Dodaj do ulubionych

FAJNY Interaktywny Piesek

01.12.10, 10:54
Proszę może ktoś może polecić fajnego interaktywnego pieska dla dziecka - dobrze by było nazwę pieska lub firmy. Chcieliśmy kupić pieska Bobby lub Hector z Eppe ale po przeczytaniu opinii (dużo negatywnych) raczej z nich zrezygnujemy. Jednak wiem że córcia na pewno byłaby zadowolona z pieska interaktywnego - tylko jakiego kupić ? Dziękuję za wszelkie opinie
Obserwuj wątek
    • anick5791 Re: FAJNY Interaktywny Piesek 01.12.10, 11:37
      Moja córka lubi szczeniaczka uczniaczka (FP - chyba smile )
    • romanticca Re: FAJNY Interaktywny Piesek 01.12.10, 12:12
      Ja się czaiłam na pieska Samby, ale to dla starszaka by ewentualnie było. Czytałam, że fajny.

www.czaszabawy.pl/p/pl/epee_00515/epee+-+interaktywny+piesek+samby+00515.html
      A ten Hector to co za cudo?
      • sliwka182 Re: FAJNY Interaktywny Piesek 01.12.10, 12:46
        Hector to też piesek z firmy eppe - tej samej co Bobby, tylko ma okulary i bez nich nie widzi więc obija się o to co mu stanie na drodze - wg. reklamy - ale wg. opinii to też nie jest wart ok. 200 zł i nie jest tak fajny jak go pokazują
    • lucyna_1980 Re: FAJNY Interaktywny Piesek 01.12.10, 12:20
      My mamy Bobbiego i szczerze powiem, że nasze rozczarowanie było ogromne jak go uruchomiliśmy. Nic szczególnego jak za tą cenę.
    • camilcia Re: FAJNY Interaktywny Piesek 01.12.10, 12:41
      w ubiegłym roku kupiłam w tesco (na promo -20% wyszedl niecale 60zl) pieska rescue pals pup health check up (z metki nazwa)

jest super mięciutki, moje dziecko się bawi często nadal smile a ma już prawie 8 lat, no ale ona leczy wszystkie maskotki ciągle ;P

www.amazon.com/Rescue-Pets-Healthy-Pup-Check/dp/B001J0V1ZS/ref=pd_sim_t_1
      ma białego
      https://ecx.images-amazon.com/images/I/31QYLKS7W4L._SL500_AA300_.jpg
      w tym roku też by chciała, ale już nie widzę nic nowego fajnego uncertain a bobby i inne sztywniaki odpadają
      • sliwka182 Re: FAJNY Interaktywny Piesek 01.12.10, 12:49
        Czy on wydaje jakieś dźwięki szczeka itp... ?
        • camilcia Re: FAJNY Interaktywny Piesek 01.12.10, 12:56

www.youtube.com/watch?v=o3jZ_Dt2IZ4
          tyle znalazłam

piesek ma gips zakładany na łapkę - wtedy przestaje piszczeć, na pupie ma kółeczko - robisz zastrzyk a piesek - 1 szczeknięcie, pogłaskany po głowie szczeka, serduszko bije na obroży jakoś, wszytkie te dźwięki przyjazne dla ucha nie jakieś wysokie drażniące

1 minus - nigdzie go nie widzę, tzn allegro, sklepy online itp
      • agafu Re: FAJNY Interaktywny Piesek 01.12.10, 12:51
        a moja 3 latka uwielbia kupionego w Smyku pieska za 39 pln. Jest on na baterie, my mamy różowego, szczeka i chodzi.
    • sliwka182 Re: FAJNY Interaktywny Piesek 01.12.10, 16:36
      A czy ktoś może ma z Rescue Pets Szczęśliwą mamę za szczeniaczkami lub z serii Natalia pieska Mały maltańczyk i wyrazi swoją opinię ?
      • camilcia Re: FAJNY Interaktywny Piesek 01.12.10, 20:01
        ja macałam przez pudełko maltańczyka - wydał mi się bardzo szorstki i sztuczny, może mam złe porównanie bo ten rescue pals jest naprawdę mięciutki, w tesco 89zl
        • camilcia Re: FAJNY Interaktywny Piesek 01.12.10, 20:02
          tzn wsunęłam rękę do pudełka wink bo tak dziwnie napisałam
      • pasmo30 Re: FAJNY Interaktywny Piesek 08.12.10, 11:36
        Moja córka sie uparła na tego pieska ze szczenaiczkami (o zgrozo najbardziej zalezało jej na tych certyfikatach urodzin). I tak jak sie spodziewałam, dziadkowie wyrzucili pieniadze w błoto. Nie bawiła się nawet przez 1 godz. Od miesiąca leży i się kurzy. Trochę dłużej sie bawił jej niespełna 2-letni brat.
        U nas jak szczeniaczki byly w brzuszku, to czasami piesek się sam włączał i szczekał i cmokał.
    • camilcia Re: a snuggimals? 01.12.10, 21:50

www.toysrus.co.uk/index.jsf?fh_eds=%ef%bf%bd&fh_search=snuggimals&fh_view_size=10&fh_start_index=0&fh_location=%2f%2ftrus%2fen_GB%2fcategories%3c%7btrus_trus%7d%2fitemtype%3dproduct&omitxmldecl=yes
      zastanawiam się czy one są takie twarde jak zhu zhu? u nas ten chomik to zupełny niewypał, synek popsuł pierwszego dnia (a jest naprawdę ostrożny, przycisk na grzbiecie się wcisnął na amen) a córa postawiła swojego i tak stoi
      i czy słychać mechanizm?
      • romanticca Re: a snuggimals? 01.12.10, 22:42
        Chyba mamy pieska i kotka. Jeśli to to samo (a na to wygląda):
        allegro.pl/interaktywny-piesek-fur-real-friends-93717-hasbro-i1345893459.html
        Nie wiem jak inne, ale nasze po naciśnięciu jedyne co robią to przez chwilkę machają ogonkiem jednocześnie podnosząc pyszczek. Mechanizm słychać. Znudziły się po 5 minutach.
        • camilcia Re: a snuggimals? 02.12.10, 11:02
          dzięki
          czyli cos w stylu zhu zhu uncertain
          ja chyba zaryzykuję rescue pals just born, tylko nie wiem czy to też nie sztywne
          • agusia_h Bobby 02.12.10, 11:14
            Bobby jest obłędny, straszny. 50zł by mi było za niego żal dać.

• sliwka182 Re: a snuggimals? 02.12.10, 13:31
            Camilcia a gdzie go widziałaś (jakiś popularny hipermarket itp) bo na all.. nie ma nowych ??
    • camilcia Re: FAJNY Interaktywny Piesek 08.12.10, 09:47
      wracam do tematu, bo kupiłam wtedy kotka w końcu na ebayu

cgi.ebay.co.uk/Rescue-Pals-Just-Born-Tabby-Kitten-Dog-Electronic-Pet-/220706419258?pt=UK_Toys_ElectronicPets_RL&hash=item336320b23a
      5 funtow + przesyłka to cena do przyjęcia wink
      jest naprawdę milusi i fajny

szkoda, że niektóre z tych zabawek znikają bezpowrotnie, chętnie bym z tych just born kupiła pieska collie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka