Dodaj do ulubionych

PET SHOP - Pudełko

27.11.10, 20:56
Dziewczyny może wiecie gdzie można dostać coś podobnego:
allegro.pl/littlest-pet-shop-kuferek-na-skarby-extra-i1333242494.html
allegro.pl/nowe-pudeleczko-pudelko-littlests-pet-shop-i1338156526.html
Rozpoczynamy przygodę z Pet Shopami i chciałabym też coś do ich przechowywania zakupić smile
Obserwuj wątek
    • ktosco Re: PET SHOP - Pudełko 27.11.10, 21:26
      Tutaj link do forum gdzie był taki temat smile

forum.gazeta.pl/forum/w,95475,106527332,,Pojemniki_do_segregowania_i_przechowywania_LPS.html?v=2
      Moja corka trzyma LPS w przezroczystej plastikowej skrzynce z serii curver box pokrywa z uchytem, widac w niej bardzo fajnie zwierzaki Do tych pojemnikow z Twoich linkow, jak juz schowasz to juz nic nie widac wink
      • agni71 Re: PET SHOP - Pudełko 27.11.10, 22:12
        Zalinkowane podełka są malutkie, tam wejdzie może kilka pet shopów.
        • alkara Re: PET SHOP - Pudełko 27.11.10, 23:05
          Tak jak mówiłam my dopiero zaczynamy - córka dostanie domek a tam jest 1 zwierzak, palnuję dokupić jeszcze jakiś komplet max z 9 figurkami. 10 figurek w takim dużym pudle curvera to będzie chyba śmiesznie wyglądać więc myślałam o czymś takim małym smile
          • inx123 Re: PET SHOP - Pudełko 27.11.10, 23:10
            >palnuję dokupić jeszcze jakiś komplet max z 9 figurkami. 10 figurek w takim dużym pudle >curvera to będzie chyba śmiesznie wyglądać więc myślałam o czymś takim małym

big_grin ja Ci radzę kup większe.....moja dostała wczoraj pierwszy domek + 10 pet shopów ...założyłam że tyle jej wystarczy (no bo co z 100-tką można robićwink ),.....ale już widzę że będzie więcej.......wink
      • krasulas Re: PET SHOP - Pudełko 27.11.10, 22:12
        Pierwsze pudełko to pewnie do zdobycia wszędzie w cenach różnych.

To drugie - metalowe - nie za duże - do kupienia aktualnie w Rossmannie w cenie ok. 11zł (w środku są słodycze a'la pianki). Z tej serii jest jeszcze piórnik - cena ok. 6zł
        Akurat to córce kupiłam - bo tanie i fajne.
        Podobne, choć parę złotych droższe mają w ofercie Delikatesy Społem.

Petshopy przechowujemy w jakimś ozdobnym curvera boxie - jak u poprzedniczki.
        • inx123 Re: PET SHOP - Pudełko 27.11.10, 22:34
          nie wiem czy w smyku nie znajdziesz czegoś w tym stylu........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka