szarlotka77 21.01.11, 22:30 A tak w ramach rozrywki napisze Wam że dziś widziałam całe półki tych cholernych kombinezonów. Są w outlecie Tchibo w Piasecznie po 90 zeta. Taki oryginalny temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaangel Re: Fashion H Piaseczno 21.01.11, 23:21 No właśnie też dzis widziałąm, z ciekawości weszłam. Tyle,że po 90zł czy 99, już nie pamietam sa same niebieskie ten najmniejszy rozmiar z ubieglego roku. Z ostatniej kolekcji sa chyba po 125 czy 129zl. Tylko do rozmiaru 98/104 i to tylko w rozu a mniejszych kilka nieb. chyba tez bylo, w kazdym razie mozecie sie obkupic bo sporo, mi juz jakos obrzydly i wkoncu nie wzielam Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Fashion H Piaseczno 22.01.11, 08:39 A zeszłorocznych dziewczęcych nie było? Takich wrzosowych całych? Odpowiedz Link Zgłoś
aaangel Re: Fashion H Piaseczno 23.01.11, 14:04 nie bylo,tylko chlopiece i tylko male Odpowiedz Link Zgłoś
aaangel Re: Fashion H Piaseczno 24.01.11, 13:08 No i nie rozrósł się nasz wątek, zły tytuł, musiałoby być dodane " tchibo" i waliliby drzwiami i oknami do fashion housa...a tak kombinezony sobie leżą dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś