Dodaj do ulubionych

co to za firma Reima?

07.10.10, 14:36
witam,
proszę napiszcie coś o tej firmie? czy warto kupować odzież zimową tej firmy ( kurtki, spodnie oraz czapki )? ceny są wysokie.
Nie mam żadnego doświadczenia z ubraniami tej firmy, a oferta wygląda interesująco, czy ktoś może napisać coś o jakości tych ubrań?
dziękuję serdecznie, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: co to za firma Reima? 07.10.10, 14:40
      Z tego co się orientuję warto, jest to firma która produkuje bardzo dobre jakościowo kombinezony, kurtki, rękawiczki itp, mnie się kojarzy z odzieżą narciarską, sama na temat jakości się nie wypowiem bo mieliśmy tylko rękawiczki.
      • pitu_finka Re: co to za firma Reima? 07.10.10, 15:42
        Dla mnie mus to kurtki wiosenno-jesienne z Reimatecu, kombinezony z Reimateciem zimowe tez sa swietne (to taki goretex). Mialam kombinezon dla corki z serii Reima Kiddo i mimo ze fajny to nie az tak duzo fajniejszy niz "zwykle" kombinezony.
        • beata_17 Re: co to za firma Reima? 07.10.10, 15:56
          my glownie kupujemy kombinezony - cieply, oddychajacy, nieprzemakajacy mimo wielogodzinnych zabaw na sniegu. W tym roku zamowilam tez rekawiczki, zobaczymy czy sie sprawdzasmile)
    • adwarp Re: co to za firma Reima? 07.10.10, 17:29
      dziecko miało kurtkę, supersmile i czapkę też była supersmilePolecam, bardzo dobra jakość, no wtedy przynajmniej byłasmile
    • aleksandra1977 Re: co to za firma Reima? 07.10.10, 17:44
      moja corka ma kurtki zimowe tylko tej firmy. Kombinezon jednoczesciowy tez miala, rekawiczki polarowe rowniez.
      Firma jest swietna. Ubrania sa lekkie i jednoczesnie bardzo cieple, a przy tym z oddychajacych tkanin. Nie trzeba wkladac kilku warstw ubran, zakladajac Reime. Swietnie sprawdza sie podczas szalenstw na sniegu, nie absorbuje wody, mroz ponad 20 stopni, nie jest problemem.
      Swietnie sie pierze, nic sie nie odksztalca.
      Jesli chodzi o kombinezon jednoczesciowy, wg mnie nie nadaje sie on dla dziecka, ktore tylko lezy w wozku, bo sporo modeli ma ocieplone dodatkowo miejsce na pupe, do wysokosci talii, a wiec zdecydowanie lepiej, zeby dziecko w tym kombinezonie umialo juz chodzic, bo wtedy wlasnie tkanina ma szanse oddychac i w odpowiedni sposob odprowadzac pot.
      Na pewno sa to rzeczy warte swojej ceny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka