romarzena 11.10.10, 21:08 Zastanawiam się na wykupieniem reklamy na forum zakupy, proszę o informację forumki, które wykupiły taką reklamę czy uważacie, że to się opłaciło, czy miałyście wzrost sprzedaży, będę wdzięczna za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olaj Re: Reklama na forum 11.10.10, 21:28 Ja wykupuję czasami - ale to normalna forma reklamy, a zawsze lepsze to niż spamowanie na forum Kup na tydzień i sprawdź statystyki wejść. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Reklama na forum 12.10.10, 09:50 to ja sie podczepie pod ten watek: mam wykupiona taka reklame na jednym z forow dzieciecych i jestem bardzo zadowolona z efektow. Sprzedaz zdecydowanie wzrosla. O ile krotkie, tygodniowe, kampanie sie nie sprawdzily, o tyle miesieczna, w przypadku artykulow przeze mnie oferowanych, przynosi wymierne efekty. Czy mozecie mi wytlumaczyc czym sie roznia kliki od odslon? co to znaczy, ze odslon jest ponad 40 000, a klikow ponad 300? Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: Reklama na forum 12.10.10, 10:13 Odsłony - to ile razy w ogóle reklama się wyświetliła. Kliki - to ile razy ktoś faktycznie kliknął w reklamę. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Reklama na forum 12.10.10, 10:49 Dziekuje bardzo, dobra kobieto! Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka Re: Reklama na forum 12.10.10, 15:50 to ja sie podlace a jak zalatwic taka reklame... ile kosztuje i jak to wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś