mid.week 28.08.16, 10:44 Pan Lis powinien odpocząc od internetu I ukraińskich singielek. A wam co się wyświetla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama.nygusa Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 11:19 facet ktory jest chamem, prostakiem, chcial komus dowalic, niestety ale dostal rykoszetem. Zenada roku, nic jej nie pobije!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anilka Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 11:24 uważam, że powinnaś dostać bana za chamską sugnaturkę Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 12:45 Wyglupil się, to fakt, ale na żenadę roku miałabym wiele innych propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 12:59 >Wyglupil się, to fakt, ale na żenadę roku miałabym wiele innych propozycji. Też tak to widzę... Jeśli chodzi o polską żenadę roku to nawet na pierwszy tysiąc by się nie załapał. Odpowiedz Link Zgłoś
anilka Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 11:23 mnie się teraz na ematce wyświetla: - złowił 3 ogromne ryby w kilka godzin - tyko u nas ten prosty trik - karol z prusic odkrył domowy sposób na muskulaturę - od tatuśka do pakera -stanisław z zabrza odkrył to samo co ten poprzedni - domowy sposób na halluksy komputer jest tylko mój, mam gdzieś muskulaturę, stanisława, ryby i halluksy nie jestem również tatuśkiem( tfu) z wielkim tłustym brzuchem i halluksem Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 11:28 Mnie się uporczywie wyświetlaja pożyczki krótkoterminowe. Żadnej nigdy nie brałam i w sieci nie wyszukiwałam... Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 11:34 Kilka dni temu wywaliłam starego adblocka i zainstalowałam innego. Cud - zero reklam. Weszłam nawet na niezależną żeby sprawdzić i też nic. Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 12:42 Weszlam z ciekawosci na niezalezna.pl i wyswietla mi sie Zalando Lounge- korzystalam kilka tygodni temu, Lidl i internetowy sklep z produktami do wlosow- akurat wczoraj przegladalam i robilam zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 12:52 anilka napisała: > komputer jest tylko mój, mam gdzieś muskulaturę, stanisława, ryby i halluksy > nie jestem również tatuśkiem( tfu) z wielkim tłustym brzuchem i halluksem > a mnie się włącza reklama pewnej perfumerii, nigdy nie wchodziłam Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 11:31 Nic mi się nie wyświetla, mam adblocka, a na operze mi się wyświetla: dlaczego ludzie chorują. Dziś oglądałam ten fotoreportaż o mądrościach życiowych ludzi czekających na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 11:32 Mnie wyświetla się reklama na halluksy. Halluksów nie mam, nie szukałam nic w tym temacie w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 11:45 Witam A szukałaś może butów? Wielki Brat jest mądry i patrzy w przyszłość Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 12:54 inguszetia_2006 napisała: > Witam > A szukałaś może butów? Wielki Brat jest mądry i patrzy w przyszłość > Pzdr. > Ing tak samo Lis mógł szukać np. informacji o Ukrainie.... Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 13:12 Witam Mnie się wyświetlił zakład pogrzebowy, jak przeleciałam wiadomości o konflikcie na Ukrainie. Z Warszawy ten zakład. Wielki Brat wie, że jestem warszawianką i wie, że na Ukrainie giną ludzie. Idę się jeszcze pobawić, zanim ciastka wyczyszczę. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: #ReklamyLisa 29.08.16, 09:16 Nie szukałam ostatnio żadnych butów, bo mam bana na zakupy. Wyświetlają mi się jakieś porąbane reklamy typu: zarabiaj 1000000 zł w 3 sekundy. Odpowiedz Link Zgłoś
kfugktru23 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 11:33 Szkoda że ustawa o inwigilacji nie pozwala na odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 11:36 Witam U mnie Galeria biżuterii dawnej i Visanti - biżuteria z pereł. Musiałam się chwilę zastanowić nad tym doborem i już wiem! Wielki Brat wie, że mam urodziny za kilka dni. I wie, że kupuję biżuterię art deco. Mądry Wielki Brat Wniosek - trzeba ciacha wyczyścić. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 11:56 Mnie się wyświetla nju mobile i raz na jakiś czas, to co przeglądam w necie. Ostatnio producent przydomowych oczyszczalni. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 12:33 Gdyby miał zainstalowangego adblocka nie zrobiłby z siebie idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 12:47 Wlazłam tam. Wyskoczył mi sklep w którym zrobiłam ostatnio zakupy , nawet buty które kupiłam. A więc panie Lisie,nie wykręci się pan Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 12:48 olewka100procent napisała: > Wlazłam tam. Wyskoczył mi sklep w którym zrobiłam ostatnio zakupy , nawet buty > które kupiłam. A więc panie Lisie,nie wykręci się pan Odpowiedz Link Zgłoś
ente2211 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 13:16 Olewka - naprawdę, poczytaj sobie trochę jak działają reklamy google. To, że Tobie się coś wydaje, nie oznacza, że tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 12:55 Bardzo różne. I zdaję sobie sprawę, że szukając jakichkolwiek informacji o Ukrainie , mogę "dostawać" reklamy ukraińskich singielek i ukraińskich sprzątaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
ente2211 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 13:14 Joa66, Twojego posta powinni przeczytać Ci wszyscy, którym się wydaje, że algorytmy google działają łopatologicznie, na zasadzie - reklama ukraińskich singielek, na pewno Lis szukał informacji o ukraińskich singielkach. A reklama kontekstowa nie tylko na tym polega - tak jak piszesz, wystarczy, że Lis będzie czytał informacji o Ukrainie (tak na szybko sprawdziłam, że parę dni temu z wizytą przebywał tam prezydent Duda). Ale do tego trzeba mieć przynajmniej podstawy wiedzy, w jaki sposób działa Adsense, reklama kontekstowa i zasady reklamy google. Ale u nas w kraju na promocji znają się wszyscy, bo przecież wszyscy oglądają reklamy w telwizji i Internecie, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 13:54 Skoro jesteś specem od reklam to powinnas wiedzieć, że portal nie ponosi odpowiedzialności, że panu Lisowi wyswietla się akurat ta konkretna reklama. Chciał się przyczepić, a wyszło nie po jego myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
ente2211 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 19:19 nie jestem specem, ale wiem, że portal nie ponosi za nic odpowiedzialności. Zauważ jednak, że ja nic nie pisałam o tym, do kogo z czym chciał się przyczepić T. Lis i jaka była w tym rola portalu. Odniosłam się do tych postów, które jak to Lis ,,zaorał sam siebie". W tej sytuacji wszyscy chcą być mądrzejsi od wszystkich, a tak naprawdę niezbyt się na tym znają Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 20:56 Osoby czepiające się Lisa mają identyczne podstawy do czepiania się jakie on miał do krytykowania niezależnej. W tym kontekście stwierdzenie o samozaoraniu jest trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
ente2211 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 22:51 Czy Ty w ogóle czytasz posty, na które odpowiadasz? Początek wątku mówi jasno o samozaoraniu, odnoszę się do tego i napisałam, że reklama kontekstowa niezupełnie tak wygląda - nic więcej. Nie wplątuj mnie w jakieś swoje infantylne rozważania, kto zaczął i kto do czego miał prawo Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 14:12 mieć przynajmniej podstawy wiedzy, w jaki sposób działa Adsense, reklama kontekstowa i zasady reklamy google Nie, wystarczy ogólna przytomność i obserwacja własnego kompa Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 14:16 Jasne, ale tutaj wtopa poega na tym, że Lis nie wie skąd taka reklama się bierze i że sam portal nie ma z ukraińskimi singielkami nic wspólnego Co tam sobie Lis sprawdza w necie to jego sprawa. Mnie smieszy ta niewiedza, szczególnie w jego wykonaniu. Coś jak jedna pani, która przestrzegała w grupie remontowej przed instalacją wiszących sedesów bo "jak się spłoczka zepsuje to trzeba kuć kafle". A kuku. Nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 14:58 mid.week napisała: > Jasne, ale tutaj wtopa poega na tym, że Lis nie wie skąd taka reklama się bierz > e i że sam portal nie ma z ukraińskimi singielkami nic wspólnego a Twoja wtopa zatem polega na tym, że sugerujesz, że Lis napewno szukał Ukraińskich singielek Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 15:32 A twoja na tym że nie zrozumiałaś żartu (wyjaśniam: odpocząć powinien od ukraińskich singielek w sensie od chorobliwego przeczesywania "wrogich" portali) i że "na pewno" napisałaś razem Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 16:21 mid.week napisała: > wyjaśniam: odpocząć powinien od ukraiń > skich singielek w sensie od chorobliwego przeczesywania "wrogich" portali no nie, sens pierwszego postu jest inny, sugerujesz że Lis szukał Ukraińskich singielek i to wyszło przy okazji postu Lisa o Niezaleznej. A że dziennikarz przeczesuje wrogie portale to chyba nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 16:23 Toż Ci napisałam co miałam na myśli. Akurat to wiem lepiej, nawet od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 17:04 mid.week napisała: > Toż Ci napisałam co miałam na myśli. no to wyszło co innego niz miałas na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 17:05 Możliwe, ale cieszę się że udało się to wyjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 23:04 > i że "na pewno" napisałaś razem tongue_out Może to było nawiązanie do "spłóczki"? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 13:03 Pomimo adblocka reklam mnóstwo. Chwilówki to pikuś, nawet odchudzanie dzięki temu jednemu prostemu trikowi i naukę języka w tydzień zniosę, ale przeszczepy włosów i ta głowa doprowadzały mnie do szału (to akurat zniknęło po zainstalowaniu). Włosy niczego sobie, zero chwilóek czy w ogóle pożyczek, nie szukałam jak nauczyć się języka czy schudnąć w tydzień Nie przypatruję się szczególnie reklamom i nawet nie wiem, co mi się wyświetla. Nie wiem dlaczego ile tego g* mam, skoro adblock miał to blokować. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 14:01 trzeba dodać filtry, nie wiem jak to jest po polsku, a po niemiecku to Abonnaments. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 14:17 Tez tak miałam, Wywaliłam całkiem adblocka, zainstalowałam nowego i mam czysto. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 14:46 A jak zainstalować adblocka na tablecie? Ściągnęłam i.. poległam Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 15:28 Kiedyś szukałam i chyba nie ma takiego rozszerzenia np na chrome. Trzeba przeglądarkę z blokadą instalować. Na androidzie w telefonie mam Adblock Browser ze sklepu play. Nie jest idealna, ale większość śmieci czyści. www.google.pl/#q=adblock+browser+android Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 19:18 Adblock jest słaby. Polecam ublock origin. Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 13:11 Na kompie mam adblocka, więc zero reklam. Na telefonie używam Opery mini, która dużo reklam blokuje. Te googlowe się czasem prześlizgują, ale ponieważ można wyłączyć ich personalizację, to wyświetlają się jakieś głupoty, całkowicie bez związku z moimi zainteresowaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 14:01 > Pan Lis powinien odpocząc od internetu > I ukraińskich singielek. A co zlego w ukraińskich singielkach? > A wam co się wyświetla? Tajskie singielki, mlode, sliczne, nie widze w nich zlego, a malo oczu nie wypatrze Odpowiedz Link Zgłoś
ada1214 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 14:39 Tez tam weszlam. Wyswietla mi sie reklama portalu randkowego. Komputer jest tylko moj. Jedyny mozliwy powod w tym wypadku- watek Triss "supermarket z ludzmi" w ktory zajrzalam wczoraj. Moze Lis tez czytal ten watek? Tak czy inaczej, trafnosc srednia. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Nabijacie im wejścia! 28.08.16, 14:50 Zdajecie sobie sprawę, że włażać na ten portal dla debili nabijacie im liczbę wejść i kliki? Naprawdę musicie wchodzić do szamba by przekonać się jak śmierdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Nabijacie im wejścia! 28.08.16, 15:01 Wiadome że kodziarze będą go bronić,mleko się wylało. Lisu za bardzo wojował Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Nabijacie im wejścia! 28.08.16, 15:40 Sęk właśnie w tym, że Lis nie jest niczyim guru i nikt nie zamierza za niego polec. Mnie śmieszy to nakręcanie rzekomych afer z Lisem czy jego zoną, które mają go zdyskredytować. Lis nie jest moim guru, czasami się z nim zgadzam, czasami nie, w większości kwestii nawet nie znam jego opinii i wcale mi ich nie brakuje. Nie tworzę sobie sztucznych autorytetów, których później, niezależnie od sytuacji będę bronić do ostatniej kropli krwi. Strasznie dziwi mnie to na siłę kreowanie niezłomnych bohaterów- "wybitnego prezydenta, który poległ w Smoleńsku" (który ani wybitny ani nie poległ), wyjątkowej kanalii Piotrowicza, aparatczyka pzperowskiego, jako działacza niepodległościowego "rozsadzającego układ od środka" albo zachwycającej i pięknej prezydentowej, która ani piękna, ani elegancka i nie ma nic do powiedzenia (albo boi się mieć swoje zdanie). O "wielkim mężu stanu", który przespał wprowadzanie stanu wojennego, nie wspominając. Takie pójście w zaparte i tworzenie legend z ludzi, którzy nijak do legendy nie przystają wcale im nie służy. Ośmiesza ich jedynie i maskuje osiągnięcia, jeśli nawet je posiadają. Ale widać u pisowców silną potrzebę do tego typu działań. No więc szanowni państwo: normalni ludzie tak nie mają. Nie wymyślają nieskalanych autorytetów a ludziom przypisują cechy ludzkie, w tym prawo do błędów i wpadek. W nikogo nie wierzę bezkrytycznie. Niczyje błędy mnie nie dotykają i nie sprawią, ze się pogubię. Czego serdecznie wszystkim życzę bo tak naprawdę łatwiej żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Nabijacie im wejścia! 28.08.16, 15:56 Amen. Brzydzi mnie Pis, popieram Kod, a z Lisa śmiać się potrafię. I z Kijowskiego. I z Komorowskiego. Bo uważam, że nie ma nic gorszego jak nadmuchany, oderwany od rzeczywistości pseudobohater. Stworzony przez polityków na własne potrzeby. Cenie mądre wypowiedzi, szerokie horyzonty, głebsze przemyślenia, kompetencję i wiedzę. Nazwisko i piedestał dla tegoż są mi zbędne. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nabijacie im wejścia! 28.08.16, 16:08 mid.week napisała: > Amen. Brzydzi mnie Pis, popieram Kod, a z Lisa śmiać się potrafię. I z Kijowski > ego. I z Komorowskiego. Bo uważam, że nie ma nic gorszego jak nadmuchany, > oderwany od rzeczywistości pseudobohater. Fajnie się pośmiać ale fajnie też wiedzieć z czego. Banda debili naśmiewała się z Komorowskiego za wejście na podest do robienia zdjęć. O czym (a w zasadzie o kim) to świadczy? Ja osobiście stosuję adblocka ale jak coś się prześlizgnie to reklamy magicznych środków na halluxy. Nie mam zielonego pojęcia skąd, może dlatego, że często oglądam w necie buty. Ostatnio szukałam w necie informacji o ukraińskich imigrantach (po artykule na lokalnym portalu o słoikowych lotach do Kijowa) - aż boję się wyłączyść adblocka teraz Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Nabijacie im wejścia! 28.08.16, 16:22 O tym podeście namolnie zmienianym na "skakanie po krzesłach" już gdzieś dziś pisałam. Ale "chodź tu Szogunie" było zabawne Większość polityków zalicza wpadki, jedni mniej inni więcej. Tylko ten "Szogun" (niestosowny jak najbardziej i z tym nawet nie polemizuję) brzmiał ciepło i życzliwie a przerobiony został na wypowiedź rangi pamiętnego "spiep..j dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś
minor.revisions Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 16:06 Nie lubię Lisa, ale pracując w mediach szukasz w internecie bardzo różnych rzeczy - słuzbowo. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 17:12 mi na samej gorze wyswietla sie reklama e-papierosow. nigdy w zyciu nie zapalilam nawet jednego papierosa, nikt w naszym domu nie pali, laptopa uzywam tylko ja i czasem moj 10-latek robi na nim lekcje z angielskiego, bo jego angielski jest na moim lapku zainstalowany. od dluzszego czasu atakuja mnie wlasnie halluksy i pozyczki krotkoterminowe. nigdy nie szukalam niczego na zaden z tych tematow. najczesciej to dziala tak, ze wyswietlaja sie tematy "pokrewne" przy czym pokrewne moga byc np. rowniez tylko dlatego, ze w tytule jedno slowo jest takie samo, jak ktores ze slow we frazie wpisanej w wyszukiwarke. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 17:20 Halluksy wysuwają się na prowadzenie i są na niezagrożonej pozycji lidera w żółtej koszulce Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 21:23 Halluksy od pewnego czasu przestały mi się wyświetlać. Akurat by mogły, bo ja naprawdę mam problemy ze stopami. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 21:32 No to właśnie wyświetliła mi się nówka - "Masz koślawe paluchy?" Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 21:34 No i teraz wszystko jasne - halluksy robią się od forum Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 21:39 o cholerka, to chyba przestane wchodzic na ematke, bo teoretycznie, to ja nawet zagrozona jestem, bo moja mama ma halluksy i siostra tez! Odpowiedz Link Zgłoś
minor.revisions Re: #ReklamyLisa 29.08.16, 01:07 U mine 28-letni Filip zastosował 1 prosty trick dla wędkarzy i zawstydził swoich kolegów! Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 18:48 moglabys byc wstrzasnieta gdyby T. Lis byl ksiedzem, autorytetem moralnym i pouczal innych o wiernosci i wartosciach zycia rodzinnego. Nie wydaje mi sie jednak zeby to robil. Po drugie mnie wlasnie wyswietlily mi sie reklamy: butow, firmy remontujacej dachy i cos o ubezpieczeniu zdrowotnym z tego oczywiscie pewnie wywnioskujesz ze mam chore nogi i potrzebuje specjalnych butow do remontu dachow? Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: #ReklamyLisa 28.08.16, 23:24 Bzdura. Targetowanie behawioralne jak najbardziej istnieje, ale nie jest defaultowe. Jak sobie reklamodawca dokupi za dodatkową kasę, to będzie miał. Akurat reklama portalu z ukraińskimi prostytutkami nie wygląda mi na taki biznes, przy którym ktoś wykosztowałby się na cokolwiek więcej niż minimum. A może wykupił po prostu targetowanie na mężczyzn? Lis jak Lis, ale tutaj hejt z d*py. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: #ReklamyLisa 29.08.16, 09:30 hm? własnie patrzę i pokazuje mi min krem nawilżający intymny propoują mi zostac magazynierem w tesco , oraz reklamują jakieś dachy. No ni cholery nic z tego nie szukałam po necie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: #ReklamyLisa 29.08.16, 10:01 Kojarzenia w tych reklamach są przedziwne, a efekty czasem bardzo zabawne. Mam piękny, pamiątkowy zrzut ekranu. Na górze coś w stylu "najlepszy lek na hemoroidy" (swoją drogą w życiu nie szukałam informacji o tym problemie, a reklamy tego i jakiś urządzeń i cudów na haluksy wyświetlają się regularnie) pod spodem zdjęcie Szydło i jeszcze jakiś fajny napis. Po udziale w dyskusji o psychoterapetach, wyświetla mi się reklama jakiejś szkoły psychoterapii dla szamanów. Długo po powrocie z jakiegoś wyjazdu potrafi mi wskoczyć reklama sklepu z meblami na innym kontynencie, że o hotelach nie wspomnę. Po wejściu na Niezależną spodziewam się inwazji reklam stylowych kijow baseballowych z symbolami PW. Odpowiedz Link Zgłoś