Dodaj do ulubionych

Dom Rodzinny Duplo

07.11.10, 09:59
Chcę córce kupić na Gwiazdkę lub na drugie urodziny (luty). Wybór okazji zależy od ceny produktu. Wy, Dziewczyny, macie orientację w cenach, wielokrotnie korzystałam z Waszych rad. Napiszcie proszę, jak przedstawiają się ceny Duplo (Domku Rodzinnego). Tzn. kiedy najlepiej kupować. Czy teraz są niskie ceny (Allegro to ok. 220 zł+przesyłka czy gdzieś w sklepach jest taniej?) czy poczekać i można liczyć na jakieś promocje przedświąteczne - czy obejmują one te konkretnie Lego? Czy może w wyprzedażach poświątecznych jest szansa na jakąś obniżkę! Zupełnie nie wiem jak się układają ceny w tym okresie sad
Proszę o pomoc!
Obserwuj wątek
    • klubgogo Re: Dom Rodzinny Duplo 07.11.10, 10:36
      Ja kupuję teraz inny zestaw duplo na allegro za 139 z odbiorem osobistym, kiedy przedział cenowy był pomiędzy 120-199, w sklepie tą samą zabawkę znalazłam za 169-199. Niezależnie od pory roku, na lallegro zawsze było taniej, zwłaszcza, jak można odebrac towar osobiście.
    • blaszany_dzwoneczek Re: Dom Rodzinny Duplo 07.11.10, 10:56
      Kupiłam ten zestaw na allegro wiosną za 169zł + przesyłka. Wyszło razem coś niewiele ponad 180. Ale to wyjątkowo tanio chyba mi się udało kupić - znalazłam tę aukcję, gość wystawił kilka sztuk i rozeszły się natychmiast. Ale pamiętam, że było wtedy sporo ofert za 180-190 zł plus przesyłka. Nie mam rozeznania jak te ceny teraz się kształtują, ale z mojej perspektywy te 220zł to drogo.
      • alkara Re: Dom Rodzinny Duplo 07.11.10, 14:18
        Ja najtaniej widziałam za 180 na allegro, teraz najtaniej jest 208zł, pamietam że w zwszłym roku przed świętami cena dochodziła do 300zł, jeśli chcesz na świtęta to kupuj teraz, jeśli na luty spokojnie kupisz po świętach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka