Dodaj do ulubionych

Pociąg Tchibo

04.11.10, 17:02
Czy orientujecie się czy te pociągi www.tchibo.pl/Kolejka-drewniana-p200021363.html będzie można kupić w sklepach stacjonarnych? Dzisiaj pytałam pani w sklepie, ale neistety nie wiedziała sad I do bardziej zorientowanych, czy to jest cena jakaś promocyjna czy regularna, czy jest szansa, że przed świętami będzie ona tańsza?
Obserwuj wątek
    • katka74 Re: Pociąg Tchibo 04.11.10, 17:06
      to jest cena regularna
    • beata_17 Re: Pociąg Tchibo 04.11.10, 17:09
      ja pamietam, ze w niemieckim tchibo ta kolejka od 3 lat kosztuje 30Eur
    • frestre Re: Pociąg Tchibo 04.11.10, 18:16
      dwa lata temu kupiłam za 99zł i to była dobra cena-jak widzę wink
      te kolejki mają taki popyt, że już z rana trzeba jechać do sklepu, bo mogą szybko wykupić
      choć za takie pieniążki to nie wiem?!
      • krasulas Re: Pociąg Tchibo 04.11.10, 18:30
        ale był niższy kurs Euro z tego co pamiętam

też mnie kusi ta kolejka i nie wiem na ile jest konkurencyjna w stos. do Ikei?
        tam całość też ok. 150zł wychodzi
    • mmala6 Re: Pociąg Tchibo 04.11.10, 18:29
      a nie lepiej kupić online póki są dostępne?
      • widosna Re: Pociąg Tchibo 04.11.10, 21:29
        właśnie ją zamówiłam, mam nadzieję, że nie będę żałować
        • mieeke Re: Pociąg Tchibo 04.11.10, 21:43
          czy one pasują do tych z ikea?
          • mama_pyzuni Re: Pociąg Tchibo 05.11.10, 00:43
            Pasują do Ikea, Brio, Kolejek drewnianych z dawnego Quelle.
            Kupowałam 2 lata temu kolejkę w Tchibo za 119 zł, była super głównie z powodu jeżdżącej lokomotywy na baterie. Gdyby ten zestaw (z tego roku) też miał taką lokomotywę to kupiłabym na 100 %, a tak zrezygnowałam...
            • isia5568 Re: Pociąg Tchibo 05.11.10, 08:47
              Same lokomotywy widziałam w Galerii Malta (niecałe 40 zł) w Poznaniu i maja tez swoją stronę www.czabi.pl
              • widosna Re: Pociąg Tchibo 05.11.10, 10:21
                Czy wiecie jakie lokomotywy z serii Tomka pasują do tej kolejki? Mogą być bez napędu.
                • majatusia Re: Pociąg Tchibo 06.11.10, 01:31
                  Kolejka Tchibo jest dużo ładniejsza, ciekawsza i praktyczniejsza (tchibo nie ma tych bezndziejnych plastikowych złączek do torów). Jakość super i jakby dobrze policzyć to cenowo tez to wychodzi ok - bo jest dużo fajnych elementów które kuowana osobno np w Brio kosztują znacznie więcej.
                  Po torach Tchibo (jak i innych drewnianych) mogą jeżdzić "Tomki" drewniane. Inne niestety nie. Rodzicom fanów tomka zdecydowanie polecam rowiązanie kupienia drewnianych torów i Tomków z serii Wooden Railway- drewnianych. Nie ma lepszych torów do układania niż te drewniane dla dziecka- łącznie i rozłączanie jest bajecznie proste, nic nie popęka ani się nie połamie i jest bardzo dużo wariantów pojedynczych elementów torów więc nie ma problemu iż kółko torów nie chce się zamknąć. I w sumie wychodzi taniej. Kolejki są może droższe ale rozbudowa kolekcji o tory, mosty wychodzi dużo taniej - bo można kupić ikea, tesco, eichhorn

sklepkleks.pl/zabawki/thomas-friends-drewniana-kolejka/
                  www.krainazabawy.pl/kolejki-kolejka-wooden-railway-c-2_398.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka