babajaga-only 09.12.10, 16:12 Prawdopodobnie / bo ja niestety nigdy 100 % pewności nie mam choć informator poprzednim razem sie sprawdził / przeceny rozpoczną się od 19 grudnia. Będę Was informować na bieżąco jak informacje będą na 100 % pewne Pozrdawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18buzka Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 09.12.10, 16:37 oooooooooooo! SUPER . czekamy na powtierdzenie Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 09.12.10, 17:27 Wielkie dzieki, rowniez czekam na info. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monia2506 Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 09.12.10, 18:02 Czekam na potwierdzenie Odpowiedz Link Zgłoś
choco1111 Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 09.12.10, 18:33 A ja dzisiaj dostałam kupony Damski Męski i Dziecięcy na 25%. Ostatnie wszystkie 3 wykorzystane. Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 09.12.10, 18:39 " ....przeceny rozpoczną się od 19 grudnia " dla klubowiczów czy dla wszystkich ?? Odpowiedz Link Zgłoś
meys Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 09.12.10, 19:40 Moja siostra od wakacji jest w klubie KappAhl i co chwilę dostaje kupony pocztą -25% na damskie, męskie i dziecięce rzeczy. Ja należę kilka lat i tylko na e-maila i sms-a mi rabaty przychodzą. No ale te kupony wysłane pocztą są ważne tylko z kartą więc nikomu odstąpić nie można?!? chyba, że któraś z Was ma inne doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 09.12.10, 19:53 Aha, dostałam juz kupon -20% ważny od 3-17 stycznia na wybrany artykuł, nawet przeceniony, kupon dostałam przy kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 09.12.10, 21:44 niedziela?? dziwne, oni lubią czwartki, czasem piątki... Odpowiedz Link Zgłoś
kagrami Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 09.12.10, 22:04 jak będziecie wiedzieć coś dokładniej to dajcie znać forumowym koleżankom Ja się wybiorę na moment 19 bo bardzo lubię ten sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
choco1111 Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 09.12.10, 22:49 tak, właśnie - dzięki że dałas znać Odpowiedz Link Zgłoś
domi-no1 Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 09.12.10, 23:08 A wiecie moze czy na sezonowych wyprzedażach w Kappahl przeceniają bodziaki, pajace i piżamki dziecięce ? Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga-only Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 09.12.10, 23:17 Tak - przeceniają wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_kolegi Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 10.12.10, 10:15 A czy w związku z przecenami dorzucą jakieś nowe rzeczy z magazynów np. kurtki? Teraz w ofercie jest straszna mizeria z kurtkami, czy mogę liczyć na coś więcej? Może ktoś pamięta jak było w poprzednich latach. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
onlylilly Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 10.12.10, 10:20 jakiego rzędu są te pierwsze wyprzedaże, bedzie 50% czy mniej? dla klubowiczów czy wszytkich? Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 10.12.10, 10:35 50/50 - na początek dla klubowiczów potem dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 10.12.10, 12:03 Z tym magazynem zalezy jak leży... W większości sklepów to co widać na wieszakach to całość oferty kurtki+kombinezony. Ale zdarzyło mi się już znaleźć perełki na przecenach 50/50 z kolekcji o jedną porę roku wcześniej (myślę o kurtkach). Przypuszczam że przecenione będą brązowe kurtki WeKids bodajże (z futerkiem na kapturze). Już teraz są przemetkowane na ok. 109zł. Z tej serii były też czerwone i kraciaste różowe (jak się nie mylę), ale z obnizoną ceną ich nie widziałam. ścisk Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_kolegi Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 10.12.10, 12:40 Dzięki. Ja poluję na te wypasione, protect czy jakoś tak. Może coś dorzucą, a jak nie to ustawię sobie przypomnienie na sierpień przyszłego roku, że już czas kurtkę zimową kupić Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 10.12.10, 13:06 oj raczej nic nie dorzucą z tej serii pamiętam wiosnę/lato wyprzedaż KAXSa 50/50 była z tego co pamiętam w Łodzi i jedna z przemiłych forumek kupiła mi kurtkę i winstoppera - po 39zł na kolejny rok. w pozostałych KappAhlach - przynajmniej na Śląsku - do końca te kurtki wisiały po 149zł... i dopiero m -c temu jak babajaga nam info o % przekazała, kupiłam córce z tej serii spodnie KAXSa za ok. 23zł! co do zimowej oferty - może będą kombinezony jednoczęściowe - bo to najsłabiej im schodzi kurtek/spodni jest szalenie mało zostało jeszcze parę rzeczy z kolekcji We Kids - też jest ok, choć nie tak wypasiona. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_kolegi Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 10.12.10, 13:17 U mnie (Warszawa Promenada) w ogóle już nie ma tych protect, może jakieś pojedyńcze sztuki, są tylko te brązowe z futerkiem. Więc moja jedyna nadzieja, że coś dorzucą, jak nie to muszę być czujna w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 11.12.10, 03:18 Co ciekawe, ta wyprzedaż KAXa 50/50 była tylko w jednym łódzkim KappAhlu (GŁ), w pozostałych dwóch (Manufaktura, Port) jej nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 11.12.10, 09:59 No pamiętam jak taszczyłam całą torbę kurtek i spodni jak wpadłam do sklepu wtedy to zgarnełam wszystko z wieszaków z przecenami pamietam że jeszcze potem wisiały kurteczki na 86 i to dość długo nie było zainteresowania a musiały być ze zwrotów chyba. W każdym razie na mojego Mlodego czeka też kurtałka upolowana wtedy.....na nadchodzącą wiosnę... W łódzkich Kapp-ahl nie ma śladu po kombinezonach, jednoczęściowych jest kilka sztuk ale resztę wymiotło totalnie jak sypnęło sniegiem 2 tyg temu. A to i tak rekord że tak długo wisiały-inne forumki pisały że u nich już wspomnienie zostało zaraz po dostawie... W Łodzi, jeśli chodzi o takie sklepy to i tak nie jest chyba najgorzej-moja koleżanka mieszka od lat kulku w Warszawie i tam dostać coś fajnego parę dni po dostawie ponoć nie sposób-wszystko wymiecione, rozmiarówek brak... Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga-only Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 10.12.10, 13:16 a jaki rozmiar potrzebujesz? Zobaczę u siebie > My mamy z PROXTEC kombinezon - jest po prostu rewelacyjny - lekki, cieplutki, bezszwowy !!!! I mała tak super w nim wygląda - poznajcie moja Wiki na która czekałam .... 14 lat Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_kolegi Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 10.12.10, 13:19 Potrzebuję samej kurtki dla starszej tak na na 116. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 10.12.10, 13:27 ślicznie wygląda i nie w różu!! ja mam zamiar zapolować na ten kombinezonik - czy czarny czy czerwony - egal oczywiście z myślą o moim aktualnie 2latku - na kolejny sezon nie wiem czy się uda na szczęście mam 4 sklepy w okolicy i 2 z nich posiadają KAXSa teraz mój Smark śmiga w WeKidsie turkusowo-zielonym Fajno wygląda! Kurtka jest wąska i to dobre rozwiązanie jedynie z czym wtopiłam to z czapkami - nie zdążyłam kupić uszatki w H&Mie... a wszystkie inne mają tendencję do przesuwania się Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: 10.12.10, 13:30 o też się pochwalę babajago pisałaś, że czekałaś 14 lat ja napiszę "miał mieć ZD... jest oczywiście zdrowy!! " Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_kolegi Re: 10.12.10, 13:55 Fajne dzieciaki. Krasulas mój niespełna dwulatek, ale taki dorodny Bedziesz kupować już na przyszły rok? To jaki rozmiar? Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: 10.12.10, 13:58 W moim najbliższym Kapphalu z zimówek nie ma NIC Ciągle przysyłają mi kupony i sms-y promocyjne i nie mam co wybrac, a kombinezon dla córki by mi się przydał, może któraś mi upoluje na promocji?? Córa ma 120cm wzrostu (5,5lat) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: 11.12.10, 10:02 Widziałam te turkusowe kurteczki już na przecenie w Manufakturze po 69.90. Nawet sie zastanawiałam czy na przyszły rok Młodemu nie kupić ale zrezygnowałam a teraz żałuje.... A wczorak w GŁ widziałam przecenione polarki Kaxs takie kudłate po 49.90 Odpowiedz Link Zgłoś
sharpless6 Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 10.12.10, 18:24 Własnie u nas nie widziałam kombinezonów, w B-B, szkoda. W których miastach na śląsku jest ten dział Kaxsa? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 10.12.10, 19:57 na Śląsku KAXS z bogatą ofertą jest w Plazie Ruda Śląska. Nieco później zaopatrzone zostały też 3Stawy Katowice. Nic ciekawego nie ma Gliwicach (choć tam widziałam kurtki brązowe już z %). W Dąbrowie byłam dwukrotnie (tam mam najdalej), także nie bardzo wiem co i jak... Odpowiedz Link Zgłoś
bunkowa pytanie o kartę 10.12.10, 13:52 Dziewczyny podpowiedzcie. Niedawno, robiąc zakupy w sklepie wypełniłam formularz i dostałam kartę. Czy muszę jeszcze coś z nią zrobić? Czy po prostu czekać na jakiś sms/mail do kappahla? Próbowałam wejść na stronę klubu kappahla mysite.kappahl.stroederalton.se/login.aspx żeby sprawdzić co tam jest ale nie mogę bo jak klikam w pobierz swój login to ani numeru telefonu ani maila nie znajduje w bazie Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: pytanie o kartę 10.12.10, 14:18 Czekasz podałaś w formularzu adres i nr telefonu to powinni Ci przysyłać kupony promocyjne i informacje o promocjach. Właśnie dzisiaj otrzymałam sms-a o promocji w dniach 10-12 XII Odpowiedz Link Zgłoś
kagrami Re: pytanie o kartę 10.12.10, 14:36 Ja tym razem nie dostałam maila Ciekawe.. może wybiórczo wysyłają.. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: pytanie o kartę 10.12.10, 14:23 oj ja tam się raz jedyny logowałam - hasło na meila dostałam widziałam swoją kartę - tzn. zakupy, gdzie, za ile jak rusza jakakolwiek akcja przesyłają sms'a - nie zależy on od ilości Twoich zakupów w sklepie - tak jakoś dziwnie to funkcjonuje (powinni słać wszystkim). jeżeli takiej wiadomości nie dostajesz - kombinujesz dzięki forum i wklepujesz treść w swój telefon. nie wiem czy to działa, ale dziewczyny tak już robiły. co do kurtek - kupować bedę 98. bo teraz mamy dwa zestawy K. w rozm. 92 i nie mają za bardzo zapasu - są idealne! znowu zakup 104 dla 3latka byłoby ryzykiem mój z tych średniaków (choć kiedyś drobniusi był) Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 krasulas:) 10.12.10, 20:57 Widze Aniu, ze mój synek lustrzane odbicie Twojego I że zdecydowałaś sie na turkusowe spodnie z KappAha, ja tez sie po cichu czaje na wyprzedaż, też chciałam Kaxa na przyszły rok dla dzieciaków Ja kupiłam czapke w Kappahlu superowa, zapinana pod szyjka na rzepe, z polaru, idealna do tego zestawy, niebieska w turkusowe, zielone i czarne gwiazdki. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: krasulas:) 10.12.10, 21:12 taktak... mierzyłam ją mój Młody ma długie rzęsy i w tej czapce wyglądała jak ... dziewczynka na szczęście one jeszcze są w sklepach i dokupię pewnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 kombinezony-Warszawa 10.12.10, 22:32 kombinezonów Kaxa większych niż 80cm, nie dostanie się już w całej warszawie. Tydzień temu szukałam dla córki na 98, kupiłam ostatni-czarny w Reducie. Kurtek i spodni też nigdzie nie ma. W Reducie jest zielony, czerwony i kilka czarnych kombinezonów, ale wszystkie rozm. 80, jedna szt. spodni zielonych na 80 i jedna kurtka fioletowa na 80. To tak jakby ktoś szukał Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga-only Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 11.12.10, 09:54 Z tymi kombinezonami to ogolnie nędza - wielu sklepów ich w ogole nie miało w ofercie Mój sklep nie miał ani jednej sztuki - sprowadzono mi z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: _____ do milosniczek KappAhl :) 11.12.10, 11:28 jak to jest z tymi kartami 50/50? jak można go otrzymac ? Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga-only ************ przeceny 11.12.10, 12:20 Juz wiem,że listę przecen sklepy otrzymaja 16 grudnia i od tego dnia mogą zacząć wyprzedaże. Więc trzeba mieć rekę na pulsie - u mnie czyli w Częstochowie planują wyprzedaż od 19/ no chyba,że sie wyrobią wcześniej z przemetkowaniem to będzie wczesniej/ Nie wiem jak u Was - same sie musicie zorientować. o 50/50 bede wiedziała dwa dni wczesniej przed rozsyłaniem sms - zalózę wtedy nowy wątek jak będziecie zainteresowane Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: ************ przeceny 11.12.10, 12:59 babajaga-only napisała: > > o 50/50 bede wiedziała dwa dni wczesniej przed rozsyłaniem sms - zalózę wtedy n > owy wątek jak będziecie zainteresowane > Pozdrawiam koniecznie ja mam daleko i fajnie byłoby wcześniej wiedzieć żeby zaplanować wyprawę Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: ************ przeceny 11.12.10, 22:38 bede wdzieczna jakbys wiedziala, kiedy planuja zaczac w 3city to tez daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 jak wygladaja pierwsze dni promocji? 13.12.10, 08:59 -25% czy moze juz -50%? na wszystko czy na wybrane towary? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: jak wygladaja pierwsze dni promocji? 13.12.10, 09:38 50% - na wybrane, specjalnie oznakowane - najczęściej wiszą na specjalnych wieszakach, leżą w koszach jak rusza wyprzedaż 50/50 to ceny są już obniżone o 50% z ceny już wyprzedażowej. są to ciuszki/akcesoria/dodatki często z kolekcji wcześniejszej bądź aktualnej (ale tu nie tak dużo) bywa,że ceny różnią się między sklepami, bywa też, że dana rzecz w jednym sklepie objęta jest %, a w innym nie... 20-25% - to promocje najczęściej na kupony, weekendowe akcje itp one nie są tak dużą okazją jak te forumowo-popularne 50/50 Odpowiedz Link Zgłoś
kagrami a ja wczoraj zahaczyłam o sklep w Katowicach 13.12.10, 09:58 .. i okazało się że jest, tzn wczoraj była, zniżka -20% na kartę NA WSZYSTKO. Ale ja miałam kupony -25% więc część rzeczy wzięłam na nie. No i podobają mi się torebki na prezenty - przy kasie. Ładnie opakowane podarunki Mała kokardka do tego i jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga-only ************ zmiana daty wyprzedaży :( 17.12.10, 19:00 Dostałam dzis wiadomość,że KappAhl przesuwa termin wyprzedaży na : 1 przeceny - 27.12 2 przeceny 2.01 No niestety Podobno też ma nie być 50/50 ale to jeszcze nie potwierdzona wiadomość, myślę ,że taka decyzja zostanie podjęta po tych wyprzedażach o których napisałam. Mam rękę na pulsie - będę informować jak będę wiedzieć konkretnie Odpowiedz Link Zgłoś
perspektywa13 Re: ************ zmiana daty wyprzedaży :( 17.12.10, 19:23 O, najbardziej martwi ewentualna niedostępność 50/50 Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga-only Re: ************ zmiana daty wyprzedaży :( 17.12.10, 19:30 mnie też martwi ale już to kiedyś słyszałam a potem i tak było 50/50 więc jestem dobrej myśli Odpowiedz Link Zgłoś
1anetka Re: ************ zmiana daty wyprzedaży :( 17.12.10, 20:21 A jak otrzymać te karty ze zniżkami? Czy trzeba na jakąś kwotę zrobić zakupy aby ją otrzymać? Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: ************ zmiana daty wyprzedaży :( 17.12.10, 21:54 Mnie kiedyś pani z KappAhl mówiła, że decyzję o 50/50 centrala podejmuje po tym, jak zorientuje się ile towaru zostało jeszcze po normalnej wyprzedaży, więc na chwilę obecną pewnie nikt jeszcze nie wie, czy będzie czy nie będzie jej tym razem. A nowy termin wyprzedaży jest mi jak najbardziej na rękę, bo przed Świetami zupełnie nie mam czasu ani głowy, żeby za ciuchami po galeriach ganiać (no, na H&M we wtorek zrobiłam mały wyjątek - rezultat: 250zł mniej w portfelu...) Odpowiedz Link Zgłoś