Dodaj do ulubionych

znalazłam fajne klocki "jak lego" dla dziewczynki

10.12.10, 17:31
w niedzielę idziemy na urodziny dla 4 letniej dziewczynki, wiem że lubi lego i ma chyba wszystkie "dziewczęce" zestawy, szukałam, szukałam, aż znalazłam.
Kupiłam dzisiaj klocki firmy mega bloks, z tego co czytałam to jakość jest całkiem ok, w niedzielę sprawdzę jak się łączą z lego i wam napiszę.
Seria oczywiście nie typowo dla dziewczynek, nie wiem, może już znacie, jak kupiłam ten zestaw:
www.mojeklocki.pl/domek-smerfetki-10707-p-974.html
jest jeszcze wiele innych fajnych zestawów, np:
www.mojeklocki.pl/karnawal-smerfow-10713-p-975.html
www.mojeklocki.pl/papa-smerf-10709-p-940.html
www.mojeklocki.pl/smerf-harmoniusz-10704-p-973.html
www.mojeklocki.pl/smerf-leniuch-10703-p-972.html
www.mojeklocki.pl/smerf-piekarz-10702-p-971.html

Obserwuj wątek
    • aregiec Re: znalazłam fajne klocki "jak lego" dla dziewcz 10.12.10, 18:05
      no fajne, nie znałam tych zestawów. Daj znać jak bedziesz wiedziała jak się łacza z lego.
    • manna_poranna Re: znalazłam fajne klocki "jak lego" dla dziewcz 10.12.10, 22:18
      mamy ten domek smerfetki. Jest beznadziejny sad Kompletnie "się nie trzyma", rozpada się inic do siebie nie pasuje sad
      • magda79pn Re: znalazłam fajne klocki "jak lego" dla dziewcz 11.12.10, 00:29
        masakra, no to mnie trochę załamałaś, myślałam że będą ok bo o firmie mega bloks czytałam dobre opinie...
        • alexia.x Re: znalazłam fajne klocki "jak lego" dla dziewcz 11.12.10, 12:52
          My mamy tą lodziarnię z Hello Kitty z serii klocków BIG Play Bloxx i świetnie pasują do LEGO DUPLO. Jakość też OK. Tylko jedno jest w nich niefajne - naklejki na klocki, dodawane osobno, których żywotność nie jest długa.
          W LEGO tematyczne klocki mają już oryginalne nadruki, które wytrzymują lata
          No ale Duplo to Duplo
    • ktosco Mega Bloks Dora 11.12.10, 16:57
      Mamy inny zestaw niz w linku ale Mega Bloks Dora super pasuja do Duplo i sa rowniez bardzo dobrej jakosci

allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=mega+bloks+dora
      Mega Bloks Dora widzialam rowniez TKMax w Wawie

znalazlam nasz smile mamy z garjacym klockiem

www.megabrands.com/Shop/MEGA_Bloks/Dora_the_Explorer/Doras_Play_Date_Adventure_3059/
      • anick5791 Re: Mega Bloks Dora 11.12.10, 19:38

Dla mnie naklejki na Hallo Kitty to super pomysł big_grin Mam alergię na tego kota, a same klocki wydają się fajne i planuję zakup (naklejki i figurki powędrują gdzieś w świat, a zastąpią je ludziki z Duplo właśnie smile ). Mała jest mała i do przedszkola nie chodzi, więc się nie połapie smile
        • magda79pn Re: Mega Bloks Dora 11.12.10, 20:16
          te z hello kitty są fajne (widziałam w sklepie) ale one pasują do duplo, a ja szukałam czegoś co pasuje do małych lego smile
          jutro wam napiszę swoje zdanie na temat tych klocków ze smerfetką
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka