mama_hanki2010 04.11.10, 08:51 Mam możliwość kupienia w bardzo dobrej cenie nosidełko Graco Kyo. Niestety nie mogę znaleźć o nim opinii. Czy któraś z Was używała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fasol-inka Re: Nosidełki Graco KYO-proszę o opinie! 04.11.10, 09:40 wygląda na wisiadło, nie nosidło, ja bym dziecka do tego nie włożyłą Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d hmm..mam watpliwosci.. 04.11.10, 09:59 jak juz ktos reklamuje, ze mozna dziecko przodem do swiat anosic..to bym raczej nie ryzykowal.. babypanda.ru/images/products/editor/Graco%20Kyo_6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: Nosidełki Graco KYO-proszę o opinie! 04.11.10, 10:21 Nie wziełabym tego nawet za darmo, wisiadło i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Odpuść sobie 04.11.10, 11:52 Z nosidełkiem to nie ma nic wspólnego- wisiadło pospolite i tyle. Wystarczy trochę wyobraźni- jak byś się czuła uwieszona w majtkach na szelkach u gałęzi pod drzewem ? Dołóż trochę kasy i kup np. ONO- ergonomiczne nosidełko- ja mam i razem z dzieciem sobie chwalimy. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_hanki2010 Re: Nosidełki Graco KYO-proszę o opinie! 04.11.10, 13:55 Dziękuję wszystkim, poczytam o nosidełkach i faktycznie kupię coś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś