damian107 16.11.10, 09:26 czy toś ma takie w domu i jak one się prezentują na zdjęciach w internecie wyglądają dosyć fajnie ale w rzeczywistości może być inaczej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Re: firanki makaron nektar 16.11.10, 09:35 Firanki prezentują się ok, makaron też ładny, zwłaszcza penne rigate Nektaru w domu nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: firanki makaron nektar 16.11.10, 09:44 no nie wiem, ja zrobilam wczoraj penne ze szpinakiem i mozarella pyszne to bylo jak nie wiem, ale ladne mało nektaru nie pijam z zasady, ograniczam kalorie Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina003 Re: firanki makaron nektar 16.11.10, 10:04 hm....to sa te żakardowe we wzorki ? Mam makarony ,ale z perełkami Świetnie wyglądają ,łatwo sie je pierze .Jezeli szukasz inspiracji to polecam ; deccoria.pl/galeria,id,31578 forum.muratordom.pl/showthread.php?t=19809&page=20 Odpowiedz Link Zgłoś
basiunia2d Re: firanki makaron nektar 16.11.10, 10:07 Mam takie "makarony" i uważam że są naprawde fajne i efektowne, Nie trzeba ich prasowac Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: firanki makaron nektar 16.11.10, 10:10 Nie wiem czy makarony są ładne ale na forach wnętrzarskich uchodzą za obciachowe Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina003 Re: firanki makaron nektar 16.11.10, 10:29 :0 ha ha może i tak ,ale zalezy jakie to makarony .Po wprowdzce do nowego domu zwrociłam sie do firmy szyjącej na zamowienie firany ,przemeczyałm sie 3 msc w oczekiwaniu i .......Panie po wejsciu do kolejnych pomieszczeń stwierdzały ; O tu makarony koniecznie ,tu tylko makarony ,tu idealnie bedą pasowały makarony Obrzydziły mi je kompletnie ,ale 5 latka widziala wczesniej na jakiejś wystawie wlasnie te z perełkami i uleglam . Odpowiedz Link Zgłoś