Dodaj do ulubionych

gry na PSP

03.12.10, 20:11
jakie gry polecicie na PSP
konsolke dostanie syn 7 letni od mikołaja ale uzytkowac bedzie i jego starsza siostra 13 letnia
poleccie cos fajnego w co graja wasze dzieci
i czy wersja jezykowa ma znaczenie na takiej konsoli?
rozgladałam sie za polskojęzycznymi grami bo wydaje mi się ze z angielskimi sobie nie poradzą czy się mylę?
Obserwuj wątek
    • edyta0 Re: gry na PSP 03.12.10, 21:31
      Na wszelkiego rodzaju konsole, czy to PSP czy Playstation czy Xbox polecam Ratchet and Clank. Świetna gierka! Nie tylko dla dzieci. Sama w nia uwielbiam grac.
      • kalina886 Re: gry na PSP 03.12.10, 22:52
        Little big planet też jest bardzo fajna.
      • lullanka07 Re: gry na PSP 05.12.10, 20:42
        edyta0 napisała:

> Na wszelkiego rodzaju konsole, czy to PSP czy Playstation czy Xbox polecam Ratc
        > het and Clank. Świetna gierka! Nie tylko dla dzieci. Sama w nia uwielbiam grac.

"Rachet and Clank" to ulubiona gra moich facetow smile 8 letniego i starego smile)
        dla chlopakow jeszcze "Gran turismo" smile
    • dominika99211 Re: gry na PSP 05.12.10, 19:47
      jeszcze jakies opinie?
    • grabcio76 Re: gry na PSP 05.12.10, 21:03
      Mój 8 letni syn uwielbia grać w gry serii Lego
      LEGO Star Wars II: The Original Trilogy
      LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
      LEGO Harry Potter: Years 1-4
      LEGO Batman: The Videogame
      a także inne:
      Daxter, Toy Story 3: The Video Game, LittleBigPlanet
      Więc mogę je polecić
      pzdr Grabcio
    • dominika99211 Re: gry na PSP 05.12.10, 21:37
      a czy wersja jezykowa ma znaczenie?
      widze ze wiekszosc gier jest po angielsku niewiem czy mam sie upierac i szukac tych polskich czy w tej konsoli jest to nieuciazliwe (niekonieczne) jak radza sobie wasze dzieci?
    • alundra79 Re: gry na PSP 05.12.10, 21:39
      Na topie są Invizimals +kamerka do PSP (można kupić w zestawie z grą, jeśli kamerki nie posiadasz..)

A zaczynaliśmy od Locoroco smile gra dla małych i dużych..
      • leigh4 Re: gry na PSP 06.12.10, 09:51
        Locoroco I i II, patapon, Little big planet. Unikam strzelanek, syn na szczęście też ich nie lubi, ale grywa w lego star wars II i lego batmana. Niestety w wersji polskojęzycznej chyba w ogóle nie ma gier na pspsad Chociaż nie jestem pewna, ale chyba gra patapon i little big planet mają polecenia po polsku, ale ręki sobie nie dam uciąć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka