meliba 12.09.10, 11:21 Poszukuję dobrej jakościowo bielizny termoaktywnej dzieciecej na ok 116 i dla dorosłych też. Takiej, która sprawdzi się podczas wypadu na narty. Poradźcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meliba Re: Bielizna termoaktywna 12.09.10, 11:47 A polecisz miejsce, gdzie jest duży wybór rozmiarów? Zajrzałam do Czerwonego Kapturka i niestety interesujących mnie rozmiarów/kolorów brak. Kiedyś ktoś polecał bielizne polskiego producenta z allegro, podobno świetną, ale nie doszukałam się niestety tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
franianiania Re: Bielizna termoaktywna 12.09.10, 12:45 nosimy wszyscy JACK WOLFSKIN i jest super ,problem z tym,ze mało sklepów w polsce ma tą bieliznę ale np. w gdańsku jet firmowy sklep. córka nosi tylko bielizne i kombinezon. Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka1 Re: Bielizna termoaktywna 12.09.10, 13:25 extremus - wpisz w allegro. Polska firma w dobrej cenie, sporo kupiłam w ubiegłym sezonie i jestem naprawde bardzo zadowolona . Odpowiedz Link Zgłoś
agar2208 Re: Bielizna termoaktywna 13.01.14, 10:08 My mamy dla syna bieliznę firmy brubeck. U nas super sie sprawdza i wystarcza na 2 sezony ( jest dosyć rozciągliwa) Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Bielizna termoaktywna 13.01.14, 10:17 To polecam z naszej miejscowości BCM Nowatex ..odzieży mnóstwo ( oczywiście w sklepie stacjonarnym) całe zestawy strojów termoaktywnych- różnej grubości. Szyją ubrania dla teamów rowerowych.Pół Polski w tym jeździ... Krawcowe na miejscu..mogą uszyć rozmiarówkę. Odpowiedz Link Zgłoś