Dodaj do ulubionych

Naklejki scienne

25.10.10, 13:01
Czy ktos ma i czy faktycznie ładnie schodzą bez brudzenia/niszczenia ściany?
Obserwuj wątek
    • nisar Re: Naklejki scienne 25.10.10, 13:04
      Tak, ktoś (ja) ma...
      Schodzą, nie brudzą smile
    • 1monia4 Re: Naklejki scienne 25.10.10, 13:07
      Po pewnym czasie nawet same schodzą.
      • nowi-jka Re: Naklejki scienne 25.10.10, 13:10
        tak mi nawet po godzinei juz odeszły bez sladu musiałam uzyc tasmy do wykładzin zeby sie trzymały
    • osa551 Re: Naklejki scienne 25.10.10, 13:17
      Schodzą bez problemu, czasem nawet same odpadają po pewnym czasie.
      • asiaiwona_1 Re: Naklejki scienne 25.10.10, 14:16
        mi w kuchni schodzą nawet z farbą uncertain
        • osa551 Re: Naklejki scienne 26.10.10, 10:56
          O kurde, u mnie nigdy nie było takiego problemu, z tym, że farba w miarę nowa i dodatkowo "ceramiczna", czyli łatwo-zmywalna, w sensie da się zmyć kredki i rozgniecionego komara. Może to zależy od farby?
    • magnes.agnes Re: Naklejki scienne 25.10.10, 14:26
      mam w kuchni i u dziecia w pokoju, super sprawa.
      czy schodzą z farbą? myślę, że zależy od tego jaką farbą malowane, u mnie farba nie odeszła z naklejką jak zmieniałam na inną.
      naklejki super się trzymają. może zależy to od folii, z której są wykonane. kupuję sprawdzone, w sklepie internetowym. duży wybór kolorów i wzorów.
      • beata3211 Re: Naklejki scienne 25.10.10, 20:37
        a możesz dac namiar na ten sklep?
      • gwen_s Re: Naklejki scienne 26.10.10, 08:55
        ja też poproszę o namiar w takim razie. Do pokoju syna kupiłam, ale nie schodzą, a jeżeli już same zaczną odstawać to zazwyczaj z farbą - farbę mam dobrą bo tiqurillę lateksową, może dlatego, że lateksową to tak schodzi... sama nie wiem... ogólnie planuję drugi pokój dla dziecka i chcę kupić naklejki z motywem oceanu, jak masz namiar to poproszę bardzo!!!
        • magnes.agnes Re: Naklejki scienne 26.10.10, 12:03
          bardzo proszę, to link do sklepiku na allegro
          fajnarzecz

polecam, jestem baaardzo zadowolonasmile
          • gwen_s Re: Naklejki scienne 26.10.10, 20:22
            bardzo dziękuję smile
          • gwen_s Re: Naklejki scienne 26.10.10, 20:31
            fajniutkie są, ale bardziej chodziło mi o coś takiego (linki poniżej) tyle, że w rozmiarach największych smile
            allegro.pl/naklejki-dekoracje-na-sciane-ocean-i1284240110.html
            allegro.pl/ed-naklejki-na-sciane-rybki-morze-promocja-i1278438086.html
    • magdakingaklara nie budza, nie ma plam 25.10.10, 20:54

• spartanka4 Re: nie budza, nie ma plam 26.10.10, 13:24
        miałam, kupiłam synowi na allegro, trzymały się dwa lata, schodziły trudno ale bez farby, zostało trochę kleju na ścianie po pokryciu jedną warstwą farby nie ma śladu
    • czar_bajry Re: Naklejki scienne 25.10.10, 23:13
      Ja mam a dokładniej mój syn- są świetne, schodzą i nie brudzą.
    • ajko Re: Naklejki scienne 25.10.10, 23:19
      W pokoju córki mam naklejki welurowe i odchodzą razem ze ścianą malowana Duluxem,znaczy się są przyklejone na wieki...
    • larenata Re: Naklejki scienne 26.10.10, 08:56
      Moje dzieci mają: te u córki - tańsze, dużo sztuk, robi się własne kompozycje, np kwiatki - jakość zła, schodzą ze ścianą, brudzą. U syna w pokoju jest kilka naklejek z samochodami, jakości są lepszej, tzn nie brudzą ścian i nie schodzą z farbą, ale odklejają się - tu jednak myślę, że dziecko im pomaga uncertain
      • cottonka Re: Naklejki scienne 26.10.10, 13:05
        Naklejki z castoramy - samochody w pokoju synka trzymają się super. Przeklejam co jakiś czas i nie zdarzyło się oderwać z tynkiem. Wczesniej były z biedronki - odeszło troszkę farby ze ściany. naklejki, takie grubsze, z pianki odpadały same. Musiałam podklejac taśmą, pocz ym wszystko i tak się nie trzymało, odpadało ze scianą.
        W przedpokoju z ikei (maki) - musiałam podklejać bo odpadały. Podklejone napewno zejdą z farbą. Naklejki kwiaty (motyw kwaitowy) z ikei - odchodzą z tynkiem. Po jakimś czasie odpadają same wink
    • claudel6 Re: Naklejki scienne 26.10.10, 20:30
      tu ogromny wybór, mój ulubiony:
      www.artofwall.com.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka