sueellen 25.10.10, 13:01 Czy ktos ma i czy faktycznie ładnie schodzą bez brudzenia/niszczenia ściany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nisar Re: Naklejki scienne 25.10.10, 13:04 Tak, ktoś (ja) ma... Schodzą, nie brudzą Odpowiedz Link Zgłoś
1monia4 Re: Naklejki scienne 25.10.10, 13:07 Po pewnym czasie nawet same schodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: Naklejki scienne 25.10.10, 13:10 tak mi nawet po godzinei juz odeszły bez sladu musiałam uzyc tasmy do wykładzin zeby sie trzymały Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: Naklejki scienne 25.10.10, 13:17 Schodzą bez problemu, czasem nawet same odpadają po pewnym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Naklejki scienne 25.10.10, 14:16 mi w kuchni schodzą nawet z farbą Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: Naklejki scienne 26.10.10, 10:56 O kurde, u mnie nigdy nie było takiego problemu, z tym, że farba w miarę nowa i dodatkowo "ceramiczna", czyli łatwo-zmywalna, w sensie da się zmyć kredki i rozgniecionego komara. Może to zależy od farby? Odpowiedz Link Zgłoś
magnes.agnes Re: Naklejki scienne 25.10.10, 14:26 mam w kuchni i u dziecia w pokoju, super sprawa. czy schodzą z farbą? myślę, że zależy od tego jaką farbą malowane, u mnie farba nie odeszła z naklejką jak zmieniałam na inną. naklejki super się trzymają. może zależy to od folii, z której są wykonane. kupuję sprawdzone, w sklepie internetowym. duży wybór kolorów i wzorów. Odpowiedz Link Zgłoś
beata3211 Re: Naklejki scienne 25.10.10, 20:37 a możesz dac namiar na ten sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: Naklejki scienne 26.10.10, 08:55 ja też poproszę o namiar w takim razie. Do pokoju syna kupiłam, ale nie schodzą, a jeżeli już same zaczną odstawać to zazwyczaj z farbą - farbę mam dobrą bo tiqurillę lateksową, może dlatego, że lateksową to tak schodzi... sama nie wiem... ogólnie planuję drugi pokój dla dziecka i chcę kupić naklejki z motywem oceanu, jak masz namiar to poproszę bardzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magnes.agnes Re: Naklejki scienne 26.10.10, 12:03 bardzo proszę, to link do sklepiku na allegro fajnarzecz polecam, jestem baaardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: Naklejki scienne 26.10.10, 20:31 fajniutkie są, ale bardziej chodziło mi o coś takiego (linki poniżej) tyle, że w rozmiarach największych allegro.pl/naklejki-dekoracje-na-sciane-ocean-i1284240110.html allegro.pl/ed-naklejki-na-sciane-rybki-morze-promocja-i1278438086.html Odpowiedz Link Zgłoś
spartanka4 Re: nie budza, nie ma plam 26.10.10, 13:24 miałam, kupiłam synowi na allegro, trzymały się dwa lata, schodziły trudno ale bez farby, zostało trochę kleju na ścianie po pokryciu jedną warstwą farby nie ma śladu Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Naklejki scienne 25.10.10, 23:13 Ja mam a dokładniej mój syn- są świetne, schodzą i nie brudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
ajko Re: Naklejki scienne 25.10.10, 23:19 W pokoju córki mam naklejki welurowe i odchodzą razem ze ścianą malowana Duluxem,znaczy się są przyklejone na wieki... Odpowiedz Link Zgłoś
larenata Re: Naklejki scienne 26.10.10, 08:56 Moje dzieci mają: te u córki - tańsze, dużo sztuk, robi się własne kompozycje, np kwiatki - jakość zła, schodzą ze ścianą, brudzą. U syna w pokoju jest kilka naklejek z samochodami, jakości są lepszej, tzn nie brudzą ścian i nie schodzą z farbą, ale odklejają się - tu jednak myślę, że dziecko im pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
cottonka Re: Naklejki scienne 26.10.10, 13:05 Naklejki z castoramy - samochody w pokoju synka trzymają się super. Przeklejam co jakiś czas i nie zdarzyło się oderwać z tynkiem. Wczesniej były z biedronki - odeszło troszkę farby ze ściany. naklejki, takie grubsze, z pianki odpadały same. Musiałam podklejac taśmą, pocz ym wszystko i tak się nie trzymało, odpadało ze scianą. W przedpokoju z ikei (maki) - musiałam podklejać bo odpadały. Podklejone napewno zejdą z farbą. Naklejki kwiaty (motyw kwaitowy) z ikei - odchodzą z tynkiem. Po jakimś czasie odpadają same Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Naklejki scienne 26.10.10, 20:30 tu ogromny wybór, mój ulubiony: www.artofwall.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś