Dodaj do ulubionych

keyboard dla przedszkolaka

19.11.10, 15:03
pomóżcie, moje dziecko chce od mikołaja keyboard z mikrofonem, taki jaki ma pani "rytmika" w przedszkolu, zupełnie nie znam się na tym. na co powinnam zwrócić uwagę, czy lepiej wybierać takie typowe dziecinne czy lepiej takie pół profesjonalne, czy wasze dzieci maja takie instrumenty i czy jesteście z nich zadowoleni.
za wszelkie sugestie dziękuję, każda będzie dla mnie cenna
Obserwuj wątek
    • jolanta_robert Re: keyboard dla przedszkolaka 22.11.10, 08:41
      Nikt nie ma i nikt nic nie wie na ten temat? Proszę o pomoc, opinie, cokolwiek, to dla córki, ma 4 latka
      • 77iwona Re: keyboard dla przedszkolaka 22.11.10, 09:17
        Moja córka na drugie urodzinki dostała taki dziecinny keyboard z mikrofonem i krzesełkiem. Co takiego:
        allegro.pl/organy-keybord-sytezator-z-perkusja-i-mikrofonem-i1331387558.html
        W tej chwili ma 3 latka i nie ma dnia żeby nie przystanęła i chwilkę nie pograła sobie.Są tu różne podkłady, gotowe melodie, odgłosy. Dodam, że córka nie korzysta z tego. Klika tylko po klawiszach a uchwyt do mikrofonu złamał na się po kilku dniach od dostania.
        Pozdrawiam
        • 1monia4 Re: keyboard dla przedszkolaka 22.11.10, 10:41
          nie wiem czy pomoge-moje dzieci maja 5 lat.Mąż kupil kiedys uzywany keyboard Casio(na baterie)bez zasilacza-ok miesiąca intensywnego "grania:"-baterire siadly dopiero teraz.Dzieci nie umieja GRAĆ-mają zkodowane różne melodie-z czego korzystaja.AAA i mozna to ich granie przyciszyć(dla mnie to b.wazne)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka