ma.malina 18.10.10, 19:01 Kto takie miał ? Jak wyglądają po praniu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: Rajstopy z polaru 18.10.10, 19:30 Pierwsze słysze o rajstopach z polaru. Dysponujesz jakims linkiem? Chetnie zobaczę to cudo... A może masz na mysli rajstopy z frotka od wewnątrz? Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Rajstopy z polaru 18.10.10, 20:02 Ja miałam, z Mininiebo, kupione na jakiejś wyprzedazy jako dodatek. Taki rodzaj półśpiochów z polaru. Raczej dla niechodzacych dzieci. Cieple.. poza tym - bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Re: Rajstopy z polaru 19.10.10, 08:38 nie , to nie śpiochy chodzi dokładnie o takie ssl.allegro.pl/rajstopy-grube-polar-gatta-rosalia-600-den-2-s-gr-i1273936283.html Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Rajstopy z polaru 19.10.10, 08:45 O szok! Chcę takie. Z moją nadwrażliwością dotykową polarowe rajstopki brzmią jak zbawienie! Odpowiedz Link Zgłoś
dominiczka201 Re: Rajstopy z polaru 19.10.10, 09:02 Zamówiłam sobie wczoraj. Jeszcze nie miałam takich, ale w opisie pisze, że z zewnątrz są gładkie od środka jest polar. Jeśli chcesz to jak tylko dostane napisze jak to wygląda powinny być jakoś w czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: Rajstopy z polaru 19.10.10, 09:08 koniecznie napisz jak to cudo wygląda, moze powinnam sobie kupić, bo marznę często, no chyba, ze nie będzie tej zimy stulecia Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Rajstopy z polaru 19.10.10, 09:39 Napisz koniecznie. Aż mruczę na samą myśl! Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina Mam !!! 20.10.10, 21:21 Kupiłam i jestem zachwycona Są faktycznie ciepłe, wyglądają na zwykłe kryjące rajstopy a wewnątrz cieplutki, mięciutki meszek. Mam nadzieję że po praniu meszek nadal taki będzie miękki Polecam wszystkim zmarźluchom ! Odpowiedz Link Zgłoś
patrag Re: Mam !!! 21.10.10, 09:40 to jeszcze daj znać, jak wyglądają po praniu i czy mocno pogrubiają nogi?? Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Mam !!! 21.10.10, 14:26 ja mam od ub zimy ale nie Gatta a Marylin. Ale to to samo chyba Nie pogrubiają nóg, moim zdaniem są cieńsze niż niektóre bawełniane o plecionym wzorze z zewnątrz milutkie i gładkie, od środka taki polarkowy meszek, coś jak drapana bawełna. Noszą się super, są cieplutkie, milusieńkie, całą zime przechodziłam z jednej parze, teraz dokupiłam drugą. Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Mam !!! 21.10.10, 10:33 (zdechła z zazdrości ) A jaki kupiłaś rozmiar? Ja mam 172 cm i pupcię jak J.Loł Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Rajstopy z polaru 30.11.14, 12:21 Chce kupic dla dziecka. Nie bedzie mu za cieplo w przedszkolu? Zaznaczam, ze kupuje przez net i nie wiem jakie to jest w dotyku. Na zdjeciach wygladaja na cienkie rajstopy. Odpowiedz Link Zgłoś