aga_sama 02.12.10, 10:11 Brakuje mi koła do samolotu transportowego duplo (tego wielkiego biało-niebieskiego). Czy ktoś ma pudełko od tego zestawu i mógłby podać mi nr tego elementu? Będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmala6 Re: koło do samolotu duplo 02.12.10, 12:22 nie musisz mieć nr elementu, wejdź sobie na stronę Lego (po angielsku) tam w Customer Service i tam już poszukaj zakładki gdzie zamawia się brakujące elementy. Jak wpiszesz nr zestawu to wyjdą wszystkie elementy i zaznaczasz tylko, którego Ci brakuje. Podajesz adres i za parę dni masz paczuszkę od Lego z liścikiem jak to bardzo się starają ale czasem wpadki się zdarzają Odpowiedz Link Zgłoś
dorga1 Re: koło do samolotu duplo 02.12.10, 18:15 U nas też brakuje w zestawie klocka, ale nie mogę znaleźć tej zakładki, gdzie wpisuje się numer zestawu. Tylko pojawia się od razu formularz, w którym powinno się samemu napisać czego brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cinqueta Re: koło do samolotu duplo 24.11.16, 09:57 Również mi brakuje podwozia bocznego do tego samolotu.Ktoś niż się gdzie kupię albo ktoś ma na sprzedaż? Nie znam angielskiego i na stronie customer service nie wiem jak mam wpisać.Z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: koło do samolotu duplo 24.11.16, 10:20 nie wiem czemu takie czerwone zdjęcie wyszło, ale chyba o tę część chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: koło do samolotu duplo 24.11.16, 10:25 (znalazłam "problem" z czerwonym zdjęciem, teraz chyba ok ) Odpowiedz Link Zgłoś
niki36712 Re: koło do samolotu duplo 24.11.16, 12:50 bricklink. Jeśli to ta część: www.bricklink.com/v2/catalog/catalogitem.page?P=52914&name=Duplo%20Airplane%20Large%20Cabin%20Roof%205%20x%2016&category=%5BDuplo,%20Aircraft%5D#T=S&O={} Odpowiedz Link Zgłoś