Dodaj do ulubionych

dzień chłopaka

17.09.10, 14:43
Do wszystkich mam małych chłopców smile Kochane podzielcie się proszę pomysłami na prezenty na dzień chłopaka dla swoich małych synków a może i dla tatusiów. Chciałabym sprawić swoim chłopakom jakąś drobną niespodziankę ale coś z pomysłem mi kiepsko idzie smile Poradzicie coś?
Obserwuj wątek
    • truscaveczka Re: dzień chłopaka 17.09.10, 14:46
      Tak, zaczekać do 10 marca big_grin Wtedy jest Dzień Chłopaka wink

OK, słyszałam że gdzie indziej jest inaczej wink Ale u nas w domu nie obchodzi się ani DK ani DC - bo i po co. Wyślij chłopaków na męskie kino i pizzę - będziesz miała przy okazji Dzień Wolnej Matki big_grin
      • e_madziq Re: dzień chłopaka 21.09.10, 12:32
        10 marca jest dzień mezczyzny a 30 września chłopakasmile
    • kris_wise Re: dzień chłopaka 21.09.10, 12:27
      Hmm... Ja jako facet mogę powiedzieć o swoich gustach tongue_out generalnie lubię jakieś elektroniczne gadżety, książki i płyty z muzyką - aczkolwiek te dwie ostatnie kategorie są raczej bardzo subiektywne, i jeśli nie znamy bardzo dobrze czyjegoś gustu, to może lepiej się powstrzymać. Co do gadżetów, to jest tego mnóstwo - np na tej stronce www.wasserman.pl/index.php?cat_id=149 można znaleźć różne ciekawe rzeczy, jak np kamerka, dyktafon i pamięć flash pod postacią...długopisu smile Dla młodego dziecka byłby to wystarczający "pretekst" żeby zostać szpiegiem na kilka najbliższych tygodni tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka