Dodaj do ulubionych

firanki makaron nektar

16.11.10, 09:26
czy toś ma takie w domu i jak one się prezentują na zdjęciach w internecie wyglądają dosyć fajnie ale w rzeczywistości może być inaczej
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Re: firanki makaron nektar 16.11.10, 09:35
      Firanki prezentują się ok, makaron też ładny, zwłaszcza penne rigate tongue_out
      Nektaru w domu nie mam big_grin
      • moofka Re: firanki makaron nektar 16.11.10, 09:44
        no nie wiem, ja zrobilam wczoraj penne ze szpinakiem i mozarella
        pyszne to bylo jak nie wiem, ale ladne mało smile
        nektaru nie pijam z zasady, ograniczam kalorie
        • marcelina003 Re: firanki makaron nektar 16.11.10, 10:04
          hm....to sa te żakardowe we wzorki ? Mam makarony ,ale z perełkami wink Świetnie wyglądają ,łatwo sie je pierze .Jezeli szukasz inspiracji to polecam ;
          deccoria.pl/galeria,id,31578
          forum.muratordom.pl/showthread.php?t=19809&page=20
          • basiunia2d Re: firanki makaron nektar 16.11.10, 10:07
            Mam takie "makarony" i uważam że są naprawde fajne i efektowne, Nie trzeba ich prasowac wink
    • araceli Re: firanki makaron nektar 16.11.10, 10:10
      Nie wiem czy makarony są ładne ale na forach wnętrzarskich uchodzą za obciachowe wink
      • marcelina003 Re: firanki makaron nektar 16.11.10, 10:29
        :0 ha ha może i tak ,ale zalezy jakie to makarony .Po wprowdzce do nowego domu zwrociłam sie do firmy szyjącej na zamowienie firany ,przemeczyałm sie 3 msc w oczekiwaniu i .......Panie po wejsciu do kolejnych pomieszczeń stwierdzały ; O tu makarony koniecznie ,tu tylko makarony ,tu idealnie bedą pasowały makarony winkObrzydziły mi je kompletnie ,ale 5 latka widziala wczesniej na jakiejś wystawie wlasnie te z perełkami i uleglam .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka