Dodaj do ulubionych

Max Factor ktoś używa??

04.01.11, 18:56
Jaki jest? Dobry? Chcę sobie zamówic GOLDEN 75.Czy nie będzie za ciemny?Czy lepiej wziąśc naturalny? Bardzo proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • mojekochane Re: Max Factor ktoś używa?? 04.01.11, 18:58
      Podaję link allegro.pl/max-factor-age-renew-duzo-lepsza-cena-i1379195607.html a do tego puder allegro.pl/max-factor-creme-puff-wszystkie-kolory-i1391514768.html tylko nie mam pojęcia który kolor.
      • mieeke Re: Max Factor ktoś używa?? 04.01.11, 19:20
        Creme Puff używam już któreś z rzędu opakowanie i zawsze kupuje 05 transparentny.
      • lilka0408 Re: Max Factor ktoś używa?? 04.01.11, 19:23
        Zarówno ja, jak i 4 moje koleżanki mamy kolor 45 warm almond - chyba najbardziej "neutralny". Jeśli chodzi o puder to 05 translucent. Najlepiej sprawdź w kosmetycznym, który kolor byłby najlepszy dla Ciebie, a potem zamów na allegro.
        • ninusia4 Re: Max Factor ktoś używa?? 04.01.11, 19:34
          Pytasz o age renew?
          Ja używam od 2 lat.
          Jestem mega zadowolona.
          Teraz mam natural, ale kupiłam już następny właśnie ten 75- też jest ok.

A czy będzie dobry to zależy czego od podkładu oczekujesz?
          Ja nie mam problemów z cerą. Nie potrzebuję podkładu kryjącego, tylko takiego nadającego skórze lekkiego kolorku. Nie wiem jak to opisaćsmile Jak dla mnie jest super
          • mojekochane Re: Max Factor ktoś używa?? 04.01.11, 19:44
            Mam taką twarz trochę czerwoną popękane naczynka.Czy stosujesz coś jeszcze pod ten pokład? Ja zawsze smaruję twarz kremem bambino.Do tej pory używałam MAYBELLINE 17 ROSE BEIGE mógłby byc troszkę ciemniejszy.
            • teane Re: Max Factor ktoś używa?? 05.01.11, 09:06
              ja od lat używam tego allegro.pl/max-factor-colour-adapt-45-70-75-80-promocja-i1392535029.html i jestem bardzo zadowolona, ostatnio też się skusiłam i kupiłam na allegro.
              ja mam cerę naczynkową, trochę taka ze skłonnościami do rumienienia się, skóra po nim jest taka jakby aksamitna, bardzo ładnie wszystko wyrównu, ale nie jest kryjący. używam czasem jeszcze pudry właśnie takiego w kamieniu, jak dałaś linka, ale do tego podkładu nie jest on potrzebny tak naprawdę.
              ostatnio też skusiłam sie na tusz tej samej firmy i też mogę polecićsmile allegro.pl/max-factor-false-lash-effect-zwykly-lub-wodoodp-i1385063245.html
              zrobię sprzedawcy dobra reklamę, bo u niej robiłam zakupy i wszystko było ok smile
              • mojekochane Re: Max Factor ktoś używa?? 05.01.11, 11:23
                A który masz ten podkład? Ja również mam te naczynka,głównie to bym chciała te naczynka zakryc,teraz jest mrozno to jak wyjdę na dwór to tragedia normalnie.
                • chiarella Re: Max Factor ktoś używa?? 05.01.11, 22:17
                  Do cery naczynkowej polecam Max Factor Lasting Performance kolor 106 natural Beige- dobrze nałożony kryje niedoskonałości skóry a jest mało widoczny.
                • teane Re: Max Factor ktoś używa?? 06.01.11, 08:57
                  ja mam color adapt 75, taki jak w linku wyżej i naprawdę jestem z niego bardzo zadowolona. jest bardzo wydajny i nie robi maski na twarzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka