07.09.10, 16:17
Co byście zrobili na moim miejscu i jak postąpili z tym sprzedającym??
Sprawa przedstawia się takbig_grinziś otrzymałam paczkę z zakupionymi ubrankami dla dziecka i to co zobaczyłam wprawiło mnie w złość i wkurzenie.Po pierwsze ubrania miały być na 86 a są na 80.Spodnie te do niczego się nie nadają jak może tylko do szorowania podłogi po domu są z plamkami poprzecierane, nawet jedne przedarte na kolanie a na jednych sprytnie ukryta dziura (ślicznie przyprasowana naszywka bohatera z filmu Cars- myślałam że tak ma być )koszule dodane jako gratis mają plamy na kołnierzyku.A dodam że na aukcji dość sprytnie zrobione są zdjęcia że mantamenty tych ubrań są niewidoczne.
Mam ochotę odesłać tą paczkę i poprosić o zwrot kasy.
Czekam na propozycje i podpowiedzi.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ilon29 Re: Allegro 07.09.10, 16:21
      ma być mankamenty a nie mantamenty
    • maggi9 Re: Allegro 07.09.10, 16:21
      Napisz do sprzedającego, że odsyłasz paczke z reklamacją bo ciuch a,b,c ma taką a taka wadę.Do paczki włóż pismo reklamacyjne, opisz jeszcze raz dokładnie co jest nie tak jak powinno być i wyślij do niego(ale nie za pobraniem).
      • migotka_bober Re: Allegro 07.09.10, 17:00
        moim zdaniem najpierw uczep sie blednie podanego rozmiaru na aukcji, na wstepie nie musisz pisac o wadach bo sie sprzedajaca moze wypchac, ze ciuchy uzywane itd,,,,ale uczep sie jej ze zly rozmiar sprzedala, wtedy nawet spor na allegro jak najbardziej podstawny i klarowny,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka