Dodaj do ulubionych

infolinia tchibo

09.12.10, 12:17
Słuchajcie, czy ktos ma nr infolinii?? Zamówiłam roche rzeczy ale tego najwazniejszego nie ma a reszte rzeczy to zamówiłam tylko przy okazji.. Więc chce odwołać to zamówienie.
jak się z nimi skontaktować? jak im wyslę maila to paczka juz do mnie dojdzie a wolałabym uniknac tłumaczenia sie kurierowi dlaczego nie przyjmuję paczki.
Obserwuj wątek
    • egolit Re: infolinia tchibo 09.12.10, 12:28
      ze strony Tchibo

0 801 080 016 (czynne w godz. 8:00-22:00 od poniedziałku do niedzieli)
      • jowitka345 Re: infolinia tchibo 09.12.10, 12:30
        Dzięki za info..juz dzwonie. A czy ktos miał taką sytuację? A co jak już mi wysłali ten towar niekompletny? czy mogę nie przyjąć paczki od kuriera bez zadnych konsekwencji?
        • choco1111 Re: infolinia tchibo 09.12.10, 15:42
          możesz, już był ktoś taki opisujący to na forum. Zresztą ten serwis nie jest ok bo oni powinni zapytac ciebie czy w takim razie chcesz resztę artykułów.
          • jowitka345 Re: infolinia tchibo 09.12.10, 15:48
            Dzwoniłam i pan z infolinii powiedział mi żeby nie odbierać od kuriera paczki bez żadnych konsekwencji dla mnie.
            Zgadzam się, ze skoro maja niekompletna paczkę to powinni pytać czy reszte tez chcę

A tak na marginesie to ja na stronie tchibo nie widzę nr tel..no ale może jakas slepa jestemuncertain
            • choco1111 Re: infolinia tchibo 09.12.10, 16:05
              bo to jest trochę skomplikowane smile ja przeszłam przez 3 stronki: www.tchibo.pl/-c400000749.html Gdybym wczesniej znała nr tel w przeszłości bardzo by mi to pomogło. A ja pisałam maile na które odpowiedzi przychodzą po tygodniu jak dobrze pójdzie.
            • egolit Re: infolinia tchibo 10.12.10, 17:51
              Tchibo informuje w e-mailu w ilu opakowaniach przyjdzie zamówienie.
            • pl-zibi Re: infolinia tchibo 21.04.11, 09:34
              Mi również wysłali niepełną paczkę mimo iż informowałem sklep, że w takim przypadku nie jestem zainteresowany jego realizacją. Mieli łatwo, bo mogli sobie potrącić kwotę za wysłany towar. Generalnie nie polecam tego sklepu. Ja z pewnością więcej tam zakupów nie będę robił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka