05.10.10, 08:32
Kochane, czy możecie polecić mi jakiegoś sprzedawcę na allegro, u którego kupię dobre i niedrogie rajstopy dla dzieci. Potrzebuję dla dwójki dzieci więc cena jest dla mnie ważna, ale jakość również. A może wiecie gdzie są jakieś promocje w realu.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • monia111175 Re: Rajstopy 05.10.10, 08:46
      lidl,teraz bedą w biedroncesmile
      • antwa Re: Rajstopy 05.10.10, 09:09
        ja nie polecam rajstop z lidla, są jakieś nieforemne, niby na długość ok ale w dupci i w udach są strasznie ciasne. Więc jeśli się zdecydujesz, to proponuję kupić rozmiar większe.
        • alpepe Re: Rajstopy 05.10.10, 11:29
          mam wręcz przeciwne zdanie. Rajstopy na tłuste dzieciaki.
          • antwa Re: Rajstopy 05.10.10, 21:46
            no to może piszemy o innych rajstopach. Ja kupowałam niedawno z takimi sarenkami za ok. 7,99. Moja młodsza córeczka, to straszna chudzina, ma 2,5 roku, waży niecałe 10 kg i ma jakieś 86 cm wzrostu a rajstopy w rozmiarze 86-92 ledwo jej wchodzą na dupcię, gdzie rajstopy Wola czy Gatta w tym rozmiarze są za duże.
            • inia25 Re: Rajstopy 05.10.10, 22:12
              polecam rewon jakosc identyczna z gatta i wolą (teraz to jedna firma) ale maja jeden plus - nie supełkuja sie w przeciwienstwie do ww.

z lidla sa dwa rodzaje - te z sarenkami - sa faktycznie szczuple, a te z aplikacjami na pupie - to worki.
              • agni71 Re: Rajstopy 05.10.10, 22:48
                Rewon faktycznie ma niezłą jakość, moze wiecie gdzie duzy wybór w Warszawie? Kiedys kupowałam w Bartku, ale ostatnio mieli tylko jakieś wzorzyste....
                • inia25 Re: Rajstopy 05.10.10, 22:53
                  no ja niestety nie wiem gdzie sa w Warszawie, tez chetnie sie dowiem smile
                  Kupuje bywając w Łodzi, w sklepie firmowym. Zalezy mi na gładkich rajstopach a nie na krzykliwych wzorzystych co to potem nic do nich nei pasuje big_grin
    • mk271 Re: Rajstopy 05.10.10, 09:04
      tu kupowałam getry - jestem bardzo zadowolona

allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9932476
      • meliba Re: Rajstopy 05.10.10, 10:09
        rajstopki Wola - sprzedaje je kilka osób na All, nie rozciągają się i nie kudlą, są w dobrej cenie wg mnie.
    • magdalenca78 Re: Rajstopy 05.10.10, 10:16
      Ja kupowałam u tego:
      allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=15198703&gr_id=11764
      uzytkownik nazywa się: czas_maluszka
      Kupowałam rajstopy i skarpetki; takie same są dostępne w Pepco (ale w moim wszsytko było wyprzedane na początku września, nie było rozmiarów), skarpetki chyab w takiej samej cenie, a rajstopy tansze niz w Pepco.
      • monika19782 Re: Rajstopy 05.10.10, 13:07
        Kupuje rajstopy w H&M, wiem ze nie należą do najtańszych jednak jakościowo sa super, moje córki cały tamten sezon jesienno wiosenny nosiły po 2 pary, prane mnóstwo razy i dalej wygladaja super, tylko że juz za małe,dzis własnie kupiłam im po 2 pary na jesień. Cena 29 lub 39 za sztukę. Rajstopy Woli nie sa złe tylko u nas po kilku dniach przedszkola były poprzecierane kolana.
        • fossetta Re: Rajstopy 05.10.10, 19:11
          Też używamy rajstop z H&M, są świetne bo "nie gryzą", ale przynajmniej na naszych robią się kulki...
    • joannamichal Re: Rajstopy 05.10.10, 13:48
      Dzięki dziewczyny za odzew. A skąd wiecie, że w Biedronce będą? Na ich stronie nie ma takich informacji. No i od kiedy? Kupiłam kilka par rok temu i byłam zadowolona.
      • heca7 Re: Rajstopy 05.10.10, 14:03
        Wchodzisz w "Inspiracje tygodniowe" potem otwierasz jesienne kolory i gazetkę, która tam się wyswietla. Gdzieś pod koniec są rajstopy dziecięcy od bodajże 11.10.
    • blaszany_dzwoneczek Re: Rajstopy 05.10.10, 19:05
      Wola, gatta - te polecam. Rajstopy z Lidla właśnie testujemy, to nie wiem jeszcze jak z jakością - cena była kusząca. Nie polecam natomiast rajstop Yorker - dużo ich na allegro, ładne mają wzory, ale są w zasadzie jednorazowe.
      • bo76 Re: Rajstopy 05.10.10, 21:11
        Zajrzyj do carrefoura - ostatnio kupowałam w hipermarkecie takie z Kubusiem Puchatkiem z boku, dla 5-6latki za 5 złotych, super bawełna, różowe w paseczki szare, wzięłam kilka par. Było też parę rodzajów woli ze skarpetkami za 6-7zł, chłopięcych kolorów raczej. Generalnie w Carrefourze od czasu do czasu jest dużo "końcówek kolekcji" w bardzo dobrych cenach.
        Aaa - mój Carrefour Chorzów, ale może w innych też są.
        • dubel_jajcarz Re: Rajstopy 05.10.10, 21:33
          w carrefour kupiłam kiedyś w super cenie prążkowane jednokolorowe niemieckie rajstopy, to był świetny zakup, warto tam pokopać.
          mój max finansowy to gatta i wola, próbowałam też lidla i biedronki i yorkerów, primarków z uk. te cztery ostatnie są może w dobrej cenie ale nie znoszę tej marnej jakości. gatta i wola są elastyczne, nie przecierają się, niestety supełkują się (jak wszystkie ale nie po pierwszym praniu), najlepiej prać je po lewej stronie smile wtedy przeżyją dłużej.
          odkryłam jakiś czas temu rajstopy odpowiadające jakością gatty i woli w... jysk (sklep z wyposażeniem wnętrz) - fajne wzory i kolory, raz jakiś czas mają promocję i jedna para kosztuje 10 zeta. wejdź na stronę i obejrzyj gazetkę www.jysk.pl, może mają.
        • agni71 Re: Rajstopy 05.10.10, 22:46
          Szukalam ostatnio w Carrefour Arkadia w Warszawie rajstopek Woli i w ogóle nie mieli tej firmy, wiec pewnie asortyment zależy od sklepu. Kiedys kupowałam Wolę w tesco, a ostatnio tez wcale ich nie widziałam sad Kupiłam w końcu w zwykłym sklepie dzieciowym, dosyć drogo, niestety....
          • lolita27 Re: Rajstopy 06.10.10, 13:10
            A ja tam ostatnio kupialm z Woli w prązki za 7 zl smile z kosza a na wieksakach bylo innych z Woli bardzo duzo......
          • sajgonetka Re: Rajstopy 06.10.10, 14:34
            Wolę widzialam w achan w wola parku..
            na wieszaczkach były i rajtuzki, i skarpetki, i kalesonki - te tylko jednokolorowe..
            • aaangel Re: Rajstopy 06.10.10, 15:12
              Kupiłam ostatnio pierwszy raz w cocodrillo (chyba 16 zl.) i jestem mile zaskoczona, polecam. Po kilkunastu praniach narazie jak nowe, nie mechacą się. Kupiłam w paski, wiem że są jeszcze jednobarwne, ale nie wiem czy jakość ta sama.
              Z Wójcikowych tez jestem zawsze zadowolona, te jednak w większości wzorzyste nie każdy lubi. Jednak co roku tylko po rajstopki tam wracam.
              Koleżanka kupiła jakieś w auchan za 7 zl. kilka par, cieszyła się dopóki nie okazało się że po 2 praniach do śmieci. Wolę zapłacić więcej i żeby dziecko cały sezon przechodziło.
      • dubel_jajcarz Re: Rajstopy 06.10.10, 11:45
        jeszcze zapomniałam o FACTORY, przynajmniej w ursusie gatta ma swój sklep i można kupic zwykle i ok 35% taniej, a poza sezonem za grosze. Podejrzewam, że wiosenno-letnie mozna teraz kupić po 4 zł....
    • hoow Re: Rajstopy 05.10.10, 21:40
      Rajstopy z biedronki to tragedia. Strasznie się deformują po praniu. Nie jest to odosobniony przypadek a wręcz przeciwnie. Miałam 5 par wszystkie się strasznie deformują na pupie spierają się. Ja kupiłam ostatnio w C&A 3 pary 25 lub 29 zł. Mam też kilka par next czy wola i są bardzo fajne.
      • maga9 Re: Rajstopy 06.10.10, 08:53
        Zazwyczaj kupuje rajstopki woli, jest mi po drodze wink mam pania na bazarku, ktora nimi handluje. Jakosc ok. Latem tez trafilam na rajstopy z jyska wink Mloda jeszcze w nich nie chodzila, wiec o jakosci sie nie wypowiem. Natomiast omijam rajstopy z sieciowek - c&a porazka, podobnie h&m, nacielam sie na ich "jakosc".
        • heca7 Re: Rajstopy 06.10.10, 09:18
          Wydaje mi się ,że Wola jest sprzedawana w koszach w Auchan. Czy zawsze to nie wiem bo bywam rzadko ale zwykle były. Tylko wiadomo nie wszystkie rozmiary, nie wszystkie wzorywink
          • magdaomar Re: Rajstopy 06.10.10, 17:28
            ja polecam rajstopy h&m super jakość.
    • leneczkaz Re: Rajstopy 06.10.10, 18:12
      Wójcik, H&M i dziś zakupione ale superowe Smyka.
    • lupa_87 Re: Rajstopy 09.11.10, 21:36
      Polecam Wola i Gatta. Ostatnio też kupiłam dwupak Cherokke i są świetne. Ww. nie są całkiem tanie, ale za to sa na prawdę porządne i nic się z nimi nie dzieje po praniach.
    • minkapinka Re: Rajstopy 09.11.10, 21:44
      Ostatnio robiłam porządek w rajstopach córki i stwierdziłam, ze po 1 - 2 latach używania najlepiej wyglądają rajstopy z H&M. Są tez najbardziej rozciągliwe.
      Wola tez jest w miarę OK, mamy tez niedawno kupione rajstopy z Lidla, po praniu wyglądają dobrze, ale są małe i słabo się naciągają.

Kiedyś w bardzo atrakcyjnych cenach bywały rajstopy Wola w Auchan.

• kara13 Re: Rajstopy 09.11.10, 21:46
      Kupuje w Carrefourze lub Auchan - Wola i 4you czy jakos tak
      Najlepsze ze wszystkich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka