Dodaj do ulubionych

16-17 października weekend zniżek z avanti

03.10.10, 08:04
ALDO 20% na nową kolekcję. Rabat nie obejmuje środków do pielęgnacji obuwia
Ambra 20% rabatu na obuwie z kolekcji jesiennej. Rabat nie łączy się z innymi promocjami
Atlantic 15% na całą nową kolekcję jesień/zima 2010 oraz kolekcję Basic
Bodique 20% na całą kolekcję. Rabat nie łączy się z innymi promocjami
Camel active 20% wszystkie spodnie z nowej kolekcji jesienno-zimowej, wszystkich marek: Camel Active, Hattric, Calamar
Clarks 30% na cała kolekcję
Cocomore 20% na wybrany asortyment
Cotton Club 20% na wybrane produkty
Cropp 20% na sukienki i spódnice
Cross Jeans 20% na wybrane modele
Cubus 50% na jedną wybraną rzecz. Rabat nie łączy się z promocjami
DEPT 25% na cały asortyment
Dune 20% na nową kolekcję
Ecco 20% na trendowe buty i torebki Ecco, pochodzące z najnowszej kolekcji Ecco jesień/zima 2010
Esotiq 30%* na kolekcję regularną Esotiq sezon jesień-zima. Esprit 20% na nową kolekcję
F&F (esco) 20% na cała kolekcję F&F
Francoise 20% na cały asortyment
Funk'n'Soul 30% na całą kolekcję
Obserwuj wątek
    • bladyroz Re: 16-17 października weekend zniżek z avanti 03.10.10, 08:06
      Ginno rossi 15% na całą kolekcję. Rabat nie łączy się z aktualnymi promocjami

House 20% na damskie: koszule z długim rękawem, szorty, bluzy i t-shirty z krótkim rękawem Hispanitas do 20% na wybrane modele
      Kappahl 25% na dowolnie wybrany artykuł w pełnej cenie

La Senza 25% na całą kolekcję

Le Mac 20% wszystkie spodnie z nowej kolekcji jesienno-zimowej, wszystkich marek: Camel Active, Hattric, Calamar

Lemoniq.pl 30% na cały asortyment biżuterii na hasło Avanti

Logoshop 20% na całą kolekcję

Makalu 15% na całą kolekcję

Menbur 15% na wybrane modele

Mango 20% promocji nie można łączyć z innymi zniżkami lub z ubraniami oznaczonymi metkami z gwiazdką

Mexx 20% na nową kolekcję. W wybranych sklepach

Moodo 30% na całą kolekcję

Mohito 20% na całą kolekcję. Rabat nie łączy się z innymi promocjami

New Look 20% na całą kolekcję. Rabat nie łączy się z innymi promocjami

Nine West 25% na całą kolekcję

Ochnik do 20% 10% przy zakupie jednego produktu, 20% przy zakupie dwóch produktów. Promocja nie obejmuje środków do konserwacji skóry. Rabat nie łączy się z pozostałymi promocjami

Orsay 20% na wszystkie nie przecenione artykuły

Peacocks 30% na nową kolekcję

Pretty Girl 20% na kolekcje w cenie podstawowej. Rabat nie będzie obejmował dodatków i nie łączy się z innymi promocjami.

Prima Moda 10% na wszystkie modele

• bladyroz Re: 16-17 października weekend zniżek z avanti 03.10.10, 08:07
        s.Oliver 20% na całą kolekcję. Rabat nie łączy się z innymi promocjami

Salamander 15% botki i kozaczki damskie

Simple 10% na cały aktualny asortyment. Rabat nie łączy się z promocjami i KSK.

Spring 20% na nową kolekcję

Spriengfield 20% na całą kolekcję

StyloweButki.pl 15% na wybrane modele. Należy wpisać kod AVANTI15

Syrena 20% na obuwie z kolekcji jesiennej. Rabat nie łączy się z innymi promocjami

Szafomania.pl 20% na cały asortyment

Tally-weijl 10% na cała kolekcję. Rabat nie łączy się z innymi promocjami

Tatuum 30% na wybrane modele

Unisono 15% na całą kolekcję

Vans 15% na aktualną kolekcję. Rabat nie łączy się z innymi promocjami, bez towarów przecenionych z poprzednich kolekcji

Venezia 15% na całą kolekcję

Vertus 20% na całą kolekcję dżinsową

Wallis 20%* na całą kolekcję. Rabat nie łączy się z innymi promocjami

Wojas 15%* na cały nie przeceniony asortyment

• miniaxv Ecco 03.10.10, 10:09
          Kartę mam i miałam nadzieję na zniżkę na zimowe buty dziecięce. Ale teraz to już nie wiem, bo "trendowe modele" brzmi zagadkowo i coś czuję, że nie obejmie kolekcji dziecięcejsad Jakbyście wiedziały coś na ten temat to podzielcie się informacją!
          • kinia117 Re: Ecco 03.10.10, 11:52
            a ja kupilam avanti zafoliowana i nie ma karty w srodku jest tylko takie miejsce na takarte? czy powinnam wyciac taka zwykla cienka z srodka?
            • agni71 Re: Ecco 03.10.10, 12:14
              Powinna byc karta luzem.
              • gosjana Re: Ecco 03.10.10, 13:56
                rozumiem, że to tylko obejmuje sklepy firmowe? np Clarks? czy wszędzie mogę je kupić ze zniżką? Szkoda, że benettona nie ma na liście..
                Kto mi powie, gdzie znajduje się sklep Dune?
                • agni71 Re: Ecco 03.10.10, 15:18
                  adresy sklepow bioracych dzial powinny byc na stronie www avanti.
    • anidare Re: 16-17 października weekend zniżek z avanti 03.10.10, 19:33
      Jak myślicie czy jedna karta może być użyta w kilku sklepach?
      • gosjana Re: 16-17 października weekend zniżek z avanti 03.10.10, 20:32
        1 karta obejmuje wszystkie sklepy z listy, ale nie napalajcie się tak, większość sklepów zastrzega, ze rabaty nie łączą się z innymi rabatami (to zrozumiałe) bądź dotyczą wybranego asortymentu lub wybranych sklepów danej marki wink
        • malwina79 Re: 16-17 października weekend zniżek z avanti 03.10.10, 20:55
          Nie napalamy się! Avanti już któryś raz organizuje taką akcję, wiec doskonale wiemy czego się spodziewać wink
          • maaszymka Re: 16-17 października weekend zniżek z avanti 03.10.10, 21:42
            Cubus 50% na jedną wybraną rzecz. Rabat nie łączy się z promocjami- a jak mam dwie karty to mogę kupić dwie rzeczy? Czy muszę kogoś ze sobą ciągać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka