23.09.10, 21:51
Czy takie sanki sprawuja sie dosyc dobrze, czy macie jakies zastrzezenia?
allegro.pl/sanki-z-oparciem-pchaczem-i-spiworkiem-wyprzedaz-i1230859371.html
Obserwuj wątek
    • edyta0 jak wygladaja sanki baranie rogi 23.09.10, 22:22
      tak z ciekawosci pytam, bo w wyszukiwarce pogrzebalam ale zdjec nie znalazlam
    • maaszymka Re: Sanki 23.09.10, 22:28
      W zeszłym roku kupiłam drewniane ale właśnie z taką rączką pchaczem. Jak dla mnie bardzo wygodne.
      • listopadowka2008bis Re: Sanki 23.09.10, 22:34
        no wlasnie, te drewniene z pchaczem sa ladne... ale ja nie bylam pewna, czy ten pchacz wytrzyma. Sama juz zaczelam ogladac sanki i wlasnie te dwa produkty mnie zainteresowaly smile
        • edyta0 Re: Sanki 23.09.10, 22:50
          Nie za bardzo podoba mi sie wizja pchania wozka po nie odsniezonych chodnikach, tak jak bylo zeszlej zimy... Tylko teraz, ktore sanki lepsze... moze jednak drewniane te baranie rogi ale nie ma ich na allegro jeszcze, przynajmniej potem moga byc dla starszego dziecka, bo te metalowe to wydaje mi sie, ze posluza krotko maluszkowi.
          • maaszymka Re: Sanki 23.09.10, 23:47
            My mamy sanki bardzo podobne do tych allegro.pl/sanki-drewniane-bukowe-z-popychaczem-producent-i1239213149.html tylko w naszych można tą rączkę zamontować z przodu lub tyłu. Tych z metalowych rurek bym nie kupiła- rączki nie mozna zmienić, a i 6 letni kuzyn rozwalił je w ciagu jednego sezonu wink te rurki się pogniotły od róznych "wypadków" smile A drewniane mam jeszcze drugie na, których sama będąc dzieckiem jeździłam- czyli wiekowe już bardzo wink
    • edyta0 Re: Sanki 23.09.10, 23:00
      bikeshop.pl/sanki-baranie-rogi-100-cm/produkt/2397.html
      to chyba o tych sankach pisaly foremki
      • aregiec Re: Sanki 24.09.10, 09:47
        tak to te sanki, sa tez w opcji całych drewnianych i chyba w dwóch rozmiarach. W sklepie z linka ponizej kupowałam w zeszłym roku ale model Davos - bardzo solidne wykonanie, wymagane atesty i tansze (bo bezposrednio od producenta) niz w Intersporcie gdzie tez je sprzedają. Na razie jednak sklep nie działa sad
        Na banerze u góry strony sa te całe drewniane baranie rogi.
        www.sanki.com.pl/?akcesoria-do-sanek,36
        • edyta0 Re: Sanki 24.09.10, 10:16
          moze zacznie dopiero dzialac, na sanki w sumie jeszcze nie pora wink
        • agni71 Re: Sanki 24.09.10, 10:26
          Polecam te baranie rogi Davos. Pchacz kupiłam i ani razu nie uzyłam.
          • women1984 Re: Sanki 24.09.10, 11:34
            My również mamy sanki Davos klasyczne z oparciem
    • listopadowka2008bis Re: Sanki 23.09.10, 23:44
      A czy w decathlonie beda sprzedawane sanki np. drewniane lub metalowe, czy tylko plastikowe? Pytam, bo w gdansku ten sklep otworzyl sie niedawno i nie mam rozeznaniasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka