agnieszka.kly 22.12.10, 22:13 Wyglądają nieźle, cena też ok, opis satysfakcjonujący... niestety nie mam w pobliżu sklepu stacjonarnego ale właściwie tego czy przemokną i tak bym na miejscu nie sprawdziła... Co o nich sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka.kly Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 22.12.10, 22:15 link do butów Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-1971 Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 24.12.10, 09:51 A widziałaś te www.tchibo.pl/Cieplochronne-buty-zimowe-p200003753.html Odpowiedz Link Zgłoś
aribeth1 Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 24.12.10, 09:57 Mierzyłam je w sklepie, kiedy jeszcze były dostępne w sklepach Tchibo - mam dość wysokie podbicie i noga mi w te buty zwyczajnie nie weszła. Reasumując: nie dla wszystkich te buciki Odpowiedz Link Zgłoś
przytulmysie Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 05.01.11, 15:20 Kupiłam. sa bardzo wygodne i cieplutkie. rozmiarówkę brałam wg ich tabel.tzn: obrysowałam stopę i zmierzyłam.(przy okazji wyszło ,że lewą stopę mam dłuższą o 0,5 cm ! )) Trochę miałam pietra czy dopną się w kostce - zawsze jest z tym problem, bo kosteczka raczej jak u słonia, a nie sarenki -ale jest ok.nic nie dusi, nic nie gniecie, ciepło. za tą cenę jestem bardzo usatysfakcjonowana. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 26.12.10, 11:30 Mam podobne z kolekcji sprzed 3 lat, czarne. Ciepłe, nie przemiękaja. nie maja suwaka, tylko wizanie. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 26.12.10, 14:14 Te podlinkowane czarne za 50 zł to chyba ubiegłoroczna kolekcja. W kazdym razie córka uzywała je dość długo i to testowała praktycznie jak kalosze w wysokiej wodzie i były rewelacyjne. NA koniec zepsuła suwak zareklamowałam i Tchibo zwróciło kase. Także jak tylko wejdzie Ci noga (mi np nie wchodziła na podbiciu) to sa na szóstke. Suwak uszkodziła w zasadzie w własnej głupoty wpychania wszystkich spodni w buty Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.kly Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 26.12.10, 23:47 ech, nie czekalam na opinie, tylko zamowilam. zobaczymy jak z tym podbiciem bedzie.... zdziwila mnie tez rozmiarowka -nosze 37-38 a tu wyszlo na to ze zamowilam 39! te czarne za 50 pln tez mi sie podobaja - szkoda, ze ich nie widzialam wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 27.12.10, 08:32 Dziewczyny która ma buty z 1 lub 2 linka? Interesuje mnie rozmiarówka czy nie zaniżona. I czy sprawdziły się te buty na mrozie. Odpowiedz Link Zgłoś
goneki Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 27.12.10, 10:44 A czy można oddać przeceniony towar bez problemu? Nigdy tam nie kupowałam a te czarne bardzo mi się spodobały i jedna kurtka. Odpowiedz Link Zgłoś
kagrami Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 01.01.11, 21:50 Mozna oddac i ja oddaje. Cos jest chyba nie tak z rozmiarem i ogolnie nie jestem z nich zadowolona. Chodzi o te czarne przecenione. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 01.01.11, 22:23 kagrami napisała: > Cos jest chyba nie tak z rozmiarem i ogolnie nie jestem z nich zadowolona. A co z tym rozmiarem jest nie tak? Są za małe czy za szczupłe? Ja też zamówiłam, noszę 38 i taki kupiłam, a teraz zastanawiam się, czy dobrze zrobiałam. Po przeczytaniu Waszych opinii mam wrażenie, że mogą być za małe Odpowiedz Link Zgłoś
kagrami Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 02.01.11, 10:38 Ja noszę 39 i taki kupiłam. Zawsze taki noszę i mam średnią stopę, nigdy nie miałam jakoś "za szczupłych" butów a jednak te sa przyciasne, mierzylam je na cienką rajstopkę i spasowałam. W skarpecie nie ma szans. Przypuszczam, ze większe mogłyby byc ok. Na dlugość tez moglyby byc wieksze, choc teraz tego nie stwierdze bo zostawilam je w pracy. Gdybys bardzo chciala wieksze to moge je kilka dni zatrzymac zanim odesle i - jak ty dostaniesz te 38 - sprawdzisz czy ci sie podobaja i czy np. chcialabys wieksze. Dla mnie nie ma roznicy czy odesle je do ciebie czy je oddam Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 02.01.11, 11:34 Kurde ja mam czasami rozmiar 38 czasami 39 a zakupiłam Tchibo czarne 38 jak beda zamałe dupa blada. A ty sprzedałabyś mi je jak by 38 były za male? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 do kagrami 02.01.11, 12:57 kagrami napisała: > Gdybys bardzo chciala wieksze to moge je kilka dni zatrzymac zanim odesle i - j > ak ty dostaniesz te 38 - sprawdzisz czy ci sie podobaja i czy np. chcialabys wi > eksze. Dla mnie nie ma roznicy czy odesle je do ciebie czy je oddam Jeśli nie sprawiłoby Ci to problemu, to bardzo bym Cię o to poprosiła. Gdyby ten rozmiar 38 był na mnie za mały, myślę, że siostra chętnie je ode mnie przyjmie, ma mniejszą stopę. A ja odkupiłabym od Ciebie 39 Odpowiedz Link Zgłoś
kagrami Re: do kagrami 03.01.11, 18:55 Ja je dzisiaj przymierzyłam jeszcze raz i jest tak: na długość są ok (mam 39 rozmiar i 39 buty), na szerokość tez ale nie na grubą skarpete - ja jednak takie zimą czesto noszę. Ale wg mnie dyskwalifikuje je to, ze nie trzymaja pięty! czy wy tez tak macie? Kiedys kupiłam na allegro kozaki Nike i miałam to samo wiec moze taki mam ksztalt stopy.. Zazwyczaj nic nie oddaje do Tchibo. Poczekam pare dni, ale mysle ze jednak to nie w rozmiarze jest problem - jesli o mnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kagrami Re: do kagrami 03.01.11, 18:57 ok, ja je jeszcze przytrzymam pare dni i zobaczymy,. Jesli któras z was (stokrotka lub syka7) bedzie je chciała to wam odstąpię. Jednak potem juz nie ma odwrotu i zwrotów do Tchibo Odpowiedz Link Zgłoś
kagrami Re: do kagrami 03.01.11, 19:00 Piszcie do mnie na priv kagrami@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 03.01.11, 12:16 cholera. Oczekuję paczki z rozmiarem 39. Nastraszyłyście mnie i pewnie będę musiała odsyłać. Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 03.01.11, 15:26 IGosia, jakby nie pasowały chętnie weznę ponieważ czuję że mi też 38 będzie za małe proszę o kontakt syka7@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 04.01.11, 08:43 zazwyczaj noszę 38 zamówiłam 39 i w sumei mam meiszane uczucia jakby któraś była chętna proszę o priv marghot@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 04.01.11, 12:10 mam wiadomość, że paczka będzie u mnie jutro. Dam znać, jak będzie z tym numerem 39. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 04.01.11, 19:49 A gdzie można się dowiedzieć kiedy będzie paczka z tchibo? Pierwszy raz zamawiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 04.01.11, 19:54 Dostaniesz powiadomienie na maila że paczka została wysłana. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.kly Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 04.01.11, 23:09 Ja nosze 38 zamowilam 39 i tez co w nich wyjde to mam mieszane uczucia - troche duzo tego luzu ;/ ale z kolei przy skarpecie podejrzewam ze w 38 byloby jednak ciasno. Czekam jeszcze na czarne... Odpowiedz Link Zgłoś
dominis2005 Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 05.01.11, 11:23 Dziewczyny... czy jest szansa na zamówienie tych butow jeszcze... bo widze ze na forum temat jest caly czas... a juz przed sylwestrem na internecie było ze sa niedostepne... Moze któras poda długosc wkładki dla 37 i dla 38 rozmiaru ) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 05.01.11, 11:29 dzis widziałam dostepne i brązowe 'sznurowane' i czarne te za 50zł sprawdzaj co jakis czas, pewnie dostaj azwroty i dlatego buty pojaiwiają się ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
dominis2005 Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 05.01.11, 11:35 a jakie sa długosci wkladek... zgodne z rzeczywista rozmiarówka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
dominis2005 Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 05.01.11, 11:39 po sprawdzeniu wlasnie nie sa dostepne te cieplochlonne ( czy ja wchodze na złą strone??? tchibo.pl - wyprzedaz.... Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 05.01.11, 13:17 dominis2005 napisał: > po sprawdzeniu wlasnie nie sa dostepne te cieplochlonne ( > czy ja wchodze na złą strone??? tchibo.pl - wyprzedaz.... faktycznie zniknęły ale ok. 9-10 były sprawdź jutro lub wieczorem albo wpiatek wrzuć na allegro slowo "ciepłochronne" i wyskoczą Ci te czarne w rozm 38 i 39 Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 mam czarne i brązowe -opinie 27.12.10, 15:35 czarne mam z zeszłego roku, używałam na spacery z córką, na sanki , było mi w nich ciepło i nie przemokły na śniegu ( nie używałam w chlapie więc nie wiem jakby sie sprawdziły), te brązowe kupiłam córce za 89 zł w pilotażowym sklepie i są do kitu , po każdej zabawie na śniegu są przemoczone Odpowiedz Link Zgłoś
patrag Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 30.12.10, 19:20 któraś się skusiła na te brązowe? Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 30.12.10, 22:21 kupilam wlasnie. jeszcze nie wyprobowalam w chlapie, nie wiem czy przemakaja. Z zalet: sa lekkie, cieple, nie slizgaja sie. Wada, troche drapie suwak od gory w noge. I tak bylo we wszystkich butach, ktore mierzylam (mierzylam ze 3 szt.). Niby nic, a upierdliwe Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.kly Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 30.12.10, 23:23 ja też właśnie dostałam - nie zdążyłam wypróbować, ale mogę się podpisać pod ninjo, leciutkie, cieplutkie, z zamkiem nie mam problemów. Tyle tylko, że jednak niepotrzebnie zamówiłam 39, mogłam wziąć śmiało 38 tak jak noszę (z tendencją do 37) - mierzyłam stopę wg ich rozmiarówki i wyszło mi 39 w porywach do 40! no ale lepiej przyduże niż za ciasne, tym bardziej, że jak widzę on-line wyprzedane i z wymiany chyba byłyby nici. Poza tym może właśnie dzięki temu, że są ciut większe nie mam problemu z podbiciem, o czym ktoś tu pisał. Buty są też dość szczupłe. Od jutra będę testować, bo zmartwiłam się wypowiedzią, że przemakają. A! Czarne też zamówiłam, ale jeszcze nie dostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 31.12.10, 14:36 dokladnie, na mnie 39 wchodza luzno, a nosze 39/40. Odpowiedz Link Zgłoś
astra27 Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 31.12.10, 14:53 Ja zamówiła te czarne, wczoraj je dostałam i są śliczne ale na szczupłą nogę z niskim podbiciem, wczoraj je założyłam i po 4 godzinach ledwo do domu doszłam. Ja mam dość szeroką stopę i niestety mnie trochę cisną ale mam nadzieję że się rozejdą. Noszę rozm. 40 i zamówiłam 40 i są na styk tzn. na cienką skarpetkę ok ale na cieplejszą już nie włożę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-1971 Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 31.12.10, 15:17 Wczoraj dostałam czarne rozmiar 39, dł. wkładki 25,7 cm. Zazwyczaj noszę kozaki 37, te zamówiłam 39 sugerując się tabelą rozmiarów i jestem zadowolona. Zależało mi na noszeniu kozaków z grubszą skarpetą. Dziś je przetestowałam, są wygodne, ciepłe, nie przemokły Odpowiedz Link Zgłoś
anaq Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 31.12.10, 18:58 Kurcze, a te czarne to jak, gdzie można znaleźć? Bo w aktualnej ofercie tchibo ich nie ma, tylko są brązowe, a niektóre z Was pisały, ze właśnie kupiły czarne... Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 31.12.10, 20:21 Były w ofercie wyprzedażowej na stronie tchibo. Odpowiedz Link Zgłoś
syka7 Re: Damskie ciepłochronne buty zimowe TCHIBO 11.01.11, 09:40 Kto chce buty z tchibo 38 odstąpię bo za małe syka7@gazeta.pl może syka7 Zabrze Odpowiedz Link Zgłoś