Dodaj do ulubionych

Factory Ursus-Reserved-kurtki dziecięce przeceny

14.01.11, 18:37
może kogoś zainteresuje informacja, że w reserved są przecenione kurtki dziecięce na 29,90 ( cena wyjściowa 149,90) od wczoraj. Dziś jeszcze był bardzo duży wybór rozmiarów-od rozmiaru 62 do 11-12 lat( nie pamiętam jaki to rozmiar wypada na metce. Spodni od kombinezonu oraz kombinezonów brak.
Obserwuj wątek
    • antarka Prośba o zakup... 15.01.11, 10:31
      Dziewczyny,czy któraś będąc tam może mi kupić taką kurteczkę rozm.134???
      allegro.pl/re-kids-reserved-zara-h-m-134-zimowa-na-natry-i1414290200.html
      Bardzo,bardzo proszę,oczywiście pokryje wszystkie koszty.
      Pozdrawiam.
    • agnieszka.jg Re: Factory Ursus-Reserved-kurtki dziecięce przec 15.01.11, 11:44
      a akie te kurtki?
      • ap77 Re: Factory Ursus-Reserved-kurtki dziecięce przec 15.01.11, 12:19
        Agatka a co jeszcze ciekawego bylo w Factory? Jakies duze te przeceny? co w Bescie? a dla mamy duze obnizki?
        • kower82 Re: Factory Ursus-Reserved-kurtki dziecięce przec 15.01.11, 12:45
          Była może któraś z was w benettonie lub mango ?
          Jest coś ciekawego w fajnej cenie ?
          • agatka-78 Re: Factory Ursus-Reserved-kurtki dziecięce przec 15.01.11, 13:53
            co do kurtek to była cała linia kolorystyczna takich jak podała w linku antarka. Czyli narciarskie ze ściągaczem.
            Tekst linka
            Tekst linka
            Tekst linka

Niestety miałam mało czasu i byłam tylko w reserved po kurtki. Co do obniżek to są spore na niektóre rzeczy. Nie było jeszcze przecen na cały asortyment. Ale tak jak to w factory-nie ma wszystkich rozmiarów i trzeba szperać, aby coś fajnego wyszukać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka