margolinas1 13.12.10, 17:51 planuję kupić parowar. Jaki możecie polecić - tudzież odradzić? Na co zwracać uwagę kupując to "ustrojstwo"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cibora Re: parowar 13.12.10, 18:43 Ja uważam, że niezbędne jest funkcja tzw. "uderzenie pary". Właściwie natychmiast jest para i skraca to czas gotowania. Kilka urządzeń na rynku ma taką funkcję. Dla mnie niezbędna jest duża pojemność i możliwość mycia w zmywarce. W ogóle nie przydała mi się wkładka do gotowania ryżu/kaszy (gotuję w garnku Ja od kilku lat (6?) mam parowar Tefal Vitamin+ Nie wiem czy mogę polecać, bo szybko gotuje, dobrze się myje, ale odpadł mu uchwyt od pokrywki i odkleja się rant od koszyka. Ale jest dość stary i bardzo eksploatowany. I jak będę kupować następny (już się rozglądałam) to chyba też Tefal Agnieszka -- Staś (03.05.2008) Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: parowar 13.12.10, 21:20 forum.gazeta.pl/forum/w,583,114602086,114604603,Re_PAROWar_jaki_na_co_zwracac_uwage_.html Odpowiedz Link Zgłoś