Dodaj do ulubionych

Gra BLOKUS - Granna

24.10.10, 12:45
Mam pytanie do tych dziewczyn co ją kupiły.
Kupiłybyście ją jeszcze raz?
Myślę nad taką:
http://www.iv.pl/images/95500602241576751672.jpeg
Ale to koszt min. 70zł - warto?
Obserwuj wątek
    • 13inka Re: Gra BLOKUS - Granna 24.10.10, 13:53
      w naszej rodzinie wśród starszaków oprócz rummikuba blokus jest numerem jeden, nie ważne gdzie jedziemy plansza musi zmieścić się do walizki wink mamy tego klasycznego blokusa dla 4 osób, gra ma proste zasady i jest bardzo wciągająca - super, ja uważam, że to dobrze wydane pieniądze, ale jeśli nie jesteś pewna spróbuj zagrać w blokusa online (poszukaj w goglach) i zobaczysz czy Cię wciągnie wink
    • kolorko Re: Gra BLOKUS - Granna 24.10.10, 14:45
      Mam zwykłego, kwadratowego blokusa i nie tylko kupiłabym jeszcze raz, ale kupiłam drugiego Blokusa duo, bo w duzego w 2 osoby za łatwo sie grało, albo , zeby było trudniej, gralismy od razu dwoma koloramismile Zastanawiałam sie nad jeszcze jednym, powstrzymuje mnie brak miejsca i ograniczone finanse, ale moze kiedyśsmile
    • katrio_na Re: Gra BLOKUS - Granna 24.10.10, 18:08
      Duże dzięki.
      Nie, aż tak mi nie szkoda pieniędzy wink
      Chciałam się tylko upewnić w zakupie bo ostatnio miałam trochę wpadek...

A wiecie jaka jest różnica między Mattel a Granną? Obie wydają identyczną grę a może się mylę? Plastik którejś jest trwalszy?

Ich normalna cena to 100zł więc poniżej 70zł pewnie to i tak dobra cena? Kupowałyście taniej?

• 13inka Re: Gra BLOKUS - Granna 24.10.10, 18:40
        nie, nie mylisz się, że mogą być wersję 2 firm smile po prostu w zesżłym roku bodajże, mattel kupił prawa do blokusa i stąd teraz są 2 rodzaje bo niektórzy maja jeszcze na magazynie wersję Granny, kup po prostu tańszą wink Ja kupowałam 2 lata temu i rok temu za ok 80-90 zł więc 70 zł to fajna cena

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka