Dodaj do ulubionych

next w Złotych Tarasach

04.01.11, 19:14
Czy ktoś może był ostatnio? Jest już coś z wiosennej kolekcji?
Obserwuj wątek
    • doris7701 Re: next w Złotych Tarasach 04.01.11, 20:50
      Ja byłam wczoraj. Sama wyprzedaż. Pytałam się ekspedientek kiedy można się spodziewać rzeczy z nowej kolekcji mówiły, że nie prędko. Wspomniały coś o marcu, ale wierzyć mi się nie chce żeby tak długo nowego towaru nie wystawiały.
      • tzka Re: next w Złotych Tarasach 04.01.11, 22:06
        A bylo cos fajnego na wyprzedazy? Jestem zaiteresowana ciuszkami dla chlopca 4 latka i dziewcz. 7-8 lat.
        • doris7701 Re: next w Złotych Tarasach 05.01.11, 10:09
          Na chłopięcym się nie rozglądałam ale sądzę ze jest podobnie jak z rzeczami dla dziewczynek - największy wybór jest rzeczy do roku. Dla wieku 2-4 lata - pojedyncze sztuki, prawie nic. Dla starszych dziewczynek jest trochę więcej ale głównie to jeansy, swetry i bluzy. W sumie nic ciekawego.
          • tzka Re: next w Złotych Tarasach 05.01.11, 12:11
            Czyli jest jak zawsze, niestety. Znaczy, jakies 2-3 lata temu to mieli fajne wyprzedaze. Ale teraz - mizerota. sad
        • daluma Re: next w Złotych Tarasach 05.01.11, 12:25
          Dla młodego 2,5 l kupiłam fajne ciepłe bluzy z kapturem zapinane na zamek i spodenki na lato w dwupacku. Dla córki 5 l nic ciekawego nie wypatrzyłam.
    • leia07 Re: next w Złotych Tarasach 04.01.11, 23:14
      Nie będzie nowej kolekcji - likwidują Next w ZT. Szkoda.
      • patatajowa Re: next w Złotych Tarasach 05.01.11, 08:54
        ooo , a skąd takie info??
        nie oplacało im się,liczyli na większe zyski?
        w sumie szkoda.
        • ursgmo Re: next w Złotych Tarasach 05.01.11, 09:59
          uuu fatalnie , to pewne ?
          zlikwidowali niedawno bhs w arkadii, teraz to , a takie ładne mieli ubranka dla malutków sad
          • kropkacom Re: next w Złotych Tarasach 05.01.11, 11:44
            Ciekawe... Taki dobry punkt na sklep. Jedyny w kraju. Niestety fatalnie prowadzony.
            • tzka Re: next w Złotych Tarasach 05.01.11, 12:19
              No, wlasnie... W czym tkwi blad? Najpierw BHS, teraz Next. Firma, ktora prowadzi(la) Next w ZT, ma tez w swoim zestawie Mothercare, Top Shop, The Body Shop - czyli tez angielskie firmy. Bo najpierw mialam podejrzenie, ze Anglicy jakis chaos wprowadzaja.
              • kropkacom Re: next w Złotych Tarasach 05.01.11, 12:26
                Dziwna polityka firmy Alshaya. Naprawdę zmarnowana szansa. Niestety sklep w moim mieście (południowe Czechy) prowadzony podobnie. Pewnie ta sama firma.
                • apaka Re: next w Złotych Tarasach 05.01.11, 15:47
                  może to nie ich wybór, a może Next wejdzie do Polski ze sklepami firmowymi, możemy tak sobie pogdybać, he, he
          • leia07 Re: next w Złotych Tarasach 05.01.11, 19:12
            Tak, to prawda (info z pewnego źródła). Zamiast Next będzie Dorothy Perkins.
            Wg moich - zasłyszanych jedynie - informacji od początku pracownicy Alshaya mieli problem z komunikacją z zespołem Nexta w UK - najwyraźniej współpraca układała się na tyle źle, że postanowiono ją zakończyć (pamiętam, że na początku zdecydowanie większy był salon - mieli spory dział damski i męski; potem - ponoć i tak sprzedawały się ciuchy dziecięce- podzielono powierzchnię i tak powstał Top Shop, a Next znacznie zredukowano). W każdym razie - likwidują i tyle.
    • annaba1 Re: next w Złotych Tarasach 09.01.11, 06:44
      Bylam wczoraj w Next ZT. Wszystko zostalo przecenione o 50%. Udalo mi sie kupic kurtke i 3 koszulki na 104. Najwiekszy wybor jest w ubrankach dla dzieci do roku. Czasami na metce nie ma ceny po obnizce, ale te ubranka sa tez przecenione.
      • monikas27 Re: next w Złotych Tarasach - likwidacja 17.01.11, 13:52
        dziś widziałam wielki napis likwidacja sklepu, to sie nabył Next w Polsce smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka