kr.kr 13.01.11, 21:55 w trygon sprot (czy jakos tak) byly dzisiaj te ecco(czarne albo prawie czarne na rzepy) w cenie 159zl rozmiary od 30 wzwyz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniak51 Re: ecco terra costam za 159zl 13.01.11, 22:28 czy są to buty na rzepy czy sznurówki ? Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: ecco terra costam za 159zl 14.01.11, 00:03 na rzepy niewykluczone, ze sznurowane rowniez byly, w ogole bylo sporo butow w fajnych cenach, ale nie zwrocilam uwagi, a te staly akurat obok tych, po ktore przyszlam i nawet mialam na nie ochote, ale rozmiarow nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: ecco terra costam za 159zl 14.01.11, 10:51 a to sklep stacjonarny? czy możesz wrzucićlink tych butów? Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: ecco terra costam za 159zl 14.01.11, 15:10 Ecco Terra VG są rewelacyjne! Modele są różne, i na rzepy i na sznurówki. Kupiłam właśnie na wyprzedażach synom na jesień i zimę ten model i jak na razie uważam je za jedne z piękniejszych chłopięcych modeli ( zdjęcia w ogóle nie oddają ich uroku, na nogach do spodni wyglądają bardzo "męsko" a równocześnie dość zgrabnie. Jak ten model pojawił się jesienią na stronie ecco, to w ogóle brzydki mi się wydawał. Jak zobaczyłam ubrane na nogi ( i jeszcze w świetnej wyprzedażowej cenie) to kupiłam bez wahania. Mamy w kolorze beżowym i ciemnobrązowym takie trapery powyżej kostki, a starszemu jeszcze dokupiłam czarne półbuty,jako przejściowe. No i nie muszę pisać, że jak każde ecco są niesamowicie leciutkie. W środku ocieplone ( te zimowe) , podeszwa elastyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: ecco terra costam za 159zl 14.01.11, 16:20 byly jeszcze jakies fioletowe, tez duze rozmiary, tez na rzepy - chyba winter queen jakies... cena 149 albo 159 dokladnie nei pamietam chyba takie... sklep jest stacjonarny w wawie sa dwa na wilenskim i jeden w tesco na fieldorfa, gdzie jeszcze nie wiem, ale moge sprawdzic, na reklamowce sa adresy Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: ecco terra costam za 159zl 14.01.11, 17:12 a czy byłaby możliwość żebyś mi kupiła rozmiar 31 dla chłopca wyższe na rzepy? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: ecco terra costam za 159zl 15.01.11, 00:10 Przecinak, sprawdź plizzz te adresy Bo ja muszę torpedzie i swojej matce (sic!) buty kupić Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: ecco terra costam za 159zl 15.01.11, 11:24 o rany...ledwo znalazlam te adresy juz prawie do piwnicy reklamowka poszla z wyrosnietymi ciuchami! spisuje adresy, te ktore tu sa i nr telefonow, moze najpierw sobie podzwoncie, bo z rozmiarami nie wiadomo, ja wiem tylko, ze na targowej ecco terra vg czarne, wyzsze, na rzepy zaczynaly sie od rozm 30, chcialam mniejsze na przyszly rok dla dzieci, ale nie bylo, za to kupilam super, przepiekne i w ogole ach o och sniegowce merrella - te za to byly w rozmiarach do 32 chyba, cena 149zl! takie kolory byly i jeszcze jedne sliczne jasniutkie szare z grafitowa podeszwa a na fieldorfa jeszcze jakies northface byly chyba z dziecinnych, chyba za 99zl?(glowy nie dam!lepiej zadzwonic) dla doroslych tez sporo botow bylo-z daleko wygladaly na merrellopodobne, ale nie mialam czasu sie przyjrzec, bo bylam z mezem i z dziecmi i nie wiem kto bardziej mi czas "umilal" jeszcze jakby ktoras interesowaly timberlandy, to w promenadzie dziecinne byly zimowe za 140zl chyba, ale jakos nie bardzo mi sie spodobaly, poza tym w sizerze sa identyczne po 119 i jeszcze druga pare mozna dokupic o 40% taniej to takie wyniki mojej wycieczki po sklepach w poszukiwaniu jednej pary sniegowcow niestety wszystko w pospiechu i wielkim pedzie, wiec lepiej podzwoncie dla pewnosci... ktos tam pytal czy moge kupic, niestety nie dam rady najwczesniej moglabym sie wyrwac w nastepny weekend...a to chyba juz bedzie po ptakach warszawa: -wilenska, targowa 72, dwa sklepy na przeciwko siebie, jeden pod szyldem reeboka, od strony rossmanna, lok 27 i 2 (22) 331 61 82, (22) 331 61 23 - tesco, fieldorfa 41 (22) 671 01 58 - tesco. ken 14 (22) 649 26 53 lodz: -tesco, pojezierska 93 (42) 611 50 34 gdynia: - tesco, nowowiczlinska 35 (58) 669 05 91 gdansk chelm: -tesco, cienista 30 (58) 305 46 07 rzeszow: - tesco, powst wawy 13 (17) 857 22 01 Odpowiedz Link Zgłoś
boziaj wysokość Terra VG 15.01.11, 14:00 czy to były buciki z cholewką troche za kostke czy do połowy łydki - bo sa i takie i takie? Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: wysokość Terra VG 15.01.11, 15:21 te za kostke, takie jak w linku katki troche nizej Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr aga-sama 15.01.11, 11:32 popatrz koniecznie na te merrelle! ja sie w nich zakochalam po prostu! do tej pory kupowalam dzieciom ecco na snieg i cos tam wyjsciowego, ale te merrelle sa po prostu super Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: aga-sama 15.01.11, 21:25 Dzięki wielkie kreska, jutro w ramach zakupów wyciągnę zgiełka do tesco Merella - ładne, al ja muszę kupić buty na rzepy, bezwzględnie Timberlandy mi się podobają bardzo, ale ten model nie ma gore tex-u. Uwielbiam firmę, sama drugi rok biegam w chłopięcych ze step-in (targówek, polecam), ale dziecku nie kupię bez membrany. Już widziałam mokruteńkie nóżki po timberlandach bez gore-tex. Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: aga-sama 15.01.11, 22:32 no to mnie wystraszylas - ta membrana moje do tej pory smigaly w ecco i primigi(to tylko mlodszy w tym roku pierwszy raz) i tam jest goretex, az chyba zaraz te merrelle 'przeswietle' dokladniej, czy aby na pewno cos maja! niby waterproof, ale w jakiej "technologii", to pojecia nie mam... a jesli chodzi o rzepy - tez wole rzepy i do tej pory tylko rzepy kupowalam, a te maja takie jakby wiazanie, ale nie trzeba ich sznurowac, wystarczy zaciagnac takim czyms jak w kurtkach itp jest na sznurkach/troczkach kazalam mlodej to zrobic, ale mi zwiala, a ze sie mlodszy nawinal, to jego dorwalam i on to bez problemu zrobil, wiec nie moze to byc bardzo trudne nie spisuj ich na straty za szybko a targowek to ktory targowek? ten gdzie ikea m1 czy ten...drugi, z kinem? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: aga-sama 16.01.11, 10:25 No właśnie hela zgiełkowa ostatnio przyszła mokra w timberlandach takich nubukowych. Rzepy muszą być, te zaciągane klipsy są zbyt skomplikowane dla torpedy. Step in jest w CH Targówek, obok kina, za sklepem tchibo. A w markach masz sklep dziecko, gdzie też można kupić geoxy i primigi. Nie wiem, czy już poprzeceniali, ale we wrześniu dało się np dostać tam trzewiki primigi za 70 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Kr.kr 15.01.11, 14:28 allegro.pl/ecco-terra-vg-sniegowce-gtx-przecena-r-31-i1404684123.html takie są ecco w trygonie dla chłopców. zastanawiam się tylko czy nie za niskie na zimowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: Kr.kr 15.01.11, 15:26 no ja nie wiem wlasnie....tzn ja do tej pory kupowalam zawsze wyzsze buty zimowe dla dzieci, ktore maja teraz 4,5 i 3lata, szczerze mowiac, to nawet troche mi ulzylo, ze nie ma rozmiarow mniejszych tych terra vg i ze nie musze decydowac: te wyzsze merrelle czy nizsze ecco, bo prawdopodobnie z przyzwyczajenia sklanialabym sie do ecco jednak, a zwykle szukalam wlasnie wysokich butow ale te ecco na zywo wygladaja faktycznie lepiej niz na zdjeciu ale te winter queen juz wysokie byly i chyba spore tez rozmiary, ale juz za to typowo babskie Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: Kr.kr 15.01.11, 15:45 u nas na przyszłą zimę będzie wiek ciut powyżej 5,5lat. w Rzeszowie Pan mi zmierzył wysokość całkowitą buta od ziemi do tego wcięcia po boku - wyszło mu 12cm. mam je odłożone, kuzynka ma podjechać i kuknąc dokładnie. podobają mi się te merrelle, ale kompletnie nie znam dzieciędej rozmiarówki. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Kr.kr 15.01.11, 16:50 Wczoraj kupiłam w rz-wie Winter Queeny dla młodszej na przyszły rok (teraz ma takie same, kupiłam za duuuuzo wyzsza cene), za te cene warto, niestety nie mają tego fasonu w rozm 36. Raczej przebrane rozmiary do 35. Dla chłopca te czarne Terra bardzo ładne, Merrelle tez miałam w rękach, podobały mi sie, bardzo dobrze wykonane, tylko troche maja krótką cholewkę jak na typowe sniegowce. Niestety moje córki nie założą takiego fasonu..., twierdza ze to buty dla chłopaków. Autorce watku dziekuje za info. Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: Kr.kr 15.01.11, 18:06 nie ma za co a jesli chodzi o rozmiarowke merrella, to wkladke mozna wyjac(nie jest na stale przyklejona do buta) i zmierzyc, ile ma cm ja moge tylko powiedziez, ze miedzy 29 a 30 bylo gora ze 4mm roznicy moja tez jakos bez zachwytow na te buty zareagowala mimo, ze wzielam jej te fioletowe! ale i tak zawsze ma jakies suienkowe kozaki, wiec do latania po sniegu i blocie bedzie miala takie Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Terra VG 15.01.11, 18:54 Ecco Terra VG są i niskie ( nad kostkę ) i wysokie, jak typowe kozaczki: wysokie: www.ebuty-riccardo.com.pl/files/foto_add_big/foto_add- niskie: www.paradopary.pl/files/imagecache/product_full/Snowride%20VG%20234%20-%20Kopia.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Terra VG 15.01.11, 18:58 Jeszcze raz link do wysokich, bo coś nie wyszło: www.maragashop.eu/media/data/product/70104253773_AW10.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: Terra VG 15.01.11, 19:00 hmm no to mam kupione właśnie te niższe wynika z tego. z tego co mi sprzedawca mierzył są tylko ciut niższe od mierzonych przeze mnie dziś geoxów. zobaczymy, jak do mnie dojadą, w razie czego będę się martwić przy jesieni Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: rzeszów 21.01.11, 20:32 dzisiaj przypadkowo weszłam do trygon sportu w tesco, wczesniej nawet nie kojarzyłam ze sklep o którym piszecie tu jest były jeszcze te fioletowe dziewczęce winterqueeny ale niestety najwiekszy rozm 34 wiec na przyszły sezon nie zakupiłam a za tą cene zdecydowanie warto. te czarne chłopięce swietne, mięciutki i bardzo zgrabne. obia modele po 159 zł. oglądałam te śniegowce merrel ale zdecydowanie bym ich nie kupiła, niesamowicie twarda i sztywna cholewka, chociaz same dosc lekkie, dodatkowo bardzo ciezko dziecku wlozyc do nich noge i to zapiecie troche problematyczne dla dziecia. niestety innych ecco w takiej cenie niet Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: ecco terra costam za 159zl 17.01.11, 16:33 Serdeczne podziękowania dla autorki wątku (wielkie CMOK!) za cynk o butach Dzisiaj kupiłam - w sklepie Reebok na Wileńskiej- córeczce na przyszły rok te Winter Queen po 159zł na rzepy w fiolecie idealnie pasujące do puchówki dwustronnej Bennettona, którą już mam "zadołowaną" w szafie. Obie te rzeczy kupiłam po -50% więc to naprawdę niezła wyprzedaż Odpowiedz Link Zgłoś
zyza2 Re: ecco terra VG za 149zl na allegro 17.01.11, 16:38 Widziałam ten wzór na allegro (wiązany) za 149 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: ecco terra VG za 149zl na allegro 17.01.11, 17:00 W tej chwili na All. najtańsze Winter Queen są po 179zł + przesyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
zyza2 Re: ecco terra VG za 149zl na allegro 17.01.11, 17:03 allegro.pl/ecco-kozaczki-roz-30-50-50-50-i1417990201.html za 149zł Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: ecco terra VG za 149zl na allegro 17.01.11, 17:05 Ale to nie jest Model Winter Queen, to Terra. Swoją drogą cena dobra, jak to u tego sprzedawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
alkara do mielin 17.01.11, 23:08 A były może te buciki w rozmiarze 30? Filetowe Winter Queen na rzepy ? W środę rano jadę służbowo do Warszawy i bym mogła je zakupić jeśli jeszcze będą Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: do mielin 18.01.11, 01:03 Nie wiem, zadzwoń i zapytaj. Ja tak zarezerwowałam buty i potem odebrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: do mielin 18.01.11, 21:26 Buciki zarezerwowane czekaja na mnie w sklepie Tylko mam pytanko - ten sklep Reeboka na Wileńskiej to jest rozumiem w jakimś centrum handlowym? Bo ja nie z Warszawy i muszę tak mniej więcej wiedzieć gdzie mam sie udać Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: do mielin 18.01.11, 21:29 ch warszawa wilenska, na parterze, od strony rossmanna tylko na przeciwko chyba? wpisz sobie w zumi albo inne cos adres - wyzej wypisalam wszystkie(targowa 72?) - i ci pokaze, gdzie to Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: ecco terra vg w dobrej cenie 23.01.11, 10:36 Dzisiaj dostałam maila o ostatniej wyprzedaży w sklepie "warto sprawdzić". Zernęłam i są ecco terra vg do rozmiaru 35 za 149zł ( te niższe) , a wysokie Snowboardery za 199zł. Może kogoś zainteresuje ta oferta. www.wartosprawdzic.pl/index.php?ID=towar&towar=17659&CAT=6&CAT2=190&CAT3=21 www.wartosprawdzic.pl/index.php?ID=towar&towar=17362&CAT=6&CAT2=190&CAT3=21 Odpowiedz Link Zgłoś