Dodaj do ulubionych

Rajstopy z polaru

18.10.10, 19:01
Kto takie miał ? Jak wyglądają po praniu ?
Obserwuj wątek
    • ma.malina Re: Rajstopy z polaru 18.10.10, 19:01
      szykuję się na zimę stulecia wink
      • agni71 Re: Rajstopy z polaru 18.10.10, 19:30
        Pierwsze słysze o rajstopach z polaru. Dysponujesz jakims linkiem? Chetnie zobaczę to cudo...
        A może masz na mysli rajstopy z frotka od wewnątrz?
    • kanna Re: Rajstopy z polaru 18.10.10, 20:02
      Ja miałam, z Mininiebo, kupione na jakiejś wyprzedazy jako dodatek. Taki rodzaj półśpiochów z polaru. Raczej dla niechodzacych dzieci.
      Cieple.. poza tym - bez rewelacji.
      • ma.malina Re: Rajstopy z polaru 19.10.10, 08:38
        nie , to nie śpiochy smile
        chodzi dokładnie o takie
        ssl.allegro.pl/rajstopy-grube-polar-gatta-rosalia-600-den-2-s-gr-i1273936283.html
        • leneczkaz Re: Rajstopy z polaru 19.10.10, 08:45
          O szok! Chcę takie. Z moją nadwrażliwością dotykową polarowe rajstopki brzmią jak zbawienie!
    • dominiczka201 Re: Rajstopy z polaru 19.10.10, 09:02
      Zamówiłam sobie wczoraj. Jeszcze nie miałam takich, ale w opisie pisze, że z zewnątrz są gładkie od środka jest polar. Jeśli chcesz to jak tylko dostane napisze jak to wygląda powinny być jakoś w czwartek
      • tosieuda Re: Rajstopy z polaru 19.10.10, 09:08
        koniecznie napisz jak to cudo wygląda,
        moze powinnam sobie kupić, bo marznę często, no chyba, ze nie będzie tej zimy stulecia big_grin
      • leneczkaz Re: Rajstopy z polaru 19.10.10, 09:39
        Napisz koniecznie. Aż mruczę na samą myśl!
        • ma.malina Mam !!! 20.10.10, 21:21
          Kupiłam i jestem zachwycona smile
          Są faktycznie ciepłe, wyglądają na zwykłe kryjące rajstopy a wewnątrz cieplutki, mięciutki meszek. Mam nadzieję że po praniu meszek nadal taki będzie miękki smile
          Polecam wszystkim zmarźluchom !
          • patrag Re: Mam !!! 21.10.10, 09:40
            to jeszcze daj znać, jak wyglądają po praniu i czy mocno pogrubiają nogi??
            • coronella Re: Mam !!! 21.10.10, 14:26
              ja mam od ub zimy ale nie Gatta a Marylin. Ale to to samo chyba
              Nie pogrubiają nóg, moim zdaniem są cieńsze niż niektóre bawełniane o plecionym wzorze
              z zewnątrz milutkie i gładkie, od środka taki polarkowy meszek, coś jak drapana bawełna.
              Noszą się super, są cieplutkie, milusieńkie, całą zime przechodziłam z jednej parze, teraz dokupiłam drugą.

• leneczkaz Re: Mam !!! 21.10.10, 10:33
            (zdechła z zazdrości tongue_out)
            A jaki kupiłaś rozmiar? Ja mam 172 cm i pupcię jak J.Loł
    • afro.ninja Re: Rajstopy z polaru 30.11.14, 12:21
      Chce kupic dla dziecka. Nie bedzie mu za cieplo w przedszkolu? Zaznaczam, ze kupuje przez net i nie wiem jakie to jest w dotyku. Na zdjeciach wygladaja na cienkie rajstopy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka