alexsc 22.11.10, 18:53 znacie to? allegro.pl/studio-kreacji-magic-fabric-twoja-maskotka-i1321569461.html dziś pani w sklepie mi polecała dla 8-latki. no nie wiem... czy to nie za dziecine? znacie taką zabawkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dammma Re: Magic Fabric - studio kreacji 22.11.10, 19:49 Moja 8-latka też chciała ten zestaw, ale za tą cenę, to trochę mało do zabawy, bo zrobi te 3 zwierzątka i co dalej?- znowu trzeba dokupić zestawy uzupełniające? Może ktoś ma i się wypowie. Córki koleżanka ma i jej się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
pokonewka Re: Magic Fabric - studio kreacji 03.02.11, 17:35 Zgadzam się z Dammma. Ale moje dziecko dostało sam taki zestaw "uzupełniający" i te zwierzątka sklejają się bez użycia tej maszyny. Być może przez to będą mniej trwałe, nie wiem - ale też nie są tak powalającej urody, abym się miała martwić ich trwałością. Na teraz moja prawie 6-latka miała trochę radości i o to chodzi. Przy czym dla niej sklejanie tych zwierzątek było zbyt trudne - a właściwie nie tyle sklejanie, co odklejanie od szablonu. Trzeba bardzo uważać, bo czasami na klejąca warstwa pozostawała na szablonie. Podpowiem od razu, że w takim przypadku można spróbować zacząć odklejać jeszcze raz od innego końca, albo wyciąć cały kształt razem z papierem i spróbować delikatnie podwadzić sam papier. Także podsumowując, jakość zabawki nie powala, ale dla rodzica to może być plusem Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: Magic Fabric - studio kreacji 14.12.10, 16:15 Podbijam temat. Warto? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś