozka Casualplay T4, jaka jest jego cena i jak mozna go kupic itd. ... Ja sie jescze nie spotkalam z takimi pieknymi wozkami i nie stac mnie na kupno nawet najtanszego wozka, ale z ciekawosci pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamami Re: Maxi Cosi SX - kiedy w Polsce? 04.04.04, 11:33 Dla wszystkich zainteresowanych. da sie już kupić wózek w Polsce i to na dodatek pomimo wcześniejszych zapowiedzi że będą tylko dwa kolory są dostępne 4. Dostawy mają być w miarę na bieżąco choć pani z Poltrade mówiła że niestey nie zawsze dochodzą te kolory które zamawiają. Generalnie dołączyłam wczoraj do fanów tego wózka On po prostu płynie a nie jedzie. Łatwośc prowadzenia w 100% rekompensuje mi wygląd, który akurat mnie tak do końca nie przekonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cardamomo Re: Maxi Cosi SX - kiedy w Polsce? 05.04.04, 20:25 A czy są już w sklepach, jeśli tak - gdzie, czy dopiero u producenta. Czy mogłabyś mi napisać czy maja kolor steely blue? Napisałam wczoraj, ale nie mam jeszcze odpowiedzi. Tak czy owak pewnie jutro tam zadzwonię, pozdrawiam serdecznie, Eliza+35 tc Córeczka Odpowiedz Link Zgłoś
mamami Re: Maxi Cosi SX - kiedy w Polsce? 06.04.04, 15:25 Hej, wiele nie pomogę bo nie pytałam jakie dokładnie kolory maja, wiem że na pewno niebiesko-pomaranczowy i czerwony. Sama sie zastanawiam jak jest z dostępnością w sklepach. Na pewno w Poltrade da się go kupic juz ale jak w innych nie mam pojecia. Najlepiej sobie do nich zadzwoń: nr tel (032) 346 00 81 lub (032) 346 00 82. Odpowiedz Link Zgłoś
cardamomo Re: Maxi Cosi SX - kiedy w Polsce? 06.04.04, 16:48 hej, dzwoniłam tam dzisiaj. Załamka... Dostali kilka wózków i to w dodatku bez gondolek. Pan mnie zapewniał, że to nie ma znaczenia, że gondolkę można kupić w innym kolorze, od innego modelu, ale jaki to ma sens, wybulić 2 tys z kawałkiem i każdy element mieć z innej parafii? W tej chwili mają dwa kolory: Coffe i Antracyt, oba szarobure. Kilka wózków wysłali do sklepów warszawskich, a te mówią, że jeszcze ich nie dostały i pewnie będą po świętach, nie wiadomo, w jakiej cenie. Buuuu... Gondolki będą najwcześniej za 2,5 m-ca, a ja rodzę na początku maja... Czy w tym kraju można kupić coś, co się nam podoba. Ratunku! Bardzo dziękuję za pomoc i info) Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Maxi Cosi SX - kiedy w Polsce? 06.04.04, 19:29 Hej! Za to w PL mozna kupic tyle wozkow, ktorych ja nie moge nigdzie dostac w Niemczech (Play T4, bebecary bebe confort itd). A emmaljunga jaka "tania"!!! Nie macie najgorzej. A jak zalezy Ci na sprowadzeniu Speedi SX z Niemiec to proponuje pomoc. Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
mamami Re: Maxi Cosi SX - kiedy w Polsce? 06.04.04, 23:17 To ja nie wiem juz z tego nic. Bo albo mnie ktoś kantował albo ciebie. Jak to nie ma gondolek jak ja oglądałam wózek z założoną gondolką. Już sie lepiej nie wypowiadam na temat tych wózków bo to naprawdę szok że sa takie sprzeczne informacje. Ja np usłyszałam równiez że nie powinno byc problemu z dostępnością bo bedą sprowadzane na bierząco, no moze się zdarzyc że nie będzie jakiegos koloru ale poza tym spoko. Ja i tak nie chcę gondolki maxi cosi bo one są okropne a poza tym ja akurat wolę mieć gondolę i spacerówke w różnych kolorach bo i tak sie tego razem nie używa żeby mogło sie gryźć a przynajmniej bedzie odmiana . Ja jeśli bedę kupować gondole to przymierzam sie do Quinny są zgrabniejsze a przede wszystkim jasne w środku a nie pomarańczowe albo czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
cardamomo Do Pinik 06.04.04, 23:18 Bardzo dziękuję)) Spróbuję dorwać go we wtorek. Podobno będzie w W-wie jedna gondola, szkoda, że nie ma zapisów i kolejek od 3 w nocy Po wtorku na pewno się odezwę. Serdeczne dzięki! Eliza + 35 tc Dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Do cardamomo 07.04.04, 09:13 Trzymam kciuki!!! Napisz o sukcesie! PInik Odpowiedz Link Zgłoś
mamami Re: Ja też do Pinik :) 07.04.04, 10:51 Mam prosbe czy widziałaś kolor blue steel (tak to sie chyba pisze) na żywo? Czy to jest czarny z dodatkiem czerwonego czy grafit np? I jeszcze jedno, czy czerwony ma błękitne dodatki? W końcu kupie go na ebayu a raczej nie ma szans na zobaczenie tego na zywo. I jeszcze jedna nieśmiała prośba, jak z jakością tapicerki, bo ja oglądałam tylko ten violet (niebiesko pomarańczowy) i nie bardzo mi się podobał ten materiał, taki szmatowaty był ale może inne kolory maja jakiś porządniejszy, taki grubszy. Wiem że to trudno opisać ale ty jesteś dzielna laska i na pewno dasz sobie rady Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Ja też do Pinik :) 07.04.04, 14:10 Hej! Nie otwiera mi sie strona maxi cosi, tak ze nie bardzo moge zobaczyc, ktory to kolor ten blue steel... Ale jesli to jest ten z czerwonymi dodatkami to wydaje mi sie, ze jest on grafitowy a nie czarny. czerwony ma blekitne dodatki (moja kolezanka go ma, ale nie widzialam go na zywo (tylko przez szybe w jej aucie, jak lezal zlozony). Ja tez widzialam ten fioletowy i o ile dobrze pamietam (bo ten kolor nie wchodzil dla mnie w gre) to on mial troche inna strukture niz np. moj granatowy. Moj ma b. dobry material. Troche grubszy, ale nie sliski. Trudno to opisac.. A pozatym lezy w aucie i nie moge sprawdzic np. jaki ma sklad materialu... duzo ci nie pomoglam.. Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
polczyk1 Re: Maxi Cosi SX - kiedy w Polsce? 07.04.04, 13:47 Polecam www.bobasek.com. 2 dni temu kupiłam SX Violet, a oglądałam jeszcze Steel Blue, właściciel jest z tego miasta,co importer,wiec chyba ma lepsze dojście.Krysia Odpowiedz Link Zgłoś
mamami Re: Maxi Cosi SX - kiedy w Polsce? 07.04.04, 16:38 Hej Pinkczku pomogłaś, może nie w 100% ale zawsze coś. Ten kolor Steel Blue to właśnie ten z cerwonymi dodatkami, spróbuję zadzwonić do Poltrade może mi powiedzą. A gdybys czasem gdzieś zobaczyła tek kolorek na żywo to przyglądnij się mu z bliska . Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re:Do polczyk1 07.04.04, 20:09 Hej! Czemu w ten sposob reklamujesz wlasny sklep? Wydaje mi sie, ze to nie jest dobre miejsce na tego typu reklame (i chyba juz jeden z takích Twoich postow zostal usuniety). Choc jest to napewno interesujaca tu wiele osob wiadomosc, to wydaje mi sie, ze w dziwny sposob ja tu oglaszasz... Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
cardamomo Do Pinik 07.04.04, 20:54 Hej, będę próbowała kupić ten pojazd zaraz po świętach (może uda mi się rzucić na jedyną gondolę, jaka będzie w Warszawce, a chciałabym Cię poprosić o opinię n/t fotelików Maxi Cosi - czy Cabrio jest najlepszy czy masz innego faworyta? serdecznie dziękuję i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Do Pinik 07.04.04, 21:00 Ha, ha! Pomalu jestem tu traktowana jak prawdziwy ekspert Ja bym teraz kupila wlasnie cabrio. My mielismy MC citi (bo nie bylo jeszcze cabrio jak kupowalam) i bylismy b. zadowoleni. A Cabrio jest jeszcze troche fajniejszy Ja bym napewno kupila fotelik firmy maxi cosi (one tez pasuja na stelaz speediego). Pinik Odpowiedz Link Zgłoś
cardamomo Re: Do Pinik 07.04.04, 23:18 A nie jesteś ekspertem? Nie jeden "ekspert sklepowy" by się od Ciebie wiele nauczył)) Przynajmniej podajesz konkrety. Serdeczne dzięki. Nie tracę nadziei, że uda mi się to wszystko kupić... Odpowiedz Link Zgłoś
polczyk1 Re: Do Pinik 07.04.04, 23:38 Przepraszam, ze zareklamowalam ten sklep, choć nie jest on mój, ale mojego krewnego. Chciałam tylko pomóc. Co do Fotelików: Cabrio jest najlepszym obecnie sprzedawanym fotelikiem MAxi-Cosi z zakresu wagowego 0-13kg. Jego główne cechy to: system bocznej ochrony głowy SPS, mechaniczna regulacja wysokości siedziska, "przytrzymywacze" do pasów z boku, daszek chowany w zagłowku. Tych cech nie mają pozostałe : Citi i mico. Oczywiście Cabrio ma wszystkie cechy Citi. Szczerze polecam. Przepraszam jeszcze raz za reklame. Krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
cardamomo Kupiłam!!! 13.04.04, 14:22 Bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc. Udało mi się zapolować na jedyny komplet, jaki rzycili do Świata Dziecka w Warszawie. Nawet nie mogłam pomarudzić z kolorem, kupiłam Viotet (pomarańczowo- niebieski), ale JEST. Posłuchałam się również rad i kupiłam fotelik Cabrio Bardzo dziękuję, bo dzięki Wam mogłam sobie oszczędzić oglądania wszystkiego i testowania (i marudzenia, przy okazji Pozdrawiam wiosennie, Eliza+36 tc Dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś