Dodaj do ulubionych

ikea -fotel obrotowy

25.10.10, 10:45
Zastanawiam sie nad kupnem mojej prawie 3-latce taki fotel obrotowy z ikei www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80100251
Chciałabym sie doradzic was jak macie albo miałyscie taki fotel czy były wasze dzieci z nich zadowolone i czy wam tez dpowiadał???
Obserwuj wątek
    • joagraba Re: ikea -fotel obrotowy 25.10.10, 11:08
      Fotel jest świetny, córa ma go od jakichś 2 lat (teraz ma 3,5). Bawi się nim/w nim ze zmienną intensywnością. Służy jako domowa karuzela, pociąg, przy zabawie w chowanego, jako domek dla zwierzaków.
      Mebel nie wymagający żadnej obsługi - roletkę trzeba by wyprać od czasu do czasu, szczególnie w wersji niebiesko-białej.
      Odwiedzające dzieciaki też mają frajdę.
      Szczerze polecam.
    • melka133 Re: ikea -fotel obrotowy 25.10.10, 12:02
      mój synek ma od ok roku, dostał na 2 urodziny. nie kręci się za często. włazi tam jak chce się schować. chowa zabawki. i tyle. nie wiem, czy bym się drugi raz na ten fotel zdecydowała, myśle ze z huśtawki np miał by więcej frajdy
      • kinder0610 Re: ikea -fotel obrotowy 25.10.10, 12:42
        Polecam, świetna zabawa
        • viki.christina7 Re: ikea -fotel obrotowy 25.10.10, 13:08
          Tez go kiedys chciałam kupić, duzo dziewczyn zachwalało.
          • ap77 Re: ikea -fotel obrotowy 25.10.10, 19:50
            kupilam , ale bawi sie rzadko-jak sobie przypomni. Syn ma 3 latka. kolejny grat w domusad
            • cathy1977 Re: ikea -fotel obrotowy 25.10.10, 23:55
              a czy chciałby ktoś odsprzedać ten fotelik?smile.Chętnie odkupię.Proszę pisać na gazetowego.Pozdrawiamwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka