Dodaj do ulubionych

Zegarek dla 7.latki- Wrocław-pilne

20.09.10, 19:08
Bardzo proszę o podpowiedź... no bo gdzie, jak nie tu mam o to pytać wink
potrzebuję kupić zegarek ze wskazówkami dla córki na urodziny. Poszukałabym sama... ale totalny brak czasu. A poprzebuję na już. Może ktoś mi podpowie gdzie uderzyć we Wrocławiu, by mieć w miarę dobry wybór. Bielany/Galerie itd..
Obserwuj wątek
    • ma.malina Re: Zegarek dla 7.latki- Wrocław-pilne 20.09.10, 19:10
      W Galerii Dominikańskiej , na samym dole jest sklep Swatcha, duży wybór dziecięcych
      • buanitka Re: Zegarek dla 7.latki- Wrocław-pilne 20.09.10, 19:36
        Dzięki wielkie! A czy nie orientujesz sie przypadkiem czy w tym sklepie są zegarki tylko Swatcha? Bo jakoś badziej Timex wizualnie mi pasuje..
    • pia_ Re: Zegarek dla 7.latki- Wrocław-pilne 20.09.10, 20:41
      Duży wybór Swatch i Flik-Flaków mają w Auchan oraz w Arkadach (tam widziałam też te piękne zestawy Flik-Flaków, którymi zachwycałyśmy się w wątku komunijnym). Nie wiem, czy jeszcze jest sklep swatcha w Borku?
    • grabasik Re: Zegarek dla 7.latki- Wrocław-pilne 20.09.10, 20:55
      Timexa dla córki kupowaliśmy w Magnolii w sklepie KOBE. Cena była ok. 70 zł, nie pamiętam dokładnie bo było to jakieś 2 lata temu i zegarek przetrwał miesiąc po czym zaginął w szkole sad. Radzę to wziąć pod uwagę i nie inwestować zbyt wiele.
      • buanitka Re: Zegarek dla 7.latki- Wrocław-pilne 21.09.10, 10:09
        Dziewczyny! Dzięki wielkie! Pędzę ..
    • zoneczka86 Re: Zegarek dla 7.latki- Wrocław-pilne 21.09.10, 11:16
      ja kupiłam taki, ma podswietlana tarcze, jest w 2 kololorach www.timex.pl/product_description.aspx?pid=886&id=12
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka