Dodaj do ulubionych

gdzie strój do baletu?

27.10.10, 12:04
Byłam już w każdym możliwym hm i KappAhl. Zawsze było tego pełno a teraz jak potrzebuje to wymiotło. Córka zażyczyła sobie w kol. różowym. Potrzebuje body r.98 lub 104 i baletki 24/25. Jako jedyna na balecie nie ma jeszcze stroju i jest jej przykro jak widzi kompletnie ubrane dziewczynki a ona biega w skarpetkachsmile
Zapisałyśmy się dopiero na pocz. października i myślę, że wszystko zostało wykupione we wrześniu.
Na all. oczywiście są te z hm, ale moja jest drobna i muszę mieć możliwość wymiany bo nosi 98/104. Także taki zakup odpada.
Gdyby ktoś gdzieś widział przypadkiem proszę o info.
Obserwuj wątek
    • osole Re: gdzie strój do baletu? 27.10.10, 12:30
      decathlon.
      • inia25 Re: gdzie strój do baletu? 27.10.10, 12:34
        wyszukiwarka
        • aaangel inia25 27.10.10, 13:16
          gdyby w wyszukiwarce można było wpisać rozmiar, kolor i sklep w którym aktualnie dostanę to czego szukam, pewnie bym nie pytatała. Pytam, bo byłam w niedzielę, może gdzieś już była dostawa, tego niestety też w wyszukiwarce nie znajdę, ale dzięki za radęsmile
          • inia25 Re: inia25 28.10.10, 10:15
            a zauwazylas ze i tak nie otrzymalas ani jednej odpowiedzi gdzie rozmiary takie dostaniesz? Kazdy wymienia ci sklep gdzie moga byc.
            Najprosciej podzwonic po sklepach, dowiedziec sie i tam gdzie maja odpowiedni rozmiar - poprosic o odlozenie.
            • aaangel Re: inia25 28.10.10, 16:12
              Bo może nikt akurat nie widział przypadkiem. Czasami się zdaża że ktoś akurat szuka dla siebie i odpisze...ale o tym powinnaś wiedzieć.
              Po sklepach dzwoniłam, ale spróbuj zadzwonić a raczej dodzwonić się do hm w W-wie, trzeba cały dzień dzwonić żeby podnieśli słuchawkęsmile, nie mam aż tyle czasu a forum jest po to żeby pomóc innym jak się może a nie za każdym razem złośliwie pisać "wyszukiwarka".
    • agni71 Re: gdzie strój do baletu? 27.10.10, 12:42
      w kappahl i h&m pewnie będą jeszcze dostawy. albo jednak zaryzykuj zakup na All.
      • blagajo Re: gdzie strój do baletu? 27.10.10, 12:48
        dehatlon, pas de chat, w "D" wPiasecznie dwa tyg temu było całe mnówstwo
        • franianiania Re: gdzie strój do baletu? 27.10.10, 13:12
          aaangel -odbierz pocztę gazetową.
          • aaangel Re: gdzie strój do baletu? 27.10.10, 13:17
            dzięki dziewczyny, a nie wiecie czy są takie małe też w tym decathlonie?, może podjadę, jeszcze raz dziękismile
            • pia_ Re: gdzie strój do baletu? 28.10.10, 10:20
              Wystarczy wejśc na stronę decathlona - mają tam podane rozmiary i stan sklepowy - ale to nie zawsze się sprawdza, lepiej zadzwonić.
              We Wrocławiu byłam wczoraj w sieciówkach i u nas strojów baletowych w Cubusie, H&M, KappAhl od groma.
              • aaangel pia_ 28.10.10, 16:30
                Dziękismile, prawdopodobnie będę w weekend u rodzinki we Wrocławiusmile, poproszę o kupno najwyżej oddadząsmile
    • pszczolkamaja Re: gdzie strój do baletu? 27.10.10, 13:58
      baletki kupiłam w Decatlonie (skórzane) a resztę w H&M
      • rea-s Re: gdzie strój do baletu? 28.10.10, 10:09
        Spróbuj jeszcze w księgarni muzycznej Sawart na Moliera - mają tam cały sklepik baletowy
        • emka.10 Re: gdzie strój do baletu? 28.10.10, 17:02
          > Spróbuj jeszcze w księgarni muzycznej Sawart na Moliera - mają tam cały sklepik
          > baletowy

I obok, w Szkole Baletowej, Molliera 4, jest sklepik - mają na pewno baletki, spódniczki, czy body też - nie pamiętam.
    • an.iia Re: gdzie strój do baletu? 28.10.10, 20:54
      w smyku były ostatnio
      • paulette Re: gdzie strój do baletu? 28.10.10, 23:17
        w next.co.uk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka